Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

Salut ! Vreau sa imi achizitionez si eu niste difuzoare pe Golf, respectiv sa le schimb pe cele din bord de 10 cm si pe cele din portiere la care nu stiu sigur dimensiunea 16,5 sau 17 cm...?... Problema este urmatoarea, pentru cele din portiere am niste idei dar nu stiu ce as putea pune in locul celor din bord pentru ca trebuie sa fie difuzoare fara acele "urechi" de prindere, altfel nu mai intra capacele. Daca aveti niste linkuri sau niste idei cu care ma puteti ajuta, v-as fi recunoscator !  :salut:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

16,5 domnu ;) si la unele boxe au direct acele  "urechi" ;)

Link către comentariu

de 16.5 am încercat să montez şi eu şi nu am reuşit, ia de 17

Link către comentariu

Mersi frumos domnilor ! :salut: Deci de 17 in portiere.  Am aflat raspunsul la o intrebare, dar totusi eu de acele urechi n-am nevoie, pentru ca respectivele difuzoare vreau sa le pun in bord si dupa cum stiti in bord sunt difuzoare prinse cu niste cleme si daca dimensiunea lor e mai mare nu reusesc sa le montez, deci imi trebuie fara acele " urechi" :dry: ca sa intre fara nicio adaptare. Daca stiti pe la vreun magazin online ajutati-ma si pe mine cu un link !

Ceva de genul sunt cele normale...post-121837-0-98662900-1371024499_thumb.

Modificat de Crixus
Link către comentariu

în bord îţi trebuie tweetere.

Link către comentariu

in bord am avut sony xplode de 10 si acum am ceva de la Pioneer de 10. Ambele au fost cu acele urechiuse si nu m-au deranjat la montarea capacelor originale, trebuie doar sa fi atent cand le fixezi sa nu pui urechile alea intr-un loc in care te incurca. Si e important daca sunt pe mai multe cai, sa nu depaseasca conul central nivelul difuzorului.

Link către comentariu

Mersi frumos Tavi ! Pai nestiind prima oara cum trebuie sa fie achizitionasem unele de 10 cu urechiusele prea mari si chiar nu le-am putut pune, de-asta am si intrebat. In portiere ce boxe ti-ai pus ?

Link către comentariu

Pai, am cd player LG si am pus si difuzoare LG LAS-6520.

Link către comentariu

Am achizionat un Pioneer DEH 2100-UB 50Wx4, recomandati-mi si mie de pe be-loud un set de tweetere pentru bord si un set de difuzoare pentru usi, buget de pana in 200 RON.  :(

Link către comentariu

deci pana la urma numi zice nimeni niste tweetere sa se auda bn si sa nu baraie ?? maxim 150 ron

Link către comentariu

Eu am de Hyundai Tucson :D

Nu stiu cati ohmi au dar sunt foarte capabile.

Link către comentariu

Un service pe audio imi recomandati si mie pt un montaj? Am un casetofon alpine si un set de boxe tot alpine de 17cm si vreau sa schim ce am acum pe masina ca-s niste mizerii

Link către comentariu

Eu am de Hyundai Tucson :D

Nu stiu cati ohmi au dar sunt foarte capabile.

azi pe 23.06 am legat in serie tweeterele din bord care spre mirararea mea am descoperit ca sunt marca blaupunkt :d cu cele dupa usi fatza si se aude un pic mai tare:D oare din ce cauza ? :-? :D

cavaleru tu nu stii sa montezi ? cat de greu poate fi sa montezi un casetofon si niste boxe in usi ?? hai fii serios ... sau nu ai amici care au masini care sa se priceapa cat de cat ?

Link către comentariu

vreau si boxele din bord dezactivate, si sincer la audio si tot ce inseamna cablaraie si electrica nu ma pricep..

Link către comentariu

vreau si boxele din bord dezactivate, si sincer la audio si tot ce inseamna cablaraie si electrica nu ma pricep..

pai nu le legi in serie cu nici un fir atuncia daca nu vrei sa fie activate, lasi firele pe liber :)

Link către comentariu

Cred că a vrut să spună să întrerupă un fir de la dif. şi să prelungească captele cu fire astfel încât să le întrerupă atunci când vrea să le dezactiveze.

Modificat de lupo_bv
Link către comentariu

In serie??? :huh:

in serie cu difuzoarele de pe usile din  fatza :)

Link către comentariu

Nu in paralel? :)

da scz, am si uitat pnm ... da nush din ce cauza se aude mai tare:) imi poti spune dc? :D si cand dau la maxim nu se aude clar :(

Modificat de danyel88ro
Link către comentariu

Pai de asta se leaga in paralel. Cati watti au si cati ohmi?

Link către comentariu

55 w rms au toate si 4 omi si cele din bord nu stiu :( da stiusigur k e marca blaupunkt k asta am vazut

Link către comentariu

Pai alea din bord in orice caz sunt mai slabe si de aia gajaie.

Link către comentariu

pff pnm :( si altele mai bune care sa fie de aceeasi putere nu gasesc a ? :(

Link către comentariu

Eu in bord am niste tweeter-e luate de pe un Tucson si nu gajaie de nici o culoare plus ca sunt legate direct din iesirile casetofonului pentru difuzoarele care ar fi trebuit sa fie pe usi. Banuiesc ca au mai multi ohmi decat ar fi normal si de aia. Nu stiu ce sa zic.  Mentionez ca pe usile fata nu am difuzoare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!