Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Toma Aurelian

... angel eyes are o ibiza in constanta.. ibiza cu facelift..se pot pune... greu, usor nu stiu... pe mine ma bate gandul :icon_thumright: ... dar intai sa-mi cumpar pleoape :) ... iluminatul bordului se rezolva foarte usor... prin modificarea foliei bordului... 300 ron ..si iese ceva de calitate ... am dat comanda la folie de 2 luni si ceva..inca nu a sosit dar speranta moare ultima :P

atasez niste poze...:P cu micile modificari pe care le-am mai facut la masina... finalizarea(bordului) evident o sa fie atunci cand imi soseste folia.

....

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut ca ai in lacasul din bord o bucata de material. Daca nu ma insel este din acela care impiedica alunecarea obiectelor. Unde pot gasii si eu?

Multumesc

Link către comentariu

Covorasul ala din cauciuc nu e bun de nimic... la mine dupa 2 luni au inceput sa zboare tot ce puneam acolo.

Aurelian, ti-ai vopsit consola centrala si plasticul ala de la cadrane sau mi se pare mie?

Link către comentariu

Toma Aurelian

plasticul de la bord acum ...nu imi placea culoarea initiala..plus ca imi cumparasem inelele cromate pentru ceasurile de la bord si dupa ce le-am montat atrageau atentia foarte mult si tot plasticul din bord parea foarte ieftin... am renuntat la ele astept doar folia originala alba comandata...consola o am vopsita de 5-6 luni :D

Daca in poze nu se vede asa... in realitate este aceeasi culoare gri Zenith ...sa se potriveasca cu interiorul(arata bine..partial poate sa confirme x-ecutor :D )

Link către comentariu

Lumina de la bord va ramane aceeasi chiar daca schimbi folia. Cred ca era vorba de inlocuirea luminilor. Se poate face! De manere luminate ce ziceti?

post-5125-1181242889_thumb.jpg

Link către comentariu

Mi-a placut mult ideea (cu minerul iluminat - la superb am vazut prima oara).

Covorasul ala din cauciuc nu e bun de nimic... la mine dupa 2 luni au inceput sa zboare tot ce puneam acolo.

Daca nu ati cumparat modelul vechi de cordoba...

La mine covorasul din cauciuc are si niste zgrumtisori si e mult mai estetic.

Link către comentariu

Toma Aurelian

eu stiam ca folia noua pe alb este luminata cu alb...(stiu ca ledurile sunt rosii dar mecanicul din service mi-a spus ca folia noua are alt mod de iluminare...se alimenteaza din alt loc decat o face bordul normal) cum ai reusit sa montezi leduri in manere? :)

Link către comentariu

Super tare arata cu leduri la manerele de deschidere. Cum ai reusit?

Link către comentariu

Sal baieti,ma bate gandul sa pun pe masina o toba sport.Am intrebat in stanga si dreapta si nu m-am lamurit.La motorul meu diesel de 1,4 merita sa pun?Ma intereseaza in special sunetul nu ceva performante,vreau sa schimb doar finala nu toata evacuarea. :banghead:

Eu m-am tot uitat la una la alta gen Magnaflow , Borla etc dar daca pe diesel nu obtin sunet mai bine imi pun tips si gata pentru estetic.

Ms.Peace to all. :banghead:

Modificat de WarDog
Link către comentariu

Pentru un motor diesel, o toba noua nu va aduce nici un fel de imbunatatire din punct de vedere auditiv.

Zogomotul ala gros si puternic il poti obtine doar la benzina, folosind o evacuare non-resonated. Pentru mai multe informatii foloseste cu incredere search.

Link către comentariu

plasticul de la bord acum ...nu imi placea culoarea initiala..plus ca imi cumparasem inelele cromate pentru ceasurile de la bord si dupa ce le-am montat atrageau atentia foarte mult si tot plasticul din bord parea foarte ieftin... am renuntat la ele astept doar folia originala alba comandata...consola o am vopsita de 5-6 luni :banghead:

Daca in poze nu se vede asa... in realitate este aceeasi culoare gri Zenith ...sa se potriveasca cu interiorul(arata bine..partial poate sa confirme x-ecutor :banghead: )

Mie mi-a placut foarte mult aspectul plasticului dupa vopsire :banghead:

Inelele cromate nu dau asa bine pe bordul nou de la ibiza care nu mai este negru.

Am luat inelele de la Toma si le-am montat la mine.

Atasez si 2 poze (nu stiu cat se observa ca i-am pus si volan din piele):

inele1kr8.jpg

inele2dr5.jpg

Saptamana viitoare imi pun spoiler fata de cupra :banghead:. Azi e la vopsit.

