Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

sorin.tudor "salut! eu cred ca e prea mult crom. jantele cromate pe o masina ca ibiza sunt de prost gust... zic asta pt ca nu ai un ditamai suvul... si nu crek esti vreoun negru sa-si puna toate bling blingurie din lume. din punctul meu de vedere tu incerci sa-ti faci masina sa para ceva ce nu este... daca ai 1000 de euro de bagat in masina fa ceva folositor cu ei. ia-ti sistem audio bun. repet bun... nu zgomots(adik poti da 300 de euro pe un sub care sa se auda forate clar, sau de aceeasi bani iti poti umple masina de domotecuri...se vor auzi tare si de departe dar calitatea lasa de dorit) mai pune-ti folii omologate, mie mi se pare ca arata foarte bine ibiza cu geamuri negre... si ia-ti un scut care e foarte folositor pentru drumurile noastre...e si ala vreo 7 8 milioane."

Tu cu cine te certi? Ca n-a zis nimeni nimic de jante cromate in topicul asta....

Ktalin, e super setul ala de montat sub tapiterie... Mai complicat e de dat tapiteria jos, dar cred ca m-as baga. Singura problema e ca mie nu-mi place caldura sub fund.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

[ ... ] Singura problema e ca mie nu-mi place caldura sub fund.

:offtopic:

ei ... tii si tu caldura deschisa numa pana se incalzeste scaunul, ca dupa aia o opresti ...

ideea e ca nu e placut deloc sa te pui pe un scaun al naibii de rece, ca te iau toti tremuricii :blink: (parerea mea :D )

ce ma intereseaza cel mai mult este modul cum se monteaza, si nu imi imaginez unde am putea pune la ibiza butoanele pt incalzire ...

Link către comentariu

cred ca ai putea sa le pui unde sunt si cele originale, in capacul de plastic de sub consola, deasupra scrumierei. O sa caut o poza, sa iti arat.

Link către comentariu

pai hai sa o luam asa: din cate stiu eu pe ibiza nu se poate pune computer de bord, si chiar daca s-ar putea pune ar costa destul de multi $$$ (oricum mult mai mult decat acest colector de date).

200 de euro mi se pare un pret acceptabil, avand in vedere ca nu trebuie sa schimbi manete, sa dai jos bordul (si se stie ca e destul de nasoala si de riscanta operatia)... tot ce tre sa faci e sa bagi o mufa si sa-ti pozitionezi display-ul ...

mai simplu de atat ce mai vreti ?

mie chiar imi parea rau ca nu are comp de bord ibiza, uite ca tocmai ni s-a ivit ocazia sa avem unul .... bine, nu este "incorporat" in masinuta, dar asta e ... ma gandesc din ce in ce mai mult la achizionarea acestui "computer de bord", numa sa am finante ;) (trec printr-o perioada financiara destul de aiurea)

drum liber.

vreau sa ma contrazic putin. am mai cautat putin pe net, am mai intrebat pe unii membri vwforum ( tin sa amintesc pe iStef ) si am ajuns la concluzia ca 200 de euro nu mi se mai pare un pret acceptabil. o alta alternativa este Vag-Check (v2.1.0 - free) pt un pocket PC http://www.arlab.it/vc/screenshots.html . pt cei care au deja pocket PC trebuie sa-si cumpere un cablu care face intre 150-200 lei iar softul este free. Pt cei care nu au pocket PC -uri, poate se gandesc la achizitionarea unuia. de ce zic asta? pt ca un pocket PC il poti fol si la navigatie, ca agenda, pt filme, pt muzica, etc . este un pc de buzunar ( traducere mot-a-mot ;) ). binenteles ca trebuie cumparat si cablul.

avantajele unui pocket pc:

- are display TFT

- grafica mult mai faina

- se pot vedea mai multe date in acelasi timp

- se poate selecta ca o valoare sa se vada cat e display-ul de mare (de ex: consumul istant, km/h, etc), si nu trebuie sa te chiorasti pt a deslusi valorile scrise pe display

- il poti folosi si la navigatie (unele pot avea si GPS inclus, dar nu le recomand. mai bine se va achizitiona un GPS separat care sa comunice prin bluetooth cu pocket pc-ul)

