Jump to content

Polo GTI 2006 in Romania

...Roadrunner...
 Share

Postare recomandată

daca urca de doua ori la 6000 rpm cred ca il cumpara! :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

47

• RoSonic

39

• Zyx

22

• sorinxxx

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

pentru ca intrebai de cheltuieli si ai mentionat si consumul, important e sa nu te astepti sa fie o masina economica din punct de vedere al consumului. 8.5-ul ala de care ziceai e unul destul de optimist zic eu. In plus nici nu e un motor caruia sa-i dai benzina ieftina. La fel si costul uleiului, nu e doar mai mult cantitativ dar e si mai scump per litru, ca tot asa, nu-i pui orice - dar nu faci asta in fiecare zi...

Pe scurt, daca nu esti genul care sa stea tot timpul cu "ochii" pe consum - nu ar avea de ce sa nu-ti placa masina.

Link către comentariu

cert este ca de la 1.4 TDI la 1.8T diferenta de consum este mare, estimez chiar un 4L/100km in plus ...

intretinerea o poti trece cu vederea ca o faci la 15000 km sa zicem ...

Link către comentariu

Am renuțat la ideea cu GTI. Vă mulțumesc pentru informații și comentarii.

Dar mai ales mulțumesc unui forumist, care mi-a spus istoricul mașinii și sitului wvforum.ro

Și pe Criza asta, cu benzina scumpită ... m-am liniștit.

Treceam de la 1.4 benzinala 1.8 benzina. De la 75 de cai la 150 de cai!

De la consum 6,4l% la 9 litri%, nu era mult, dar era suspect prețul, asta m-a pus pe g

Modificat de StefanAdryan
Link către comentariu

• 5 years later...

salut fratilor !

numele meu este Mircea ;am un vw polo 2006 gti 1.8 t  bjx 150cp

am o mica problema la acest motor nu mai trage cum tragea innainte si oscileaza relantiul

pe diagnoza nu s-a identificat nimic nici o eroare

am schimbat bobine inductie noi o.e ,bujii, am curatat si setat clapeta de acceleratie, am schimbat senzorul de temperatura apa , senzor temperatura aer din galerie,am schimbat racordul flexibil care duce in debitmetru si o lectro valva pe la acesta , valva pcv de asemenea problema persista nu este deranjanta nu are intreruperi insa se vede in turometru

ceace am mai observat desi nu cred ca duar mi se pare cand este mai frig afara parca nu mai oscileaza ca atunci cand temperatura creste in schimb creste consumul

rog ajutor;

va multumesc !

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

Observ ca  nu a mai postat nimeni de ceva timp in legatura cu acest topic - Polo GTI 2006 in Romania.

De ceva timp sunt si eu posesor de 9n3GTi si as vrea sa stiu daca mai detine cineva un exemplar, in Bucuresti si daca se organizeaza meeting-uri sau sa schimbam alte impresii aici pe forum.

:)zi usoara!

Link către comentariu

• 1 month later...

Era un posesor de 9n3 GTI dar masina este in prezent la vanzare.  insa n-ar fi rau sa-ti prezinti si tu masina in aria dedicata. Eu cel putin inca visez la un Polonic 1.8t si sper ca pana la sfarsitul anului sa achizitionez unul. Sunt putin retinut in privinta spatiului si mai ales ca cele mai multe sunt in 2 portiere. 

Quote la postul anterior se sanctioneaza conform regulamentului!

Modificat de ForceTurbo
Quote la postul anterior. Atentie, se sanctioneaza!
Link către comentariu

• 2 months later...
andreii_george

Salutare baieti ?,

Stiu ca nu a mai fost discutat pe marginea acestui topic, cu atat mai putin cei care aveau polo gti in urma cu ceva ani. Probabil au alti proprietari masinile din posturile anterioare de la acest topic.

Vin catre voi cu urmatoarea intrebare: Ce arcuri si amortizoare ar fi cele mai potrivite pentru polo 9n3 gti ? sau suspension kit complet. Ma tot uit pe net pe diverse forumuri din strainatate in special cel din SA (Africa de sud) - grup destul de numeros de "polonici". As aprecia un feedback de la cei ce au avut modelul acesta de masina, astfel incat sa-mi fac o idee.

As vrea sa fac aceasta schimbare deoarece simt ca masina poate mai mult decat suspensia stock ?. Cineva doritor sa ajute un frate la nevoie ?

Multumesc mult!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!