Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

vezi că am postat mai sus nişte sfaturi de care ţi-aş recomandă să ţi cont.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

vezi că am postat mai sus nişte sfaturi de care ţi-aş recomandă să ţi cont.

frate nu ai inteles ceva... eu aveam direct gaurile facute in plafon. si am pus boxe in locurile alea 2 goale k se auzea urat cand mergeam cu geamurile deschise si nu mergeam cu viteza era 80km/h si se auzea urat ca intra aeru in portbagaj si se auzea k ceapa... si nha am pus boxe ca sa nu se mai auda aerul. :D si nu miai dat sfat in legatura cu ce am cerut eu

Link către comentariu

danyel prietene daca am zis mai sus nu inseamna ca nu poate fi pe o pagina anterioara. cat despre difuzoarele mac no comment. am inteles ca bugetul e destul de limitat. decat sa bagi bani in amplificator si subb no name mai bine de banii aia iei niste difuri de calitate sub luneta si usi. acuma depinde ce vrei, sa ai o calitate inalta a sunetului in masina sau sa tune dupa tine pe strada si calitate 0.

Link către comentariu

pai eu vreau sa se auda bine. calitate inalta. ce ai recomanda u?

Link către comentariu

tiam trimes un mesaj unde putem sa vorbim mai multe. da vad ca nu te intereseaza...

Link către comentariu

am avut plăcerea da ascult o pereche ground zero şi am rămas impresionat . nu ştiu ce model erau stiu doar că erau pe 2 căi de 16.5 cm. danyel momentan is pe tel când ajung la calc vb. mă mai uit pe beloud poate găsim ceva de calitate în banii tăi. cât despre mac audio eu personal nu aş da banii .

Link către comentariu

• 5 weeks later...

salutare!

Cum nu am gasit o discutie pe problema mea, iar aceasta e cea mai ... apropiata.. postez aici, poate are cineva un sfat pt mine:

Vreau sa imi schimb casetofonul Beta de pe golful meu cu un player mp3 player E-Boda CMP1001. Nimic mai simplu.. Gresit! Papuceii sunt amplasati diferit, iar acum, de cate ori scot cheia din contact, mi se reseteaza playerul.. :( Am si mufa lui, cu papucii pusi cum trebuie, insa nu stiu cum sa leg firele, ca au culori diferite si nu stiu care si cum sunt..

Link către comentariu

Vezi ca trebuie sa ai un plus permanent pentru memorie,vezi in schema care este si leaga-l de obicei are culoarea galbena(la alte playere) nu stiu la tine cum e,daca nu te pricepi mergi la un electrician.

Link către comentariu

poza 1 reprezinta mufa de pe masina..

poza 2 aceeasi mufa, dar sa se vada firele

poza 3 e mufa venita cu playerul

poza 4 e schema playerului

scuze pentru lipsa claritatii, e facut cu telefonul..

firul maro este mai gros, diferit de celelalte..

daca observi, mufa de pe masina are si un papucel in plus.. :|

35atylv.jpg

sphf6g.jpg

bvgxk.jpg

25khnix.jpg

Link către comentariu

firul rosu si galben de la player le legi impreuna la plus permanent,negru la masa iar albastru alimenteaza amplificatorul antenei radio.

Link către comentariu

• 2 months later...
andreialexandru

firul rosu si galben de la player le legi impreuna la plus permanent,negru la masa iar albastru alimenteaza amplificatorul antenei radio.

mihai_mihai am facut ca tine , si nu se stinge cand scot cheia din contact , salvarile raman ai dreptate .Daca poti sa o mana de ajutor ramanem datori. (acelasi player ) RadianO : ai reusit sa schimbi folderele de pe stick/ card ?

