Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

ccristian iti dai seama ca cel care vinde focusul din linkul tau e bisnitar cautandu-i nr de telefon pe net si astfel vei descoperi ca mai vinde si golf , bmw , audi ... o gramada mai are ... cand esti bisnitar ordinar dai km inapoi e lege :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La focus se pot da inapoi doar la o valoare inregistrata la revizii. Deci asta a dat 3 revizii inapoi (in Vest se fac la 20 000 km).

Mai am un exemplu cu o laguna care arata jalnic in afara si cu o gramada de probleme tehnice (vezi pdf) si la noi e ca noua:

http://www.autovit.ro/renault-laguna-C27708065.html
http://www.alcopa-auction.fr/ct/460EWW77.pdf
http://www.estencheres.fr/index.php?lang=en&app=front&pag=details&vid=382&cid=300864

La Passat e la fel, km se dau inapoi la o valoare inregistrata la o revizie anterioara sau se poate pune orice valoare?

Modificat de ccristian
Link către comentariu

Se da la orice valoare inapoi! Cred ca in curand or sa vinda masinile cu minus km...

Ma cam indoiesc ca la ford sa poti da inapoi doar la anumite valori kilometrajul... 

Oricum, kilometrajul inapoi e aproape o certitudine in romania, asa ca  mare atentie ce cumparati! Si nu exista un "cod de bune-practici" ale samsarilor sa dea inapoi 60 de mii... Pot fi dati inapoi si 160 de mii la fel de bine!

Regards! 

Link către comentariu

razvan3c sunt constient de probabilitatea f mare ca masina sa aiba peste 200 mii km, dar vreau sa cumpar doar de la propietar..si unul care pare mai serios..totusi sunt nelamurit..un passat 4x4 si manuala sau unul cu cutie automata si 2x4? please help..am deja cumparator la masina mea..si trebuie sa cumpar ceva neparat

Link către comentariu

octavian, ca sfat si nimic altceva: nu te grabi la achizitie!!!!

daca ai client la masina ta si iti convine pretul, da-o pe a ta si sa ai banul in mana, si mai cauta pana gasesti ceva sa iti convina!

orice decizie pripita si luata in graba are consecinte negative pe termen lung.

Drive safe!

Link către comentariu

octavian1988 - sfatul meu e urmatorul :

daca nu te deranjeaza mestecatul in mamaliga ia 4x4 si manuala (eu unul pe viitoarele masini o sa iau doar automata lege !)

daca esti comod , ca mine si vrei dsg , ia-o , nu am avut probleme iarna cu 4x2 al meu (ca atunci apreciezi 4x4) ...nici nu m-am bagat in cele mai mari zapezi , acasa am garaj/loc parcare in subsolul blocului ..deci decat daca mergi des la munte ia 4x4 , altfel , dsg

in restul anului nu o sa simti nevoia de 4x4 fiindca masina sta f bine pe drum cu 4x2 , e grea ...

Link către comentariu

salut, am gasit un un golf 5 2,0 din 2005 si are 120 mii km ,asa zice omul unic proprietar etc...de aici in italia unde din cate am inteles e pedepsit prin lege tzigania asta cu datul km inapoi,el spune ca reviziile le-a facut la vw numai cat a fost in garantie si dupa le-a facut la mecanicul lui,intrebare mea este daca sunt dati inapoi km cu cabluri vag si alte prostii, ar trebui sa vad totusi km originali ca doar raman undeva in calculatorul ei,nu ?sau daca ma duc la vw pot sa ma iau doar dupa cum au fost inregistrate reviziile,de ex in 2007 a facut revizia la vw roma si avea 80 mii km in 2008 a facut tot acolo si avea 95 de mii,asa trebuie sa imi dau seama daca sunt oarecum reali km astia sau baga orice cablu din ala da inapoi si dupa nu mai gasesti nici cum km care ii are de fapt?oricum omul a zis ca e dispus sa mearga doar la servis autorizat pentru orice tip de control,chestia asta mi-a inspirat o oarecare incredere...pretul 6500e

Link către comentariu

Din cate zici, se pare ca facea vreo 15.000 km pe an. Daca in 2008 avea 95.000km, pastrand proportia, in 2009 avea vreo 110.000km, in 2010 125.000km, in 2011 140.000 km, in 2012 155.000km. E cam in urma cu kilometrajul :D chiar daca intr-un an nu a circulat deloc.

Se poate afla la diesel-uri kilometrajul, daca ala care a modificat a fost ageamiu.

Modificat de EWS
Link către comentariu

Octavian, si eu te sfatuiesc ca DonzDonz, vinde masina care o ai acum daca ai oferta buna, si apoi cauti lejer una care sa-ti placa si sa fie de la primul propietar daca gasesti. Intre 4x4 si 2x4 depinde unde vei merge, daca unde te duci ai nevoie neaparat de 4x4, cauta 4x4, daca nu atunci cumparati fara grija 2x4. Iar treaba cu dsg sau manuala, depinde cat de comod vrei sa fii la volan :D

Manyx

pentru acel golf daca sunt intradevar km reali...si vrei sa cumperi masina, fai o oferta cu o mie mai jos plus pasaj si prinzi o masina super ;)

