Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

Pai tu ai boxe in plafon? Eu credeam ca ai gresit cand ai scris si ca te refereai la cele din bord.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

am si in bord boxe da nu le folosesc, le folosesc decat cele din plafon pana ma ajutati voi cum sa pun pun sa-mi mearga si cele din usi si cele din plafon fara sa iau amplificator si sa se auda cat de cat tare da sa fie claritate :)

Link către comentariu

le legi in serie cu cele din usi. asa am si sunt multumit de cum se aude. ( dar daca vrei sa se auda muzica inainte  sa iei curba iti trebuie amplificator).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut. care aveti amplif stereo si subwoofer in masina nu va uitati  si sa imi spuneti va rog cum e legat subwooferul la amplificator in modul bridged (in punte)? mersi mult

Link către comentariu

In punte se dubleaza puterea (de ex daca ai amplificator 4x100 si il legi in punte o sa ai 200w pe el)

Link către comentariu

da multumesc, ştiu asta :) pe mine mă interesa cum se fac legăturile pentru că amplificatorul să funcţioneze în modul bridged. de regulă se leagă plusul de la un canal cu minusul de la celălalt sau bornele pozitive. mă interesează pt un magnat classic 180 2x90w sau 180w în punte

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Am o nelamurire difuzoarele din bord la vento sunt fara gauri pentru prinderea lor, au niste cleme metalice care le tine fortate pe pozitie, intrebarea mea este daca dau gauri pentru difuzoarele noi(care au urechi de prindere) se vor potrivi gaurile la difuzoarele viitoare sau va trebui sa dau alte gauri pt ele? nu vreau sa fac tiganie acolo, as vrea ca gaurile pe care le dau acum sa se potriveasca si pentru viitoarele difuzoare, este posibil ? distanta intre gauri la difuzoarele de 10cm sunt identice ?

Link către comentariu

Poti incarca cu banda dubla adeziva de la Bizon.Difuzoarele alea nu au cine stie ce putere, mai ales ca de fabrica vin tweeter-e acolo, asta bineinteles daca ai si boxe in usile fata

Link către comentariu

deocamdata nu am boxe pe usile fata dar urmeaza sa-mi pun si pe fata si pe spate

Link către comentariu

Din fabrica masina vine echipata cu boxe mari de 16,5 pe usi fata/spate si tweeter-e in bord respectiv langa maneru usii din spate, acolo unde este loc.Ca si golf 4/passat

Link către comentariu

Nu trebuie sa faci pregaurire, doar le prinzi cu suruburile pe care le-ai primit. In principiu se potrivesc gaurile daca pe viitor vrei sa schimbi difuzoarele. Oricum ele vor fi acoperite cu capacele originale (banuiesc). Daca nu ai cumparat difuzoarele inca, ai grija  in cazul in care iei difuzoare pe mai multe cai, sa nu fie iesit mai inafara tweeterul ca altfel nu se mai potrivesc capacele.

V@sy, am avut un golf 3 din 94 care avea tweetere in bord si difuzoare de 16,5 in usi din fabrica, actuala masina care este din 96 a avut doar in bord difuzoare , nu tweetere si asa a fost din fabrica, probabil in functie de model .

Link către comentariu

A mea a avut difuzoare de 10 in bord si i-am pus tweetere. In usi nu am boxe.

Tavi cred ca te inseli cu privire la mastile alea de pe fetele de usi. Am impresia ca dupa ce pui difuzoare in usile fata, mastile alea numai au nici un rol deoarece nu au gauri in sitele alea. Este plastic plin. Nu ma contrazic.

Link către comentariu

@ Tavi - a avut boxe si pe bord si boxe in usi? Din ce am vazut la majoritatea golfurilor care erau chipate mai slab pe partea de audio, veneau cu 2 boxe pe bord, iar cele care aveau minim 4 difuzoare veneau cu tweeter-e pe bord si boxe in usi; asa am avut si eu, insa am mai pus 2 difuzoare si 2 tweeter-e in usile spate

Modificat de v@sy
Link către comentariu

V@sy, pima a avut tweetere in bord si difuzoare in usi si a 2-a a avut doar in bord difuzoare.

phun, ma refeream la mastile care acopera tweeterele sau difuzoarele din bord, insa in functie de forma difuzoarelor poti sa folosesti mastile originale si pentru usi daca vrei sa pastrezi totul stock. Este bosibil sa fie plin capacul (fara gauri) la usi, nu mai tin minte cum era al meu deoarece nu intentionam sa-l pastrez si l-am aruncat instant.

