Jump to content

Metabond - a folosit/foloseste cineva


mmartis
 Share

Postare recomandată

Un prieten si-a cumparat Metabond (un "produs nepoluant pentru reducerea frec

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A mai fost o discutie pe tema asta. Uite la site-ul asta http://www.carbibles.com/entrypoint.html?m...l&snakeoil.html si ai sate convingi ca nu merita sa pui in ulei nici un fel de aditiv. Cum zice autorul acestui articol http://www.carbibles.com/entrypoint.html?m...eoil_bible.html "Engines are designed to use engine oil, not Teflon

Modificat de bladerunner
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Niciodata sa nu aveti incredere in aditivi-minune, solutii de astupat si destupat etc.

Folositi ulei bun, skimbat la timp, bujii bune, benzina/motorina buna. Atat.

Hough!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

salutare,

vorbeam cu un mecanic zilele trecute,care imi recomanda metabond old spezial,pentru motoare cu uzura mare.faza e ca motorul nu consuma ulei,iar intre schmiburile de ulei ,acesta este destul de curat.pe de alta parte ma gandesc ca vine iarna,si am ulei 10w40 abia pus(500km).cine a mai folosit sau foloseste si cu ce rezultate?http://www.metabond.ro/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

INAINTE de a folosi vreun aditiv pt. ulei citeste rubrica de uleiuri de pe www.carbibles.com si apoi actioneaza in cunostinta de cauza.

Modificat de Reed
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am folosit Metabond Gold, la Golf si la un Peugeot si merg perfect amindoua.

Iar Goldul si Old spezial nu sint aditivuri de ulei, ci tratamente de motor.

Si in motorina bag Metabond Megasel de doi ani si merg perfect amindoua masinile, pornesc la sfert, nu scot fum nici macar la pornire, consum mai mic si putere mai mare. ( echivalentul a unei motorine mai bune )

Deci , am auzit de la un prieten care a auzit de la cumnatul lui socru ginerelui lui fiul lui dracu... s-o lasam.

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ideea era urmatoarea:masina are 225.000 km reali.sa zicem ca are o oarecare uzura,dar nu consuma ulei,nu consuma benzina excesiv,singura problema e ca face ceva zgomot.are rost sa pun tratamentul pentru motor?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma bucur ca s-a abordat subiectul acesta.

eu folosesc cam de 1 an si ceva metabond m pentru motoare noi sau putin folosite.

am folosit la tico la 45000 km si am simtit diferenta.l-am vandut la 98000 si persoana care l-a luat face in continuare tratamentul cu metabond.

la un fiat punto am folosit si masina are acum 150000 km si face taxi in iasi

acum am un fiat stilo si am folosit de nou si la el.are 19000 km si nu consuma ulei deloc !

cred ca ati inteles ideia ca desigur am folosit si in vw nou care are acum 1056 km.

avantajul meu este ca eu nu il cumpar, il primesc cand cer de la o ruda care este distribuitor in reteaua metabond.

dar sa stiti ca merita toti banii.

pentru cei ce doresc sa se informeze despre aceasta nanotehnologie,sunt destule informatii pe net.

nu are rost sa fac eu o prezentare a acestui produs aici pe forum.

chiar in carbibles.com se discuta de nanotehnologie !

pentru a nu se mai face confuzie as dori totusi sa fac o precizare:

metabond nu este un aditiv de ulei

metabond este un tratament de calire chimica a suprafetelor de contact la temperatura si presiune mare.

nu presupune depuneri de substante, ca in cazul tratamentelor cu teflon ( vezi slik 50 )

mareste perioada de functionare a unui motor nou de 3 ori , iar a unui motor putin folosit de 2 ori.

se foloseste si pentru motoare uzate si are in componenta microceramide ce se depun la temperatura si presiune mare in zonele uzate.acesta nu se foloseste in motoare noi.

eu folosesc metabond si pentru benzina si un flacon 250 ml ajunge pentru tratarea a 1000l de benzina.

o cunostinta a tratat un motor de dacie ( jaf ) cu metabond cu microceramide si a scazut consumu de benzina, de ulei si motorul se aude mult mai frumos.( dar tot o dacie veche ramane ! )

am sa incerc sa vorbesc cu persoanele care fac prezentari de produse metabond si sa vad cind se poate face si in iasi o prezentare de acest fel.