Link către comentariu

era 6800 mai mult nu lasa ,oricum nu e singura masina de vanzare....pe mine ma oftica daca iau tzaca cu km ,ma oftica chestia in sine nu altceva ,pentru ca ma intereseaza km reali la o masina ca sa stiu eu ce ii fac dupa ce o iau ...de ex acum doua luni am cumparat un passat b6 din 2006 cu 267 mii km pe bord si tind sa cred ca sunt reali,omu a fost sincer mi-a zis ca astia sunt km nu isi aminteste cand a facut ultima oara revizia pentru ca nu e genul care sa tina cont de km ci doar ca in fiecare an sau cand a avut vreo problema a dus-o la service-ul lui de incredere.omul este pilot alitalia :D .si facea drumuri lungi gen roma-firenze (300 km dus)aproape in fiecare zi.eu am cumparat-o am dus-o in service i-am schimbat distributia si i-am facut revizia.ca si problema ar trebuie schimbat cred volant implicit kit-ul de ambreiaj ceia ce am stiut de cand am cumparat masina,spun cred pentru ca uneori la rece se aude o bataie(nu trepidatie)mecanicul mi-a zis ca nu i neaparat de schimbat acum sa o las asa si cand cade schimbam.de cand am luat masina fac zilnic 110 km si se comporta excelent.  

Link către comentariu

Multumesc frumos baieti pentru pareri..cred ca o sa ma axez pe cea automata.

manyx86 daca vrei vw golf 5 ti-l ofer pe al meu :) 1.9 cu chiptunig,2007, 153.000 km reali,model sport..este masina lu tata si nu prea a mers cu ea..daca te intereseaza vb despre ea 

Link către comentariu

Nu sunt interesat  de masini inscrise in tara pentru ca eu sunt in afara,mersi oricum pentru oferta...

Link către comentariu

Deci preferi sa platesti o asigurare de 600 700 de euro si bollo de 200 300 de euro pe an ;)

Link către comentariu

mai exact 1800 euro asigurare si 226 bollo :D sunt in prima clasa dar e primul an de asigurare aici.am un mondeo mk2 cu numere de ro si nu mai pot circula cu el pentru ca am mai mult de un an de rezidenta aici.cel putin deocamdata vreu sa fiu in regula.mai incolo daca ma nervez :grrrrrr:  scriu passatul pe numele altcuiva in tara si circul linistit,mai vedem

Link către comentariu

Pai nu ai nici o ruda sau cineva de incredere(sa nu te trezesti cu masina vanduta) pe care sa inscrii masinile in tara si sa mergi cu procura? Si pe mine ma opresc de fiecare data, eu am 10 ani de rezidenta, momentan le bag scuza ca masina este in leasing, si mereu imi spune cand termin de platit sa o inscriu la ei. NU AM SA FAC ACEST LUCRU NICI IN RUPTUL CAPULUI!!! Sunt cei mai scumpi din UE la asigurari

Deja suntem OFFTOPIC :D

Modificat de razvan3c
Link către comentariu

eu deja am primit un avertisment pentru incapabilitatea mea de a scrie pe un forum,e corect dar m-am simtit usor ofensat si nu vreau sa mai iau unul.oricum am zis ca deocamdata stau in regula poate pana in vara,ideea e ca te usuca aici,scuze de off

Link către comentariu

Vezi ca nu poti primi decat un singur avertisment verbal, restul vor fi urmate de suspendare. Mai citeste o data mesajul pe care ti l-am trimis, dupa care reciteste-ti propriile mesaje care au urmat avertismentului.

Va rog sa incheiati aici off topic-ul.

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Am fost azi talcio (targ de masini) si am ramas  surprins neplacut cand am vazut masini extraordinar de ieftine  an 2010, km putini. Passat dotari bunicele 100k km 2010 8600e ....

Scuze daca e off...

Link către comentariu

nu este off. dar cred ca ai gresit spunand/crezand ca are 100.000 km. si in targ si f ieftin si foarte recent...

Link către comentariu

..... cred ca a uitat sa spuna ca in Germania, sau ? ....te-ai intors cumva in tara ?

Link către comentariu

astazi in Vitan cel mai ieftin Passat euro 5, destul de chel, 7600 eur.Poate ca motivul a fost vremea.

Aaa, si evident, 97000 km. Ieftin si bun .................

Link către comentariu

sunt in tara...in galati fiind acel targ si am gresit sigur la km. majoritatea anul 2010 aveau 100.000km. oricum dubios de ieftin pentru mine sau sunt eu in necunostinta de preturi ...

Link către comentariu

Caut de ceva timp un passat si degeaba.Cele cu km reali sunt peste 12500 euro.

Link către comentariu

adevarul e ca o masina de 3 ani sa aiba aproape 300 mii km e aproape un lucru imposibil pentru cine nu stie cum se circula in afara,totusi depinde si pe ce drumuri a mers masina aia,parerea mea e ca 50.000km facuti in ro sunt echivalenti cu 150.000 facuti in afara.asa ca nu va mai speriati de 200.000km aduse din Germania de ex.verificati sa mearga bine masina sa nu fi fost busita si cumparati-o mai ales daca aveti de gand sa o tineti un an doi.nu mai cautati passat din 2007 de ex la 6-7 mii de euro cu 100.000 de mii km pentru ca nu o sa gasiti niciodata decat unul la 1000 sa vanda pentru ca pierde casa sau ceva de genul.daca luati una care a mers in ro vreo 150.000 luati mai mare plasa decat a-ti cumpara una cu 200 mii de afara cu toate ca romanii intretin masinile mult mai bine decat francezii sau italienii de ex.asta e strict parerea mea personala.pe mine ma oftica rau sa fiu mintit in privinta km,mai degraba o iau daca stiu siguir ca are 200.000 decat sa fiu incert daca are 150.000km.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!