Jump to content

Ce becuri folosim la Golful 5? Recomandari pentru Interior si exterior

xqzme
 Share

Postare recomandată

Led pozitie+philips diamond vision faza scurta!

post-20522-0-01754500-1294609566_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte frumos. Mi-am luat si eu astazi 2 becuri de pozitie marca osram, care cred ca sunt tot galbene ca si cele originale, plus alte 2 marca autolamp si in final am gasit si 2 bucati philips bluevision, care se lauda ca seamana la temperatura de culoare cu xenon de 3400 k.Montam deseara si vedem diferenta.

Link către comentariu

Ti-am spus eu...:D! Astea le am si eu pe masina si mi se par chiar ok!

Link către comentariu

Le-am gasit destul de greu, in cele din urma, la un magazin care se ocupa si cu tuning, altfel toti iti dau niste becuri de pozitie normale, care lumineaza exact la fel ca cele de pe masina.

Link către comentariu

N-am inteles, pana la urma pe pozitie ai philips blue vision sau osram?

Link către comentariu

Faza scurta - osram cool blue, pozitie - philips blue vision.

Link către comentariu

Mi-am pus si eu la pozitii philips blue vision dupa ce am renuntat la leduri. Desi le-am luat din carrefour, mi se par ok, lumineaza alb. Cele originale (cu care am cumparat masina) erau deja foarte galbene. Faptul ca sunt colorate in albastru nu ma deranjeaza, trebuie sa te uiti bine in far sa le vezi cand luminile sunt stinse.

Link către comentariu

Pana sa montez pe masina aceste becuri albastre aveam emotii ca vor lumina oarecum prea albastru cum am vazut la loganele de pe taxi, no offence, insa pana la urma totul a fost bine si albul a triumfat inca o data.

:)

Link către comentariu

• Administrator

offtopic: eu am gasit W5W BlueVision in Praktiker

Link către comentariu

Philips bluevision pt pozitii sunt in toate hypermarketurile.:D

Link către comentariu

Pe cele pe care le-am luat eu de la carrefour scria ca distribuitorul e ASPAD. Deci cred ca sunt bune.Si intr-adevar nu lumineaza albastru ca pe Loganurile taxi, ci alb :)

Modificat de asap03
Link către comentariu

• Administrator

Aspad este importator direct si distribuitor oficial

Au si o pagina dedicata aici

End :offtopic:

Link către comentariu

Azi am vazut in Carrefour Philips Xtreme Vision H7 la 72 ron= deliver 100% more light. Acum am pe faza scurta si fac aproape 2 ani de utilizare P-X-Power( multumit de ele )- o sa trec pe Vision si revin cu impresii.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@dudu: eu sunt mai nou pe aici si te rog sa ma indrumi catre ceva bun...mai exact am nevoie de leduri albe (pozitie);Philips Blue Vision (faza scurta) si ceva la fel de bun pentru faza lunga.

Am rugamintea ca tot ce imi recomanzi sa fie ALB nu galben sau albastrui si sa fie ceva de calitate.

Multumesc si astept un raspuns.

P.S. Orice parere e bine venita...VALABIL 4 ALL

ms

Link către comentariu

• Administrator

LED-uri (SMD) gasesti cam peste tot, dar despre calitatea lor nu stiu ce pot spune - vezi posturile colegilor care le-au pus

Despre faza scurta, eu personal am Philips Xtreme Power si pot spune ca-s ok, mult mai albe ca cele "normale" insa nu te gandi ca-s coala A4 :)

Mi-a povestit cineva ca a probat si foloseste cu succes Bosch Xenon ceva... nu mai stiu - google it!

Link către comentariu

scuze daca sunt off topic

Vreau sa imi schimb si eu becurile la pozitie dar nu reusesc sa le scot din far!

Am incercat sa trag de ele....sa le rasucesc....dar nimika...pur si simplu nu vor sa iasa!

Mentionez ca nu au fost schimbate niciodata,sunt cele originale...inca merg dar vreau sa le schimb.

Masina e cea din semnatura.

Va multumesc !

Link către comentariu

• Administrator

trage usurel de fire si vor iesi

Link către comentariu

Ms de raspuns :cool: .....o sa incerc maine din nou , dar am tras de fire...de am crezut ca raman cu ele in mana.Deci nu e nici o smecherie pt scoaterea lor afara?...doar trag de ele.... :scratch:

Daca nu reusesc am sa merg la un electrician...nu dealta dar sa nu fac ceva minuni peacolo si sa ma trezesc cu alte "belele"

Link către comentariu

• Administrator

tragand de fire, ar trebui sa iasa becul cu tot cu soclu. Am precizat, nu trebuie tras puternic ci doar ferm :)

Nu cred sa fie sanse sa iasa din soclu si merita doar in acest caz sa te duci la electrician ;)

E o operatiune de 1 min pe far cu un pic de atentie

Link către comentariu

La fel am patit si eu cu becurile de pozitie nici cum nu am reusit sa le scot prin a trage de fire si decat sa raman cu firele in mana am folosit un clest cu varful indoit ca ii si o pozitie nasoala nu ajungi usorpost-23534-0-26765300-1297242223_thumb.j

Modificat de BlueGolfV
Link către comentariu

Atentie la scoaterea becurilor de pozitie! Eu am tras vreo 2 zile de fire si pana la urma am ramas cu ele in mana. Am dat bara jos, scos farul, cositorit firele si schimbat becul (am raschetat usor cu cutterul un plastic de la soclul becului de pozitie pt data viitoare - chiar si cu farul in mana dupa ce am repus becul la loc tot iesea greu). Sper sa nu se arda curand.

Unul a iesit foarte usor dar celalalt nu a vrut sub nici o forma. Daca nu iese te sfatuiesc sa dai bara jos din prima pentru a nu mai face lipeli la fire.

Link către comentariu

@dnldnl :

Am un prieten care mi-a facut rost de becuri pentru numar. Cel stock e becul din stanga iar cel inlocuit e cel din dreapta. Mentionez ca e bec cu leduri si anulator, adus din afara(dar sincer nu stiu ce marca e) Poti observa diferenta enorma in poza, desi in realitate lumina este mai alba decat albastrul pe care il vezi. Daca te intereseaza da-mi un raspuns ;)

post-52766-0-04408500-1297428503_thumb.j

Modificat de Iceman007
Link către comentariu

m-ar interesa sa stiu cat costa cele pt nr si daca as gasi si pt marsariere, pune si tu pretul aici sa stim, multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!