stiu ca la cluj a fost de curand, am vrut sa ajung sa vad ce mi-au povestit alti care au fost, dar lipsa timp.

daca reusesc ( sper macar ! ) va dau de stire !

pentru eventuale relatii si pareri 0726725415

important!

nu ma contactati pentru cumparare produse metabond, mentionez ca nu sunt implicat in distributia de astfel de produse si nici nu am de gand sa devin distribuitor pe viitor deoarece nu am timp de asa ceva !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ideea era urmatoarea:masina are 225.000 km reali.sa zicem ca are o oarecare uzura,dar nu consuma ulei,nu consuma benzina excesiv,singura problema e ca face ceva zgomot.are rost sa pun tratamentul pentru motor?

Poti sa-i pui linistit, Old a pus un prieten in A4 TDI din 2001, avea ceva uzura la motor ( peste 300.000 Km )

Si daca ai decit 500 Km de cind ai schimbat uleiul, cred ca se poate pune peste uleiul pe care il ai acum in motor.

Eu merg si cu ulei Metabond.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca asa gindesc si prostii aia de americani de isi pun in toate vehiculele armatei Metabond :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru cei din bucuresti care doresc informatii suplimentare despre metabond , am gasit urmatoarea invitatie pe www.tuningauto.esrl.ro.intrarea libera !

SEMINAR REGIONAL

INVITATIE pentru 21 octombrie

pentru

REPREZENTANTII METABOND din ROMANIA

REPREZENTANTA DIN BUCURESTI A FIRMEI METABOND ROMANIA

va invita la

SEMINARUL REGIONAL

de pregatire a Colaboratorilor si a Liderilor

din reteaua METABOND

Ne adresam,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am cerut si parerea unui persoane avizate de la metabond romania .

(nu dau nume sau nr. tel. ca sa nu se creada ca vreau sa ii fac vanzare !)

acesta a fost raspunsul :

Domnule Armand ,

In primul rand va felicit ca folositi acest produs extraordinar. Dar sa fiu scurt si la obiect. Folosesc acest produs de aprox. doi ani si jumatate si am o droaie de cunostinte si clienti care sunt foarte multumiti. I-mi pare rau ca persoana care va recomandat si care presupun ca v-a vandut aceste produse nu a facut in prealabil o prezentare a lor si o demonstratie cu un banc de frecare de tip Henchel, pentru a vedea cu ochi dv. ce fac aceste produse. Sunt produse de ultima generatie in domeniu , au fost brevetate si folosite prima data de armata americana in conditiile critice din Kuveit si Irak, trecute in partea civila si cesionate ca productie Germaniei, ca tara aliata, cu o tehnologie de varf si partener foarte serios. Deci Germania le produce ptr.toata lumea iar partea Ungara este ca in orice afacere sponsorul Europei de Sud si de Est. Ce sa facem daca ne-au luato ca mai mereu inainte. Sistemul de comercializare MLM este optiunea partii germane si este treaba lor.Multe firme mari procedeaza asa si treaba merge bine folosind oameni bine pregatiti la seminarii nationale si internationale. Se elimina un sir de intermediari care ar creste pretul nejustificat. Singurul producator care recunoaste oficial ca foloseste METABOND este firma FERRARI si cu jumatate de gura firma MERCEDES, restul nu au nici un interes sa o faca sau pur si simplu nu recunosc ca folosesc acest produs cand masina iese de pe banda de montaj. Nici un producator sau service nu recomanda pentru ca si-ar pierde din musterii cu probleme la motoare.