- il poti fol si in scopuri personale (agenda, muzica, etc)

dezavantaje pocket pc:

- unul bun costa de la 1000 lei in sus (HP, fujitsu-siemens, etc)

- trebuie folosita o alimentare (de ex de la bricheta)

- majoritatea pocket pc-urilor au sistem de protectie la suprainclazire in momentul incarcarii, iar daca il folosim in zilele cu soare, iar soarele bate in el il incalzeste, iar alimentarea va fi taiata si ar insemna sa mergi pe baterie ... care la un mom dat se termina :). aici se pot gasi solutii pt a evita acest caz.

- trebuie neaparat sa aiba USB host sau RS232 (cele noi mai toate indeplinesc una din conditii).

- nu il poti lasa in masina ca atrage "baietii rai".

cam asta e tot ce mi-a trecut prin minte. daca mai sunt completari, va rog.

Link către comentariu

@ktalin

ai idee de unde se poate cumpara cablul respectiv?

@gigi72: eu l-am intrebat pe kisslorand, ca el stie mai multe despre astfel de cabluri si uite ce mi-a raspuns:

USB - 220 RON

RS232 - 160 RON

Link către comentariu

Aveti putina rabdare ca produsul(Scan Gauge) va fi disponibil oficial in Romania de la 1 octombrie cand va fi lansat. ;)

Modificat de SORAN
Link către comentariu

am vazut pe acest forum (nu mai gasesc unde) un kit de transformare a conturului grilei... cel cu crom.

intrebarea mea este de unde imi pot achizitiona si eu unul si cam la ce pret. multumesc anticipat!

Modificat de demirel
Link către comentariu

salut baieti! scuze daca sunt un picut off-topic...

am vazut mai demult pe forum o poza cu o ibiza neagra care avea modificata bara din spate si evacuarea, astfel incat semana cu Golf R32 (cu 2 tipsuri pe mijloc) si acum n-o mai gasesc pe nicaieri.

daca o are cineva sau stie unde pot s-o gasesc, raman dator :P

;)

Link către comentariu

Modificarea a fost facuta de Andrei_ibz la ibiza lui. Incearca sa iei legatura cu el pentru detalii. Stiu ca a pus poze aici pe undeva, dar nu mai stiu exact unde :icon_thumright:

Link către comentariu

Se apropie prima iarna pentru ibiza mea si am impresia ca anvelopele de vara nu prea au aderenta cand e ud pe jos (cel putin de vreo 3 ori cand am incercat sa plec mai tare din rampa s-au invartit de cateva ori in gol si masina nu s-a miscat de pe loc). Cei care aveti cauciucuri de iarna ce parere aveti, merita investitia? Si cam cat ar costa cauciucurile noi? Pe cele de vara le pun in debara sau trebuie sa iau cu tot cu jante?

Link către comentariu

hmmm...sincer nu mi s-a intamplat niciodata ce zici tu, pe nici un fel de vreme. chiar mi se par foarte bune cauciucurile de vara.

oricum, eu mi-am luat anul trecut si anvelope de iarna, si sincer in afara de un drum pana la munte de revelion chiar nu le-am gasit de nici un folos. puteam sa merg la fel de bine cu cele de vara.

dar sa incheiem discutia asta ca e cam :rolleyes: vezi ca este un topic special de anvelope...poate iti faci o idee mai buna acolo

Link către comentariu

Salut ! caut de ceva timp oranamentele cromate pt gurile de aer si nu prea gasesc iar la dealeri mi se par cam scumpe puteti sa imi spuneti unde as putea sa le gasesc putin mai ieftine, de fapt caut tot setul de ornamente comate, respectiv pentru schimbator, cadrane de bord si aerisire !

Daca tot suntem la sectiunea modificari, mi-a spus cineva ca se poate conecta laptopul la calculatorul masinii si se pot schimba ceva parametrii astfel incat sa capeti ceva putere cu dezavantajul consumului, dar ai nevoie de un soft pe asta, stie cineva despre ce este vorba ?

