Jump to content

Sticla far

dinodish
 Share

Postare recomandată

imi poate spune cineva daca se poate cumpara sticla de la far separat ? mi s-a crapat si as avea nevoie de una noua. Se poate achizitiona sticla separat fara far ? daca da,cam pe la ce pret o gasesc ? daca nu,cat e un far complet(fara xenon)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TitvsCaivs

5

• Marius

4

• Lau.C

4

• GTI_85

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

da se poate achizitiona si sticla separat...

Si mie mi-o sarit o piatra in far si am ramas cu o ciobitura urata in sticla.

Am intrebat de dealerul din oras si mi-a spus ca e in jur de 40RON sticla numa, dar ca ar fi ceva turcesc (sincer nu-mi dau seama de ce ar fi mai rau unul turcesc, el mi-a zis ca nu-s frumoase!!! (???)) Dar stiu in zalau o firma care imi poate repara paguba, dar nu prea cred ca se descurca la o crapatura pe tot farul. Succes.

Link către comentariu

Am si io o asemenea belea...acuma am alte faruri pe masina...am un XENON cu sticla valeo si astea daca sau spart Doamne Fereste nu mai am ce sa fac la xenon dar pe farurile vechia am o crapatura la faru din St si asi cauta si io o sticla de far ca sa le pastrez pt orice eventualitate.

Numai Bine.

Link către comentariu

SAL'

LA UN PASSAT b5 DIN 99, se poate shimba sticla de la far fara sa dau jos masca (fata masinii?)cum se da jos farul?

Link către comentariu

Cred ca ti-ar fi util acest topic. Nu cred ca poti da jos sticla farului fara sa scoti farul. Trebuie ceva indemanare si eventual sa-l incalzesti putin farul pentru a demonta sticla (daca se poate demonta).

Link către comentariu

Cred ca ti-ar fi util acest topic. Nu cred ca poti da jos sticla farului fara sa scoti farul. Trebuie ceva indemanare si eventual sa-l incalzesti putin farul pentru a demonta sticla (daca se poate demonta).

multumesc mult!

sper sa am si indemanarea necesara!!!

Link către comentariu

Mi-am comandat acu' doua zile sticla far...45Ron, ieri a ajuns dar problema este ca e chiar fffff urata. Ai zice ca e ceva scrumiera, sticla nu e alb transparent ci mai mult catre ceva verzui, deci am renuntat la schimbatul ei. Firma producatoare se numeste SUN, deci daca gaseste cineva de la alta firma, rog pentru pm. Numai bine

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sincer m-i se pare ffff exagerat pretul de 1.3 mil pe o sticla far, luand in considerare ca tot farul nou, original, costa 4.5-5 milioane lei vechi. Mai incearca sa lasi din pret cateva sute mii si mai povestim, altfel bafta la vanzari. Daca ai ajuns la un pret rezonabil suna-ma la numarul ascuns sub nume(click name on signature).

Link către comentariu

Nu sa ma pronunt dar un far de la o firma "no name" costa nou undeva la 2mil sau 2.5 ; ce mi-a spus tipul de la magazin . mi se pare ca e de la autonet dar nu stiu 100% sigur

Link către comentariu

Pretul de 4,5-5 milione ziceam pentru farul original, insa nu stiu daca Hella sau Valeo(asta cred ca am gresit-o). Una no name cu siguranta ii p'acolo la 2-2,5 milioane. Dar astfel de faruri e bine sa vezi prima data pe o alta masina, inainte sa ti-o pui pe a ta. Nu stii niciodata ce calitate te asteapta la firmele astea care fabrica tot felul de lucruri pentru masini de la a la z..

Link către comentariu

Sticla de care vorbesc este de cea mai buna calitate daca ai sa cauti ai sa gasesti pe lizeanu la magazinele respective( sunt 2-3 magazine) cu 1 mil dar uitete bine la ea este de cea mai proasta calitate prezinta niste urme din turnare ..referitor la pret nu am ce sa scad nu le fabric eu , si nici nu le aduc "moka" trebuie sa iau si eu ceva nu???