Am inteles ca dv. avand o masina noua ati folosit Metabond de tip M. Metabondul M nu este un aditiv de ulei cum multi inteleg gresit.Este un produs cu totul nou, un agent de inobilare a suprafetelor metalice. Sub actiunea presiunii si a temperaturii,METABOND M intra in reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un compus chimic de grosimea unui singur strat molecular, care are efectul unui "ecran protector". Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejeaza suprafata metalica prevenind defectiunile sau deteriorarile care sar putea produce datorita frecarii chiar si in cazul solicitarilor extreme, deoarece asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere (separarea ideala cu film omogen de ulei a suprafetelor in contact)

Sunt foarte multe de spus despre aceste produse , iar principalul lor scop printre multe altele este de a trata suprafetele metalice si de a reduce frecarea. De accea stimate domn sa nu vi se para de necrezut ca durata perioadei de folosiinta a uleiului aproape se dubleaza. Daca aveti un ulei garantat la 10000 KM sigur puteti face cu el 15- 17000 Km. Eu folosesc ulei PETRO-CANADA DURON SYNTETIC 5W40 cel mai bun din lume la ora actuala garantat ptr.masina mea cu motor de 1,9DTI la 15000KM si fac cu el 22000 si motorul este OK. Va recomand acest tip de ulei 5-10-15W40 depinde ce folositi , cu mare incredere si la pret foarte bun. Nu gasiti acest tip de ulei in magazine. Sau ulei METABOND.

Aditivul de combustibil MEGALENE pe care il folositi si pe care cred ca si stiti cum sa-l folositi , de asemenea face minuni mai ales in perioada rece, iarna.

Folosind aceste produse la o masina noua, viata motorului acesteia se tripleaza iar la o masina mai putin noua viata motorului se dubleaza

Ma bucur ca sunteti interesat de aceste produse si este mare lucru ca le si folositi. Poate deveniti unul din colaboratorii nostrii. Va doresc sa intrati in fantastica lume a METABONDULUI unde se poate si castiga bani frumosi cu o investitie minima.

Va salut cu respect si va stau la dispozitie,

asta este ! astept pareri in continuare !

bafta si multi km :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@gabibotosani

astept parerile tale, dupa ce faci primul tratament cu metabond, sa le impartasesti tuturor.

sunt sigur ca vei sesiza schimbari ( in bine :P ) in regimul de functionare a motorului si in regimul de lucru .

de consum mai vorbim dupa ce ai sa te edifici tu cat era inainte si cat este acum.

cred ca este benefic tratamentul acum mai ales ca vine iarna si stii tu...porniri la rece... sunt sigur ca vei vedea diferenta !

bafta si multi km :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in primul rand iti multumesc Armand pentru sfaturi si pentru telefon.din pacate nu am avut timp sa caut pe la toate magazinele ,si am gasit intr-un loc cu 350 ron!!!!!!!!!ceea ce mi se pare f.scump fata de pretul de pe site-ul oficial.cred ca pe sambata voi face tratamentul,si apoi voi reveni cu impresii pe luni cred.am de facut in week-end cam 1500 km,deci voi avea timp si km sa ma edific.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@armand: Deci ... eu, daca am 1000Km de cind am schimbat uleiul (4,5L), pot pune Metabond ACUM in ulei? cit? de care?

LE: "Metabond" e ceva specific motoarelor pe benzina? cred ca topicul nu e bine asezat

Modificat de scl
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@scl

pentru motoare noi sau putin folosite se foloseste metabond m

primul tratament este de 50 ml / litru de ulei din baie, deci vei pune 50 x 4.5 = 225 ml.

pentru urmatoarele tratamente ( la fiecare schimb de ulei ) vei pune cate 25 ml / litru de ulei deci dintr-un flacon (250 ml) ai sa faci tratament la doua schimburi de ulei.

metabond-ul m a fost creat nu pentru motoare, el se foloseste oriunde apare frecare deci nu este separat pentru diesel sau benzina, (numai cel care se pune in benzina si diesel este diferit)

la cumpararea unui flacon trebuie sa primesti si o masura de plastic de 25 ml pentru dozare.

sa nu platesti pe flacon mai mult decat scrie pretul pe www.metabond.ro

folosirea acestui produs se face odata cu schimbul de ulei, dar parerea mea este ca poti sa-l pui si acum dupa 1000km parcursi daca nu vrei sa astepti urmatorul schimb de ulei.parerea mea !

@gabibotosani

astept pareri !

