Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Passatul e trendline. Singurele optionale pe care le vad la o vizualizare superficiala a poselor sunt: maxidot, volan in 3 spite imbracat in piele, cotiera centrala, climatronic si proiectoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa mi se pare si mie, ca nu are nicio treaba cu sportline. Ori e trendline cu cateva optionale, ori e un comfortline foarte chel. Bandourile laterale si spate cromate sunt pt echiparea confortline , dar semnalizarile fata sunt de trendline. Climatronicul, volanul cu piele si farurile de ceata cred case pot lua ca optionale pe orice echipare.

Link către comentariu

Este trendline. Cromul exterior a fost adăugat, în jurul geamurilor nu are. Pe lângă asta, semnalizările sunt portocalii, nu are volan multifuncțional, auto-hold. A mea e trendline dar e mai dotată.

Si unde e cromul "pachet interior" ?

Modificat de svg_gabriel10
Link către comentariu

Mulțumesc mult pentru păreri. M-am cam lămurit și o să mai caut. Înmatricularea intr-adevar e undeva la 1000 de euro și nu prea aș vrea să dau atât.

Cred ca mă voi orienta spre un golf v. E adevărat ca motoarele 2.0 tdi de pe golf nu au problema injectoarelor ca la b6? Dar cele de pe A3?

Link către comentariu

Eu nu as mai lua euro 4 neinscris pentru ca este taxa mare.mai bine prefer sa dau un pic mai mulți bani sa iau e5 taxa intre 100-200€ și mașina mai noua.dc sa dau statului bani degeaba când pot sa iau mașină mai noua.am găsit un e5 din 2009 high line la 7800 € break intradevar km multi km 300000 dar sa știi ca toate sunt măsluite. Uitate pe site de germania ca nu găsești mașini sub 200000km iar în România Toate sunt intre 100k-200k.....casca bine ochii....

Link către comentariu

:offtopic: Referitor la norma de poluare, amintiti-va de "dieselgate". Un passat din 2009 cu motor de 2.0tdi E5 (ca al meu CBAB) este inclus in frauda celor de la VW, implicit ar fi E4...dar pana la rezolvarea problemei cu VW ramane E5

Modificat de svg_gabriel10
Link către comentariu

Nu are rost sa discutam despre dieselgate aici.nu o sa se facă nimic totul este politic.si pentru mașină este o vorba iati ce îți place ca toate se strica pentru ca sunt fiare.eu am luat mașină la 300k km arata și merge super.acu sper sa nu am ghinion sa pice piese mari în rest astea mici le rezolvam ca doar an vrut mașini scumpe.bafta

Link către comentariu

Suspect de ieftin, mai mult ca sigur are peste 250k km, dar e simplu pus un vcds pe DSG si afli simplu

Link către comentariu

E suspect de ieftin.. Daca aici se vinde la 6500 probabil a fost cumparat undeva peste 5000 euro.

Link către comentariu

S-a mai discutat despre ea, citeste posturile anterioare.

Modificat de DiLivio
Link către comentariu

Cand o sa va invatati frate sa nu mai cautati Passat 2009-2010 la sub 8000E?  Desi.. nici in astia nu gasesti una nesamsarita. Adica, cum vrea tot Romanu:"km putini, dotata, automata". 

O cautati cu lumanarea..

Ieftin si bun nu exista.

N-ai bani de Passat, reorienteaza-te catre altceva. Sau cauta una 2005-2006 onesta si aia e. 

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

curata nu e in mod sigur dar poate ca a si pierdut tva pe drum.

ma gindeam ca la anul sa imi schimb iar masina, dar cu asa preturi mai bine o dezmembrez :)))

Link către comentariu

Salutare,

Intentionez sa achizitionez un passat b6 si ma intreb daca m-ar putea ajuta cnv cu o decodare a VIN-ului pt a afla exact dotarile masinii.

WVWZZZ3CZ8P018237

Masina nu am apucat sa o vad inca decat in poze , si i-am verificat seria la reprezentanta pentru revizii si km, care par a fi reali ( 167 000km, masina e din 2008, motor 2.0 BMP).

Multumesc !

Daca te mai intereseaza lista cu dotarile, anunta-ma si iti dau lista.

Link către comentariu

Nu mai e cazul. Între timp am achiziționat alt passat, confort line. Mersi :)

Link către comentariu

In anunt, la poza cu bordul are 137769 KM.  Sau 187769.. 

Modificat de mondeo30
Link către comentariu

Targu Mures.. (imi cer scuze pt voi care sunteti de acolo)

Come on, n-are asta sub 400.000 nici batuta :))

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Ca a fost masina de curierat. Si portbagajul a fost plin de business tot timpul. 

Link către comentariu

adica are semne evidente de uzura ?!

Link către comentariu

Motorizare BlueTDI - Euro 6 !!! (fara eventualele probleme legate de noxe pt euro 5) :lol: 

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!