Modificat de aurel79
Link către comentariu

Explica-mi te rog de ce una bucata sticla far costa 1.3 mil iar doua buc sticla far costa 2 mil...

Cumperi set-u si primesti reducere de 600 mii lei???

In rest sunt de acord sa castigi si tu, ii normal ca mai pui ceva peste dar care-i explicatia la variatiile astea de pret!!

Link către comentariu

• 1 month later...

:) caut doar capacul farului din dreapta, se murdareste in interior din cauza unui mecanic neglijent care mi-a spart acel capac... poate sa ma ajute cineva???.. astept un PM

scuze pentru ...off topic

Link către comentariu

CAUTATI AICI, ALEGETI-VA TIPUL DE MASINA, si ce piese doriti, toate preturile sunt preturi de importator, au si faruri, HELLA, VALEO, TUNING chiar si turcisme!

Modificat de maloje
Link către comentariu

• 3 months later...

sal,mi`a cazut o chestie in far care reflecta lumina in far si acum trebuie sa dau jos sticla din far ptr a o pune inapoi,am incercat cu o surubelnita da nu prea merge...am auzit de o metoda cu "cuptoru":D da nu am gasit nicaieri ceva explicit despre asa ceva,ms

Link către comentariu

Daca farul este Valeo sticla nu poate fi schimbata - garantat (sticla este lipita de corpul farului cu o rasina sintetica, care nu poate fi topita/dezlipita)

Pret far Valeo, fara proiector: peste 600Ron (Augsburg si Porsche)

Link către comentariu

cum aflu daca este valeo?si daca nu este valeo cum dau sticla jos pana la urma?

Link către comentariu

Far dreapta cu sticla fisurata am avut si eu , a fost farul original ( Hella cred ) .Nu am gasit sticla si nici far SH la un pret decent , am luat cu 150 Ron far TYC

Desi sunt sigur ca nu te poti astepta la supercalitate la acest pret ,am preferat sa iau un far nou decat sa dau aceiasi bani pe o sticla .

Are aproape 6 luni de cand l-am pus , nu sunt probleme . Mint , problema este ca face o lumina mai puternica decat celalalt . :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Am auzit ca undeva pe fundeni se fac kestii din sticla la comanda ... Si-a skimbat o cunostina sticla de la proiectare acolo ... 50 sau 100 RON nu mai tin minte

Link către comentariu

abia am citit posturile scrise cu regionalisme (icisa pe fuorum) :D

eu mi-am reparat singur farul strapuns de piatra. dupa ce am mestecat o ora o guma, am lipit-o in gaurica si nu mai am treaba cu ea pina la casco :( :D

Link către comentariu

cum aflu daca este valeo?si daca nu este valeo cum dau sticla jos pana la urma?

....ridici capota de la motor si pe una din cele 2 cleme de prindere a farului (cred ca stanga), gasesti inscriptionat producatorul.

Daca este Hella poate fi desfacut prin 2 metode: 1. feon cu aer cald, pana se topeste siliconul, dupa aceea cu o surubelnita se desface sticla de carcasa farului.....2. in cuptor

Link către comentariu

2.in cuptor...ce fel de cuptor?si cum se face in cuptor?

mda,a mele is hella:((

Link către comentariu

• 2 months later...

Am cumparat un far TYC. Pe masina am HELLA cu reglaj electric. La schimbarea lui cum procedez cu reglajul ?

Link către comentariu

Dai farul jos sa poti umbla in el scoti motorasul (se invarte in pic si se trage afara), defaci farun nou scoti dopul acela cu tija, pui motorasul faci legaturile si il pui pe masina. Treaba se face in max 10 min. Pentru reglaj poti sa-l faci si tu ochiometric, dar iti recomand un service (dai o bere la baieti si gata).

Link către comentariu

Mersi! Zilele astea o sa ma apuc sa dau bara jos si sa schimb farurile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!