Link către comentariu

:banghead:

Saptamana viitoare imi pun spoiler fata de cupra :banghead:. Azi e la vopsit.

oooo , e pe lista si la mine . lumineaza-ma cu preturi te rog

se potrivesc farurile de ceata alea vechi ?

mi-am pus si scut , tu dupa ce l-ai montat ai observat ceva diferenta in volan , mi se pare ca merge usor mai greu , probabil pentru ca e schimbat centrul de greutate.

sa pun o caramida in portbagaj ? :banghead:

Link către comentariu

Spoilerul gol este 7-800 de ron. Grilele de jos (sunt 3) si costa in jur de 200 ron.

Daca ai ibiza din 2003 se pupa perfect farurile de ceata pe spoilerul de cupra. Ibizele din 2006 incoace vin cu alt tip de faruri de ceata.

In legatura cu scutul: da am simtit imediat o diferenta :banghead:. Mie imi place mai mult asa :banghead: Am vazut din poze ca avem acelasi scut de la asfir.

Link către comentariu

@X-Ecutor

deci 10 si vopsit+manopera.

probabil si eu o sa le fac pe rand , desi ma gandeam sa le cumpar ca sa le am acolo (fata+spate) si sa le vopsesc in timp ca sa nu fie o cheltuiala mare din start.

abia astept sa-mi duc toate planurile cu ea la capat.

cu scutul sunt foarte multumit , iti da senzatia ca mergi cu un tanc (asta daca te-ai obisnuit bine inainte cu ea) si se lipeste si mai bine la curbe.

offtopic : stau acum in dubii daca e necesara schimbarea baii... din pozele de acolo se vede..

Link către comentariu

Toma Aurelian

..x-ecutor :) dar tu ai si inelele de la aeratoare cromate :P set complet arata foarte bine :) ... la mine parea tiganie... felicitari..asteptam poze din exterior.. :)

Link către comentariu

@X-Ecutor

deci 10 si vopsit+manopera.

probabil si eu o sa le fac pe rand , desi ma gandeam sa le cumpar ca sa le am acolo (fata+spate) si sa le vopsesc in timp ca sa nu fie o cheltuiala mare din start.

abia astept sa-mi duc toate planurile cu ea la capat.

cu scutul sunt foarte multumit , iti da senzatia ca mergi cu un tanc (asta daca te-ai obisnuit bine inainte cu ea) si se lipeste si mai bine la curbe.

offtopic : stau acum in dubii daca e necesara schimbarea baii... din pozele de acolo se vede..

Vopsit in service seat e maxim 600 de ron iar manopera depinde de service (unde fac eu e 20 de euro/ora)

..x-ecutor :) dar tu ai si inelele de la aeratoare cromate :P set complet arata foarte bine :) ... la mine parea tiganie... felicitari..asteptam poze din exterior.. :)

Am mai vazut inelele pe o cordoba noua si nu avea restul inelelor cromate si asa este arata cam urat.

La generatia noua de ibiza merge f bine cum ai vopsit tu, se potriveste perfect, inele pt instrument cluster in culoarea asta si arata bestial.

Cu o pagina in urma am vazut f multe poze pe imageshack cu f f f fmulte modele de ceasuri si inele, unele chiar reusite!

Link către comentariu

Toma Aurelian

de cand mi-am cumparat ibiza am tot studiat posibilitatile de tuning usor care ar face masina mai interesata :D... pentru grupul vw una din firmele care se ocupa de tuning este je design, firma care pentru ibiza cupra a decis ca nu prea are ce sa modifice :D ...funny nu? :D ..atasez aceste poze ...

este clar ca faceliftul este diferit de cupra...dar deosebirile sunt mai mult in partea din spate... asa ca ne putem inspira usor de aici :D ... chiar nu este necesara schimbarea jantelor sau acoperirea stopurilor(cele din urma fiind un farmec al acestei masini)...

...

Link către comentariu

Cel mai frumos ar veni body kittul de cupra, adica spoilere fata si spate, capace de oglinzi, eleronul spate si jantele pe 17.

Nu-mi plac ploapele si nici plasticul ala de pe stopuri...

Link către comentariu

Cine aduce Je desing la noi?Am cautat si am gasit ceva firme dar nu par sa aduca ceva de ibiza.Aveti furnizori care sigur aduc si de ibiza?Pe mina ma intereseaza acum ceva pleoape , am gasit pe forum la 100 dar nu cred ca sunt pentru 2006.