Modificat de andreialexandru
Link către comentariu

omu_negru84, ground zero are baiatu'  :icon_thumleft: cum mi-am modificat polita din spate si am pus 2 dif-uri magnat, cand am pe cineva in spate si vad ca e deranjat de "galagia" din spate, dau fade doar pe fata si tot ai parte de calitate. Ce e drept, daca exagerezi cu volumul incepe sa vibreze toata usa si s-a dus tot farmecul. Tin sa mentionez ca nu am pus amplificator, chiar nu am crezut si nici nu cred ca e necesar.
Player JVC KD-G341 +

post-58504-1279022209_thumb.jpg
post-58504-1279022198_thumb.jpg
post-58504-1271874154_thumb.jpg
post-58504-1271874143_thumb.jpg
post-58504-1271874017_thumb.jpg
post-58504-1269706100_thumb.jpg
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stie cineva cum trebuie legate difuzoarele in serie sau in paralel ? acum am 4 dif(2 in bord si 2 in spate pe polita) si vreau sa le leg si pe cele 4 din usi, am inteles ca daca le pun in paralel scade impedanta si prajesc finalii din casetofon. daca le pun in serie nu se imtampla nimic rau cu casetofonul dar aceeasi putere va fi impartita intre boxe. playerul este pioneer 4x50w

Link către comentariu

In primul rand spune de cati W este fiecare difuzor si cati Ohmi au fiecare, si ce impedanta are CD playerul la iesire ?

Daca dif sunt mari o sa scada mult din putere , ideal ar fi fost sa ai niste filtre, la golf 4 am 8 dif 4 twitere si 4 normala sunt legate pe 4 canale in paralel doua cate doua, daca le legi in serie cand o sa moara un dif automat moare si perechea lui !

Concluzie        Eu nu cred ca se leaga in serie !!!!!!!!!!!!!

Link către comentariu

Salut tuturor.

Am revenit cu ceva ce miam cumparat si as vrea de la voi ceva pareri.
Am cumparat 2 perechi de boxe Ground Zero GZIF 6503x  pentru usi si in plafon am  Blaupunkt gtx 693 sc si am playerul JVC KD-R223EY . Cum sa fac sa mearga toate boxele fara sa iau amplificator ??

Link către comentariu

are 4 iesiri. da eu vreau sa mearga toate 6 boxe ;) :cheers:

Link către comentariu

adrianviperdodge2012

danyel88ro daca vrei sa mearga cele 6 boxe  doar de visual,doar de placere,poti face cum a si spus phun,dar ca putere in W,cei 45 x4W(de obicei asa sunt) se vor imparti acum la 6 difuzoare ,nu la 4,deci putere mica pe partea unde vei monta cele 2 suplimentare.Montarea celor 2 difuzoare suplimentare nu conduce la marirea puterii,dar daca doresti asta poti monta o statie de 250-300W,mai mult nu  tine tabla de pe masina :))

Modificat de adrianviperdodge2012
Link către comentariu

in cazul meu pot lega difuzoarele din usile fata cu cele din bord iar pe cele din usile spate cu cele de pe polita ?

Link către comentariu

cele din bord sunt de inalte si ar trebui sa fie deja legate in paralel cu cele din usile din fata deoarece au o impedanta mai mare de 4 ohmi. cele din usile din spate cu cele de sub luneta ori le legi in serie (impedanta se aduna, puterea se injumatateste) lucru care se corecteaza usor prin ajustarea balansului fata-spate din meniul playerului pt a avea un sunet uniform, ori le legi pe cele din usile spate pe iesirea HU iar pentru cele de sub luneta pui un amplificator pe care il legi din iesirile pre-out  (mufele RCA din spatele HU) eu pe varianta a 2-a as merge asa poti pune niste difuzoare mai "sanatoase" de preferinta de joasa frecventa dar merg si pe 2 cai, poti pune un potentiometru stereo pentru a putea controla volumul celor de sub luneta daca nu ai optiunea asta in meniul player-ului P.S. cei 4x50W is undeva la 4x23-4x25W rms

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Pai pe alea din bord le legi cu alea de pe fata din usi.

pai boxele din bord eu nu leam legat la cass , am lasat decat cele din plafon si daia am cerut parerea ca sa stiu cum sa fac cu celalalte 4 din usi. si cassu are 4x50 :)

si vreau sa se auda tare... toate 6

Si prima oara am avut doar cele de bord si se auzeau urat de tot ... bazaiau de la nivelu 25 la cassetofon....

Modificat de danyel88ro
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!