Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

B)-->

QUOTE(Cristi.B @ Jun 14 2007, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Stie cineva daca gasesc asa ceva in Romanica? Si daca da... unde?

http://streetglow.com/products/image.pl?im...WWMCAPPSHOT.jpg

foarte tare ! vreau si eu ! arma secreta de agatat doamne casatorite cu copii acasa si soti plecati in delegatie ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si ce te impiedica sa le pui sub aripa?Crezi ca au ceva mai special?rezista la apa pt ca sunt de exerior in rest nu vad mari diferente.Neon de exterior e si ala de "aripa" si ala de pus sub prag.Parerea mea.Daca vrei sa cumperi unu pe care scrie ca e facut special pentru aripi.....ur choice,eu ti-am oferit o solutie.

Peace to all.

Modificat de CristiN
Link către comentariu

Problema nu e ca nu vreau sa le pun pe alea dar e imposibil. In primul rand sunt prea lungi, mai ales ca sunt 2 scurte si 2 lungi si nici alea 2 scurte nu am cum sa le pun pt ca trebuie sa fie curbate dupa forma aripei.

Link către comentariu

ce spuneti de elemente decorative pt guri de ventilatie + cadrane + etc cu aspect aluminiu? cum ar arata pe bordul unei ibiza noua ?

ma bate gandul de fapt sa pun elemente decorative la:

- gurile de ventilatie

- cadrane

- consola schimbator viteze

- kit decorativ interior 4 usi

- consola centrala pt AC climatronic

problema este urmatoarea: eu as vrea ca toate sa fie cromate, dar se pare ca nu este consola centrala cromata - doar aspect de aluminiu, si nici elementele decorative pt usi nu sunt cromate ci, la fel, doar cu aspect aluminiu.

si acum intreb daca ar sta bine pe o ibiza elemente decorative cu aspect aluminiu.

PS: Am trei variante din care sa aleg:

1. toate elem decorative cu aspect aluminiu (nu stiu cat de bine ar arata)

2. elem decorative pt gurile de ventilatie, cadrane si consola schimbator viteze - cromate, si kit decorativ interior 4 usi, consola centrala pt AC climatronic cu aspect aluminiu ... dar o sa arate cam nasol ... parerea mea

3. sa imi iau doar elem decorative pt gurile de ventilatie, cadrane si consola schimbator viteze - cromate.

Vezi ca eu mi-am pus tot ce ai mentionat tu mai sus mai putin "kit decorativ interior 4 usi" care mi s-a parut foarte exagerat...

Recomand in primul rand sa schimbi maciulia schimbatorului de viteze ca cea stock e chinezeasca rau...

Link către comentariu

Liviu, crezi ca ai putea pune din nou pozele cu ornamentele cromate din interior? Cred ca tu esti singurul care a schimbat asa multe la interior... si tot intreaba membrii de poze.

Link către comentariu

Le-am gasit :(

Pozele 2 si 3 = before and after

Singurul element pe care il apreciez cu adevarat acum este maciulia schimbatorului de viteze. Restul conteaza mai putin fata de cum era la inceput...

Asaadar puteti vedea cum arata (si parerea mea dupa aproape 1 an de cand le-am montat):

Maciulie schimbata - Merita

suport pahar - Merita

inele cromate guri aerisire - Nu merita

crom pe la schimbatorul de viteze (destul de rar si foarte scurt se reflecta soarele in el - deranjant...) Nu merita

la consola centrala o imitatie de aluminiu (cred ca mai deschide atmosfera fata de negrul stock) Asa si asa

pedale din aluminu (arata bine si se simt mai bine/au aderenta mai buna la incaltaminte) Asa si asa

Praguri Seat Sport cromate (in ultima poza) Nu merita

post-6239-1182631370_thumb.jpg

post-6239-1182631568_thumb.jpg

post-6239-1182631654_thumb.jpg

post-6239-1182631687_thumb.jpg

post-6239-1182631717_thumb.jpg

post-6239-1182631750_thumb.jpg

post-6239-1182631786_thumb.jpg

post-6239-1182631826_thumb.jpg

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Am gasit si cateva cu exteriorul

1. Element cromat radiator (in jurul siglei Seat) Merita 100% indiferent de culoare ;)

2. Oglinzi cromate - Depinde de gusturi... Mie nu prea imi plac dar nu mai stiu unde sunt cele originale asa ca am invatat sa traiesc cu astea ;) Totusi multi mi-au zis ca o prinde bine ca e neagra...

Eu vroiam sa-i mai pun si toba finala sport sau macar un capat care sa se vada dar avand in vedere ca vreau sa-mi iau altceva (200+) am lasat-o balta. Totusi recomand macar un capat de toba scos la vedere pentru ca se completeaza imaginea masinii (asa parca e neterminata) - cu 50-60 de euroi se rezolva din cate stiu eu.