Modificat de F. Tavi
Link către comentariu

Tavi , exact la asta ma refeream

Daca masina nu a avut difuzoare din fabrica, capacul este plin

Link către comentariu

Salutare!

Mi-ar putea recomanda cineva ceva boxe pt un player JVC KD-X40 4x50W pt masina din semnatura? Bugetul ar fi pana in 250 lei/set.

Cand l-am achizitionat am crezut ca are 4x50W RMS, dar se pare ca m-am inselat, cred... (are de fapt 4x20W sau ceva de genu...).

Vroiam sa ma orientez catre un sistem de boxe (tweeter+midbass) atat pe fata cat si pe spate care aveau 50-60W RMS minim... Dar avand in vedere actuala putere a player-ului, 30-40W RMS ar fi de-ajuns?

Mersi mult!

Link către comentariu

4x50w nu scoate nici unul pana in cateva sute de lei, poti sa iti iei linistit boxe de 50/60w rms

Link către comentariu

Florin Avram Depinde ce vei vrea sa faci pe viitor. Daca vei ramane amplificare din casetofon sau iti vei lua si amplificator. Daca vei ramane doar pe casetofon, ar trebui sa cauti boxe cu amplificare cat mai apropiata de casetofon, ca altfel casetofonul nu va putea sa-ti dea un sunet foarte clar plus ca de la un volum mai mare 60% va gajai si vei stresa finalii casului . Eu as merge pe Alpine sau Pioneer si as pune pe fata tweeter+midbass iar pe spate ovale pe polita, volumul de aer din portbagaj va crea un bass ok, in usile din spate nu are rost. Ceva de genu: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-6925S/  http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Custom_Fit/SXE-1750S/   Ar fi ok daca ai gasi si mai apropiate ca valoare a amplificarii casetofonului

Modificat de ass1
Link către comentariu

care aveţi subwoofer în maşină, pe unde aţi tras cablurile de curent, RCA şi remote? multumesc

Link către comentariu

aha. şi ăla de curent am vreo gaura pe undeva din compartimentul motor să ajungă prin praguri? nu de alta întreb da la noi îi un frig şi zăpadă şi mi groază să mă duc să văd. mersi ;)

Link către comentariu

Da, este langa cablul de ambreiaj un oficifiu acoperit cu un dop de caiuciuc.Gauresti dopul si pe acolo tragi cablul deasupra pedalelor dupa care prin praguri

Link către comentariu

Buna tuturor. Am o rugaminte, mi-am luat o statie Domotec MS-2500, 4 chanale max 2700w (real 4x75 la 4ohmi), input sensitivity 200 mv-2v, am 2 difuzoare kemwood putere maxima 200w (real 50w pe 4 ohmi), un player jvc http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-LH911/  Cum pot regla statia (reglaj la statie: GAIN, LPF si HPF)? Am setat sa iasa semnal full. Gainul este la minim de tot, daca depasesc 80% din volumul playerului, incepe sa miroasa din boxe, Cum pot sa reglez incat sa fie corect si sa nu am probleme daca ascult mai mult timp. Multumesc anticipat

Modificat de ass1
Link către comentariu

Pai miroase pentru ca boxele au o putere mai mica decat amplificatorul. In general se cumpara statie cu putere mai mica si boxe cu putere mai maricica cam cu 20% decat a statiei. Ca sa fi sigur ca nu parlesti nimic. Incearca sa te duci la un centru, la niste baieti care se ocupa cu asa ceva. Cat pot sa-ti ia sa-ti umble un pic acolo...?

Link către comentariu

partea de alimentare a amplificatorului o tragi pe partea soferului(prin praguri)iar semnalul pentru amplificator si firul remote de la player pe partea dreapta(prin praguri).Daca le tragi pe aceasi parte o sa ai interferente in sunet.Recomand kit subwoofer pentru o redare de buna calitate.Pe mine m-a ajuns aproape 600 euro toata auditia din masina(sistem 8+1:cd player Alpine,4x tweeter-e si 4x midbass Alpine,subwoofer TreeFrog 800w,amplificator Magnat 500w,condensator 1.6F Pyle).Sunetul?Incredibil!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!