O alta problema ar fi faptul ca vreau sa imi iau o pereche de jante pt ibita mea din 2005 si un prieten are un set dar nu stiu care este distanta intre prezoane .. stie cineva exact ce distanta este ?

Multumesc !

PS: sper sa nu fi pus intrebari pe tema carora s-a mai discutat cu toate ca am cautat si nu am gasit !

:(

Modificat de Serpisor
Link către comentariu

Ornamentele cromate nu le poti lua decat de la dealer, nu exista decat originale.

Se poate conecta calculatorul prin mufa de diagnoza la masina pentru a modifica parametrii masinii, dar asta nu o poate face oricine, trebuie un cablu special. Oricum, la motorul tau nu vei avea prea multi cai in plus, undeva pe la 5-6, si costa 300 euro, deci nu cred ca iti convine, nu e rentabil.

Jante poti lua orice cu prinderea 5x100, cu et cat mai aproape de cele originale.

Link către comentariu

Daca tot suntem la sectiunea modificari, mi-a spus cineva ca se poate conecta laptopul la calculatorul masinii si se pot schimba ceva parametrii astfel incat sa capeti ceva putere cu dezavantajul consumului, dar ai nevoie de un soft pe asta, stie cineva despre ce este vorba ?

Chiptuning ii zice. Uite o oferta aici pe forum: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=27506

Modificat de kshu
Link către comentariu

Acea crestere e pentru motoarele cu Turbo. Pentru motoarele pe benzina aspirate, cresterea e mult mai mica. 7-8%.

Link către comentariu

din cate am inteles de la impatimiti ai tuningului ca pentru motorul meu nu merita sa fac un cip tuning pt ca as castiga maxim 10 CP (asta in cazul in care este foarte bine facut cipul si sunt ok toti parametrii), voi ce parere aveti despre asta ... ; din cate vad tunningul pt motorul meu nu renteaza si nu prea am ce sa scot din el cred ca pana la urma voi face un tuning fin pentru exterior si gata ... cand o sa fiu "mare" imi voi lua o masina cu un motor mai puternic ! a facut unul din voi ceva tuning exterior pt ibiza, in afara de elementele cromate, si daca da cam la ce pret ajunge ?!

cum se monteaza ornamentele cromate se aplica pur si simplu sau trebuie demontate aerisirile si fata de bord ? scuze daca pun intrebari idioate ! :nono:

PS si putin :P se fac intalniri saptamanale intre posesorii de ibize si daca da cand si unde ?

Modificat de Serpisor
Link către comentariu

Nu exista intalniri saptamanale intre posesorii de ibize, se fac intalniri saptamanale vwforum, unde vin toate marcile din grup, la sala polivalenta, joi de la 19.00 si duminica de lNu exista intalniri saptamanale intre posesorii de ibize, se fac intalniri saptamanale vwforum, unde vin toate marcile din grup, la sala polivalenta, joi de la 19.00 si duminica de la 11.00.

Link către comentariu

Salut! Am si eu o intrebare. Pot sa-mi cumpar oglinzi din acelea de aluminiu ca la seat ibiza fr? Stiti cumva si care ar fi pretul?

Link către comentariu

Am eu asa ceva, costa 60 ron perechea. O sa-ti caut codul de produs sa ti-l dau, maine dimineata.

Later edit: am gasit codurile de produs:

6l0 857 537 1bc

6l0 857 538 1bc

Link către comentariu

Banuiesc k o sa para foarte aiurea intrebarea.. dar ce sa fac cu codurile? si doar 60 ron? adik 6 sute de mii??? poate sunt din alea cromate.. iar eu ziceam de cele de fr...adik alea care sunt un gri mat...Banuiesc k o sa para foarte aiurea intrebarea.. dar ce sa fac cu codurile? si doar 60 ron? adik 6 sute de mii??? poate sunt din alea cromate.. iar eu ziceam de cele de fr...adik alea care sunt un gri mat...

Link către comentariu

Cu codurile te duci la dealer si dai comanda. Nu e vorba de capacele de oglinzi cromate, ci de capacele de oglinzi de ibiza FR, vopsite in argintiu mat. Asa arata, asta e o poza de pe masina mea:

dsc00246un4.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!