P.S. @CristiN Daca tot am "intrat in vorba" - scoate-mi te rog warningul ala ca il am de foarte mult timp si vreau sa raman cu mainile curate :D

(Parca regulamentul forumului prevede ca dupa o perioada se anuleaza - ca la puncte :( )

Si daca tot am zis de puncte - daca aveti probleme cu amenzi de la SPR si vreti sa le contestati dati un PM ca am ceva experienta si va pot ajuta.

post-6239-1182632803_thumb.jpg

post-6239-1182632878_thumb.jpg

post-6239-1182632918_thumb.jpg

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Liviu, s-a rezolvat cu warningul, dar vezi ca in istoric ramane warningul, adica moderatorii pot vedea ca tu ai avut warning.

Link către comentariu

Lumina de la bord va ramane aceeasi chiar daca schimbi folia. Cred ca era vorba de inlocuirea luminilor. Se poate face! De manere luminate ce ziceti?

Tot nu am reusit sa obtinem un raspuns. Cum ai reusit sa pui led acolo? Arata foarte bine si cred ca ar interesa pe mai multi

Link către comentariu

liviule..m-ar interesa si pe mine grila cromata la radiator..ma intereseaza cum se monteaza..daca se monteaza greau..si e musai sa mergi la servici pt asta...mie cam leen sa merg pan la servici si ma intrebam daca pot sal montez singur...ms

Link către comentariu

Se monteaza foarte usor. Eu mi-am comandat-o cand am luat masina si am montat-o la o saptamana. Practic e o noua grila cu totul, vei ramane cu cea actuala necromata in plus. E chiar simplu de montat. Nu are rost sa mergi la service decat daca esti atehnic. :lol:

Link către comentariu

E usor de dat jos. Grila cromata costa in jur de 150 ron.

Link către comentariu

@ LiviuLoto bine ai revenit pe aria Ibiza/Cordoba, nu te-am mai vazut postand de mult pe aici.

am o intrebare: grila ta cromata este standard? ; din pozele pe care le-ai pus pare mai groasa marginea cromata. poate in contrast cu negrul pare mai accentuata.

cat despre grila cromata nu stiu daca merita indiferent de culoare. pe unele culori nu prea iese in evidenta. la tine pe negru da foarte bine. am mai vazut o ibiza cu o culoare noua cum este cea a lui WarDog de pe forum. tin sa spun ca mi s-a parut superba culoare iar grila cromata era de mare efect.

Modificat de Ichebau
Link către comentariu

Grila cromata este un accesoriu original SEAT. Se da jos vechea grila si se monteaza cea noua. Nici nu cred ca exista grila cromata nestandard pt Ibiza. Dar, mai stii... :rolleyes:

Link către comentariu

stim , stim :Driver: ; mie din pozele lui LiviuLoto mi se pare mai groasa rama cromata. am vazut grila cromata pe modelul mai vechi de ibiza si pare mai subtire acea rama. :offtopic:

Modificat de Ichebau
Link către comentariu

Arata bine rau :icon_thumright: cu grila aia cromata. Si cred ca se completeaza de minune cu bara cromata de la baza portbagajului.

LiviuLoto, daca ai si bara, poti sa pui te rog o poza?

In alta ordine de idei, am vazut in bucuresti o ibiza cu eleron pe hayon. Chiar mi s-a parut ca arata bine si ii da un aspect DEOSEBIT. N-are nimeni de pe forum asa ceva? Am gasit niste poze aici: http://www.pitstoptuning.ro/index.php?fuse...;currentPage=3# ca sa vedeti la ce ma refer.

Modificat de psrake
Link către comentariu

Este eleronul de la JE design. Masina care ai vazut-o cred ca era tot galbena si nu avea numere de Bucuresti; Am dreptate?

Link către comentariu

Sincer mie nu-mi place cum arata... as prefera eleronul de la cupra, e mai discret. Cat despre rolul practic, la o masina care are 80-90-100 cp nu are cum sa aiba alt rol decat estetic, despre apasare aerodinamica discutam la puteri mult mai mari si la viteze mai mari decat poate ajunge o ibiza, fie ea si cupra.

Link către comentariu

Intradevar nici mie nu-mi place. Singurul rol practic care il poate avea (daca a fost gandit in acest sens) ar fi sa turbioneze aerul altfel incat sa nu se mai murdareasca geamul din spate in timpul mersului pe ploaie etc. Oricum avem stergatoare la Ibiza in spate.

Link către comentariu

Eleroanele nu au numai rolul de a apasa masina la viteze mari. Pana si Dacia 1310 are eleron (e inclus in capota portbagajului). Rolul principal al eleroanelor (de altfel si al celui stock de pe Ibiza) este sa nu lase aerul sa se "lipeasca" de spatele masinii, deoarece acest lucru ar infrana-o.

Link către comentariu

Eleronul are rolul de a apasa partea din spate a masinii pe sosea pentru o aderenta mai buna. Daca va uitati la formula 1 acolo se vede clar diferenta intre diferite setari ale eleronului, la ibiza e pur si simplu estetic, ca si difuzorul fals din partea de jos a spoilerului spate de la ibiza cu face-lift.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!