Jump to content

Montare BC Maxidot

stofarius
 Share

Postare recomandată

in locas o sa intre - problema e geamul - nu merge cu geam de VW - singura adaptare posibila e sa gasesti separat un geam de Audi A3, 1999-2004, de la ceasuri maxidot.

Ala vine perfect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cristicostache83

Mai am inca o neclaritate.

Imi puteti spune ce diferenta este intre bordurile minidot si maxidot in afara de dimensiunea ecranului de afisare.

Link către comentariu

daca e sa comparam modelele immo3

- pe maxidot iti apare pictograma cu masina, cand ai usa deschisa

- pe maxidot - se poate afisa postul de radio sau track-ul de pe CD - daca ai cass-ul OEM

- unele au un meniu suplimentar

- in loc de unii martori luminosi (apa, carburant, placute, etc) iti apar pictograme pe afisaj, la maxidot

Link către comentariu

• 2 weeks later...
cristicostache83

Salut,

Inca o intrebare:

Care este cea mai potrivita versiune de VAG com ce ar trebui sa o achizitionez pentru a putea diagnostica masina mea si cam cat ar costa?

M-ar interesa si care ar fi cea mai ieftina varianta si tipul ei.

Link către comentariu

Ce inseamna meniu suplimentar Florine? Eu am maxidot si as fii interesat de ceva in plus la afisaj!

Link către comentariu

daca ai maxidot nu poti sa mai pui nimic in plus.

Link către comentariu

Cristi - orice Vag com (VCDS) 11.xx.x - care se gasesc la greu, peste tot.... sau orice, de la 80x, in sus.

George - in functie de variante, exista maxidot cu sau fara meniul suplimentar. Tine apasat butonul de jos, de pe lateralul manetei de stergatoare si vezi daca intra in meniul suplimentar

Acolo ai - navigation, car status sau optiunea sa inchizi afisajul.

Link către comentariu

Ala fara meniu nu e maxidot.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

nu-i asa, la Passat B5 si B5,5 sau Golf 4.... sunt maxidot si fara meniul suplimentar. Verifica si vei vedea.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Are dreptate Florin. Versiunile cu soft VBKX00MH nu au meniul suplimentar; doar versiunile VWK501MH si VWK503MH au.

Modificat de ady2006
Link către comentariu

Ady poti sa ne spui care sunt diferentele intre versiunile VWK501MH si VWK503MH?

Link către comentariu

singura diferenta legata de interfata folosita de utilizator - este existenta meniului suplimentar.

Link către comentariu

Florin, nu ai inteles, ambele variante au meniu suplimentar dar totusi ceva difera fiind doua variante. Eram curios ce.

Link către comentariu

Nu am inteles intrebarea ta.... me scuzati, nu sunt din localitate.... :lol:

Per total, variante de clustere, sunt mai multe

.... ideea e ca VWK503MH - se asimileaza clusterelor cu xx9 la sfarsit.... VWK501MH sunt cele anterioare.

Care sunt diferentele - majore - incepand de la hardware, CAN mai nou si afisajul km - la VWK501MH - au km masinii sus si tripul jos, la VWK503MH - invers.... plus alt software - diferit de al VWK501MH

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Pavy, e o intrebare retorica sau cum ? Compara adresele la care se afla activarile de "welcome" si "fuel to empty" si toate celelalte mai mult sau mai putin cunoscute. O sa vezi diferenta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut tuturor! Sunt posesor unui passat din 99 bc minidot si as dori sa imi montez bc tot minidot dar de la un passat din 2003,este posibil?ce am de facut? Doar imperechierea chei cu noul cluster din 2003? Sau imi pierd din functi sau castig niste functi ???? :icon_bounce: clusterul din 2003 e la un pret fff acceptabil 150 ron. Ma tenteaza foarte mult! Multumesc.

Link către comentariu

Tu ai ceasuri verzi sau rosii?

Link către comentariu

Salut tuturor! Sunt posesor unui passat din 99 bc minidot si as dori sa imi montez bc tot minidot dar de la un passat din 2003,este posibil?ce am de facut? Doar imperechierea chei cu noul cluster din 2003? Sau imi pierd din functi sau castig niste functi ???? :icon_bounce: clusterul din 2003 e la un pret fff acceptabil 150 ron. Ma tenteaza foarte mult! Multumesc.

Este posibil.

Imperechere - adica adaptarea cu ECU si scrierea cipurilor, din chei

pierzi si castigi

pierzi - nu o sa te mai anunte buzzerul, cand uiti farurile aprinse si nu o sa se aprinda pictograma de usa deschisa - care nu se aprinde nici acum.

castigi - un BC mai rapid, consumul instantaneu in timp real si cu functie de litri/h, functia range si posibilitate activare aprindere ace si afisaje, la punerea contactului

Tu ai ceasuri verzi sau rosii?

verzi au numai Passat-urile B5 din 96-97. Din 98 sunt albastre-rosu, chiar daca sunt fara CAN. Din 99, sunt albastre -rosu, dar au CAN hibrid.

Ma ajuta cineva???

incet... incet... ca suntem si noi, tot oameni.

Link către comentariu

Deci Florine o sa pierd buzzerul cand ramane farurile aprinse la deschiderea usi,asta nu mar deranja,tinand cont cate am de castigat! Unde ar trebui sa fac aceasta operatiune?Si cam cat ar costa? Se poate face la service autorizat sau la reprezentanta?Sau stie cineva in Satu Mare cine ar putea sa-ma ajute?Multumesc.

Link către comentariu

Mi-am achizitionat clusterul de la passat din 2003,am vorbit cu un mecanic care mi-a zis ca trebuie dat off immo la cluster.Si dupa accea doar montat si nu trebuie neaparat facut adaptarea clusterului cu cheia! ce ziceti?

Link către comentariu

Immo off se face la ecu nu la cluster, ce ti-a spus mecanicul e o prostie, trebuie sa faci cum ti-a spus florin.

Link către comentariu

Din pacate nu am gasit un mecanic serios.Doar fomisti...pentru adaptarea la ecu si scrierea cipurilor mi-au cerut 100euro! mi se pare cam mult.Ce parere aveti e un pret real,ori imi pregatea o teapa cat mine de mare! Mai incerc si maine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!