Link către comentariu

Toma Aurelian

m-am interesat de pleoape... modelul de la je design din punctul meu de vedere arata super pe ibiza ...din pacate pretul este 360 ron :D ...destul de mult pentru doua bucati de plastic..dar daca nu gasesc alte variante... o sa le cumpar pe acelea

daca va uitati atenti la q7, seria 5... si multe alte noi modele o sa observati ca au un fel de pleoape deja in far... ..farurile ibizei sunt foarte frumoase ar putea arata si mai bine cu acest model de pleoape :D(parerea mea :D )

... as mai aduce o mica schimbare :D ... am vazut in constanta o ibiza cu pragurile modificate ... ceva finut...cat sa-i acopere pragurile originale plus ce se vede sub ele ... noile modele de masini(golf 5, leon) au pragurile altfel..nu se mai vede asa mult pe sub masina ..

Link către comentariu

ce spuneti de elemente decorative pt guri de ventilatie + cadrane + etc cu aspect aluminiu? cum ar arata pe bordul unei ibiza noua ?

ma bate gandul de fapt sa pun elemente decorative la:

- gurile de ventilatie

- cadrane

- consola schimbator viteze

- kit decorativ interior 4 usi

- consola centrala pt AC climatronic

problema este urmatoarea: eu as vrea ca toate sa fie cromate, dar se pare ca nu este consola centrala cromata - doar aspect de aluminiu, si nici elementele decorative pt usi nu sunt cromate ci, la fel, doar cu aspect aluminiu.

si acum intreb daca ar sta bine pe o ibiza elemente decorative cu aspect aluminiu.

PS: Am trei variante din care sa aleg:

1. toate elem decorative cu aspect aluminiu (nu stiu cat de bine ar arata)

2. elem decorative pt gurile de ventilatie, cadrane si consola schimbator viteze - cromate, si kit decorativ interior 4 usi, consola centrala pt AC climatronic cu aspect aluminiu ... dar o sa arate cam nasol ... parerea mea

3. sa imi iau doar elem decorative pt gurile de ventilatie, cadrane si consola schimbator viteze - cromate.

Link către comentariu

Toma Aurelian

ktalin ... parerea mea sincera... prea mult crom in masina strica -da a tiganie..eu am avut instalate inelele cromate..care nu dau deloc bine cu plasticul de pe ibiza 2006-2007 ... acum ...ibiza vine cu deschizatoarele de la usi cromate..daca ar fi avut aspect de aluminiu ar fi mers toate cu aspect de aluminiu si nu de crom ... este o alegere grea... eu as merge pe toate elementele cu aspect de aluminiu... nu as schimba capacele de la manerele usilor deloc... (le-am avut imbracate in folie cu aluminium look si sareau foarte tare in evidenta) ... as schimba ..folia de la ceasurile de bord-6L6072311B , consola centrala-6L0064703A, plasticele negre de la schimbatorul de viteze(aluminiu-6L0072400A sau crom mat-6L0072400B :D ), schimbatorul de viteze (5P1064320), eventual gurile de ventilatie-6L0072300A..tot cu crom mat iar in loc de casetofon(radio cd) si spatiul de depozitare de sub el as pune vezi aici sau ceva asemanator..care sa intre perfect in bord....atat...la interior ..masina este ok..bordul are o forma interesanta..nu merita mai multe modificari :P ... ma rog..parere personala :D

Link către comentariu

eu m-am hotarat sa nu schimb nimic la interior.

la mine e negru cu tapiterie gri , am huse din imitatie de piele negru cu gri.

simplu si cu aspect deluxe. singura chestie pe care o sa o primeasca masina este un cap de schimbator, as prefera ceva ergonomic din piele , culoare gri.

nu am airbag-uri in scaune si la mine s-a potrivit de minune.

urmeaza sa iau niste presuri gri.

va rog atentie , cand schimbati ceva la interior sa tineti cont de design-ul si culorile initiale de interior . eu am luat la inceput presuri cu dunga rosie si arata ca naiba. am decis sa pastrez gri cu negru la interior fara sa pun alte culori care sa aiba legatura cu exteriorul.

in rest tot bordul e negru.

orice ati schimba tineti cont de momentul final in care doriti sa ajungeti. fiecare detaliu pe care-l vedeti a fost gandit foarte bine ca sa se potriveasca cu restul...

Link către comentariu

@ktalin

am vazut pe o ibiza ornamentele cromate pt consola schimbator de viteze; nu mi-au placut deloc, este prea mult crom, poate cu aspect de aluminiu este mai putin saritor la ochi. nici proprietarul nu era chair multumit plus ca spunea ca uneori i se reflecta lumina soarelui si in anumite pozitii este chiar deranjant. acest lucru l-a observat si LiviuLoto (vezi pe la inceputul topicului) si nu recomnada acel ornamnet.

mie mi-ar placea ceva in genul ornamentului de la golf 4,o rama subtire cromata in jurul schimbatorului.

poza este luata de pe forum :icon_thumright:, o sa incerc sa-i trimit un PM posesorului sa-mi dea cateva detalii despre ea.

post-7752-1181726641_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!