@NetFlow

eu sunt mai nou pe forum si am considerat ca este util sa informez pe toti cei care doresc, despre existenta acestui produs , care are de suferit deoarece este asimilat cu un aditiv de ulei.

nu am folosit niciodata aditivi ptr ulei si nici nu voi folosii !

am apreciat decenta si regulamentul acestui forum fata de altele unde e vraiste, si dau cu parerea toti !

daca se considera ca post-urile mele sunt bune pentru mica publicitate ( e adevarat ca sunt cam mari! ) si nu prezinta interes pentru subiectul abordat pe forum rog moderatorii sa le stearga.

eu am aflat foarte miulte lucruri de pe acest forum, ate lucruri pe care le stiam mi le-am lamurit si am considerat ca este util sa discutam si acest subiect. daca deranjez pe cineva nu mai postez nicio parere despre acest produs pe care eu il folosesc si il voi folosi atata timp cat voi considera ca ajuta macar 5%, (mai ales ca eu il iau gratis)

doresc sa specific ca nu sunt medic ginecolog, am lucrat in domeniul auto, am demontat motoare (si le-am si facut la loc ;) ) deoarece am considerat ca ceia ce fac eu cu mana mea nu face nimeni in nici un service.

daca dumneavoastra veti dori sa folositi aceste produse este numai si numai optiunea dumneavoastra !

eu nici nu castig nici nu pierd nimic !

@saboteur

au existat vindecari miraculoase cu apa sfintita, care nu au putut fi explicate nici de catre medici, deci nu incerca sa intelegi daca nu esti cel putin medic...

la intalnirea de la iasi cineva spunea ca ca ar fi interesant daca aceste produse prelungesc viata unui motor, ar putea compensa cu ceia ce se pierde prin tunare sau remapare. las la latitudinea fiecaruia sa decida daca foloseste sau nu si una si alta !

;)

eu am achizitionat din anglia ( deoarece in ro nu a auzit nimeni la nici un mag. auto de asa ceva , parca vorbeam de sf-uri ) un magnet pentru filtru de ulei si l-am montat.retine particulele de metal mai mici de 5 microni care sunt recirculate prin ulei si nu sunt retinute de filtrul de ulei vezi car bible !!

bafta si multi km ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

... la intalnirea de la iasi cineva spunea ca ca ar fi interesant daca aceste produse prelungesc viata unui motor, ar putea compensa cu ceia ce se pierde prin tunare sau remapare. ...

Acel cineva eram eu, tocmai de asta ma intereseaza. Dar una peste alta: de unde se poate procura acest Metabond?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din reteaua metabond.

eu stiu ca aceste produse se distribuie numai prin sistemul MLM

deci trebuie sa contactezi un colaborator.

:offtopic:

daca vii maine la intalnire mai vorbim !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca topicul ar sta mai bine mica publicitate...

Nu-l consider deloc de mica publicitate. Daca asta e mica publicitate atunci si alte topic-uri gen becuri BlueVision sau Hella AngelEyes ar trebui considerate tot publicitate. Eu zic ca e un topic foarte interesant si sa aflam de la cei care au folosit produsul impresii.

Topicul se va muta la discutii generale pentru ca nu se adreseaza numai benzinarilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare tuturor ,

la masina din semnatura pe bord am 145K de km dar in realitate cred ca are undeva la 300k dar nu asta conteaza :rolleyes: vreau sa spun ca este deja a 2-ua oara cind bag Metabond si sunt super incantat de performantele la care am ajuns : inainte aveam un consum mediu la drum lung undeva la 5.7-6.0 iar de cand am bagat metaond old a scazut undeva la 5.5 uleiul il schimb acuma la 15k de km si este parca asa cum l-am pus nu este imbacsit . Asta este parerea mea nu vreau sa influentez pe nimeni sau sa fac reclama .

Mario

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am mai spus, dar nu ma bagat nimeni in seama, deci :

Pt Golf PD TDI 130 cp :

-Ulei 5 W 40 PD TDI Metabond

-Tratament Metabond Gold

-In motorina Metabond Megasel

Aceste produse le am acum in motor si rezervor. Cu uleiul am acum 20.500 Km si nu am de gind sa-l schimb. Ulei a consumat in acesti Km 700 gr. Masina are 187.000 Km.

Consumul cel mai mic : 4 persoane, 1050 Km in 11 h = 5,12 %

Consum cel mai mare : 4 persoane, Bucuresti - Craiova ( pe autostrada ) in 1 h, 45 min 7,5 %

Cind o sa schimb uleiul ma duc sa-i fac un test sa vad ce zice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!