Jump to content

peugeot307 vs golf 4

valighe
 Share

Postare recomandată

OF:Fie vorba intre noi....o masina se alege si cu sufletul. Daca Peugeot i se pare mai frumos, mai performant ,mai sigur, asa o fi,insa noi trebuie sa il ajutam cu sfaturi.

ON:Am un prieten cu un Peugeot 307 cu motor de 2.0 benzina 16v 140 CP,are 100000 de km , nu a schimbat decat consumabilele,insa in viziunea mea nu imi place interiorul. Acum nus stiu ce sa iti mai zic mai ales ca tu vrei HDI si sincer n-am avut ocazia sa conduc unul. De service si de piese am auzit si eu aceleasi probleme si anume :piese scumpe si service-ul de calitate proasta. Am Golf IV si acum sincer nu l-as da pe un Peugeot 307.... doar CC sa fie si m-as gandi :(.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• valighe

16

• Fiorossu

13

• Bogdan_wrc

11

• d-rive

9

acuma sa fim seriosi. nici vw nu se lauda cu superoameni in service-uri :) cred ca e de ajuns sa te uiti pe aria de service-uri de pe acest forum ca sa-ti dai seama ca in domeniul service-urilor autorizate toate is la fel de proaste in tara asta (ca medie)

Link către comentariu

am avut peugeot 307 ...in afara de motorul HDI parerea mea este ca e varza ....de la zgomotul pe care il face usa cand o inchizi ...pana la finisajele din interior.

intradevar HDI -ul ma impresionat ,fiabil ; consum mic ;puternic...etc

FAN GOLF!

Link către comentariu

Aceeasi parere o am si eu. Adica golf 4 e mult peste peugeot 307. Am condus un peugeot si ceea ce nu mi-a placut deloc era faptul ca bordul reflecta foarte bine in parbriz cand batea soarele din fata reducand foarte mult vizibilitatea. Un alt minus calitatea finisajelor la interior, care lasa foarte mult de dorit. Piesele de schimb foarte scumpe, se gasesc destul de greu pe stoc si chiar si la comanda. M-a impresionat in mod placut motorul, consum redus, reprize bune, destul de puternic, insa foarte zgomotos. Are un sound mai putin placut + volumul zgomotului este mai mare decat la golf.

Suspensia in schimb mi s-a parut mai buna sau cel putin mai putin dura decat la golf ceea ce mi se pare un plus avand in vedere drumurile din romania. In schimb fel de fel de greieri erau prezenti in masina si asta in conditiile in care masina avea doar 35 de mii de km. Sper sa-ti fie de ajutor. Am cautat sa fiu cat se poate de obiectiv.

Link către comentariu

problema a fost transata din noiembrie. cred ca discutiile pe acest versus nu mai au fundament si oricum nu se vor termina niciodata

...

In sfarsit mi-am luat o masina dintre cele doua si am ales Peugeot 307 :blink: E din 2004 decembrie,motor de 2000 90CP,climatronic,senzori ploaie,senzori lumini,computer de bord,pilot automat,cd clarion original,tapiserie plus,torpedou cu aer conditionat,geamuri,oglinzi si faruri electrice,proiectoare,argintiu adus recent din franta nerulat in romania..Am dat 10300 de euro.Imi place mult mai mult decat golful 4 e mai frumos,mai comod,am mai multe dotari,an de fabricatie excelent,imi place bordu ala e super,trage suficient motoru de 90 de cai bineinteles ca nu se compara cu 130 cati aveam pe golf :) ,motorul este mult mai silentios,spatiu mai mare in interior,mai ieftin de intretinut,m-am interesat.La peugeot se simt gropile mai rau ca la golf,nu imi place cum se inchid usile,nu imi place sonorizarea trebuie neaparat sa fac ceva poate sunt boxele de vina,schimbatoru nu este asa de perfect cum era la golf,imi zdrangane clapa aia la portbagaj.

Oricum urmatoarea masina va fi golf 5. :(

Link către comentariu

aceeasi parere o impartasesc si eu...indiferent cat dde dotatar fi.peugeot este peugeot....nu vrea usa fiu carcotas,dar golf 4 este o masina care nu va muri niciodata,si sunt convins ca un golf 4 nu da pe la service la fel de des ca si un peugeot.am mers cu 307sw daca nu ma insel.acela break cu plafon din sticla.asta se intampla acum vreo 2 ani.si avea vreo 5000in bord.troncanera spatele de nu-i adevarat.nu imi placea cumsuna motorul...nu stiu.poate sunt un pik partinitor pentru ca sunt un fan inrait al masinilor din grupul vag pe care le consider mai mult decat masini.clar golf 4 este deasupra,chiar daca nu are atatea dotari.eu unul cand ma urc la volanul unei masini,masina aceea trebuie sa imi transmita ceva.si sincer peugeot nu imi spune nimik.decat o masina anosta,fabricata fortat.un golf este un golf....clar!!!!!o masina care la fel ca si bmw ursuletz,nu va muri niciodata. :))

Link către comentariu

si eu am fost pus in fata acestei alegeri cand am cumparat masina.

la acelasi pret cu golful, 307 avea niste dotari interesante in plus.

impresie despre 307 fata de golf: mai de familie, spatiu mai mare, confort mai bun (suspensii mai moi), design interior parca superior, materiale/finisaje interioare mai slabe, la drive test am apreciat clar mai mult golful.

in plus am auzit multe povesti despre defectiuni destul de importante la 307 noi (dar s-ar putea sa fie doar radio shantz).

Link către comentariu

Si eu am vrut sa-mi iau 307 inainte sa-mi cumpar golfu,imi placea foarte mult motorul (2.0 HDi) in rest cam nimic...Nici designu exterior nu e urat,insa la interior sunt folosite materiale mai ieftine ca la golf.Si in plus golfu parca are un aer aparte asa....peugeoutu parca nu-ti spune nimic...

Cu toate ca era mai scump golfu ca pejo-ul am luat golfu si acuma nu-mi pare rau absolut deloc.Pe langa faptul ca la vanzare scoti un pret mai bun si costurile si vizitele la service am auzit ca sunt putin cam mari (la pejo :Driver: )

Modificat de edyyy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!