Jump to content

Poze cu Ibizele noastre...

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

wanted rr, nu ma intelege gresit, dar eu as fi investit in niste jante onorabile mai repede decat in instalatii luminoase de craciun si boxe de sala de sport....sau poate as fi vopsit oglinzile, sai as fi pus masca cromata...dar repet, asta as fi facut eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

50

• Toma Aurelian

49

• o3_cep

33

• X-Ecutor

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exact asa cum zici !! Astea urmeza sa le fac. Luminile nu erau scumpe deloc si is faine ca merg dupa bass. Alea verzi din pozitii creca o sa-le schimb pe albe. Mai scump era boxa si amplifu dar merita banii ca de mic is pasionat de big basss:))) si aici este. Mai am rezerve de bani si pe alte modificari;) In primu rind pun toba sport (deja ii comandat) si dupa ce urmeza...........

Modificat de wanted
Link către comentariu

Va rog sa va limitati la a posta poze si comentarii legate de poze, discutiile despre modificari ale masinii continua in topicurile dedicate.

Link către comentariu

faine poze :rolleyes:) Pacat ca nu-s reali

Modificat de wanted
Link către comentariu

noroc ca ibiza este frumoasa.... :offtopic: altfel poza devenea rebut(pentru mine ;) )

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

M-am referit la pozele lu millo :icon_cool: Altfel se poate ca-s reali numa putin umblat la ele

Modificat de wanted_rr
Link către comentariu

Tot ma uit la pozele lui millo si nu-mi dau seama ce-s reali sau nu. "s reali numa putin umblat la ele". La poze te referi?

La ce substantiv masculin te referi cand ii atribui adjectivul reali ???

Link către comentariu

• 4 weeks later...

cateva poze, facute cu telefonul, cu noua mea ibiza...si inca doua...

post-21687-1203783179_thumb.jpg

post-21687-1203783187_thumb.jpg

post-21687-1203783300_thumb.jpg

post-21687-1203783308_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc mult.. sper sa fi facut o alegere buna atunci cand am cumparat-o... de fapt, sunt sigur ca am facut o alegere buna!! :)

Link către comentariu

Wow inca mai are numere rosii :D E bestiala culoarea neagra imi place la nebunie si o prinde f bine. Pacat de praful de la noi!

Anyways bine ai venit pe forum si sa stapanesti sanatos masina :D !

Link către comentariu

Multumesc de urare! Intr-adevar, culoarea neagra o prinde foarte bine, nu m-am gandit nici un moment la alta culoare atunci cand m-am hotarat sa cumpar ibiza.... Am luat-o abia de 2 zile, numerele rosii o sa le mai tin o perioada, deocamdata mai am de luat de la dealer cartea de identitate si garantia...

Link către comentariu

Pot sa fiu in dezacord cu voi? Culoarea neagra nu mi se pare ca se potriveste pe o masina de dimensiunile ibizei ci mai degraba pe una mai voluminoasa.

jericho, observ nu ai si grila din jurul siglei cromata. Face parte dintr-un nivel de dotare sau de ce oare?

Link către comentariu

Este ca dotare standard doar in pachetul sport rider. La Ibiza all-inclusive sau fever, cum se cheama acum, nu e standard.

Link către comentariu

intr-adevar, echiparea ibizei mele este fever la care s-au mai adaugat alarma si senzori parcare....

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 2 months later...

vreau si eu sa pun niste poze dar nu stiu cum trebuie sa procedez cas prea mari nu merg atasate...parca gasisem undeva un post in care se zicea cum atasezi pozele dar nul mai gasesc..imi spune careva pls

Link către comentariu

2 poze si cu ibiza mea...una e dupa ce iam montat grila cromata iar una e cand era mai noua siam duso la o nunta

post-11866-1213038553_thumb.jpg

post-11866-1213038561_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!