Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Eu am mers pe  Wunderbaum si Areon Gold. Am luat dintr-un peco un bradulet cu lichid ,Paloma scrie pe el. E cu miros de guma, cand se usuca mai pun putin lichid pe el. Tine aproape doua saptamani. Sunt foarte multumit, o sa mai incerc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
marius1982.11

Eu folosesc Areon Silver, nu e in topul de mai sus. E cu pulverizator cu care dau pe presuri, spatele scaunelor si pe "braduletul" din pachet.

Am simtit prima oara in masina unui prieten cand tocmai o cumparasem si a fost "dragoste la prima simtire"

Am mai avut si Dr Marcus primit cadou si mi s-a parut bun si ala.

Link către comentariu

Marius, si eu am avut Areon ... si Silver si Gold. Intradevar Silver miroase foarte bine, si e mult peste Gold

Link către comentariu

• Administrator

Am folosit in principal odorizante cu lichid

1. CWS

Functioneaza ok, insa mi s-a parut prea puternic mirosul, chiar micsorand si suprafata ("catargul" ala). As fi apelat in continuare insa nu imi place decat cel anti tabac parca (,) care nu prea se mai gasea la vremea respectiva

2. Dr. Marcus

E bunicel, placut (mie unul imi placea), f durabil insa in timp isi pierde mult din persistenta

3. Ambipur car - ramane pt mine etalonul, cea mai buna varianta insa cu cel mai mare pret.

Am incercat si CScent, o cutie pusa in suportul de pahare din spate (pe tunel) si mi s-a parut fara niciun efect

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Modificat de dudu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

ok, conserva de new car am dus-o in casa. in spatiu mare si racoros miroase mai bine ca in masina.

in masina am desfacut conserva de very bery. desfacut inseamna am ridicat inelul pana s-a desprins tabla pe 1cm, in rest capacul e pus. miroase puternic si foarte misto, putin dulceag. imi place...

Link către comentariu

Inca o aroma ce mi-a placut, chiar si cu caldura verii: Smoke away

Link către comentariu

Am descoperit si eu unul nou, de la iScent. Miroase super, recomand.

Link către comentariu

california scents : napa grape am acum in masina. miroase super un pic cam dulceag pt perioada verii dar merge :D .. coronado cherry iti rupe nasu si te doare capu , din ala chiar ca nu mai iau.

Link către comentariu

salutare.am luat CS cu aroma de guma si sincer....e nashpa rau!!!adica in mediu inchis din masina miroase a...branza !!!daca deschizi gemul sau aerul cond.atunci isi da aroma de guma.asta am constatat asta zic!acum il folosesc in balconul mereu deschis unde fumez.si miroase bine nu zic nu dar...

Modificat de fox6200
Link către comentariu

Eu acum ma delectez cu Areon la fiola de la XXL oxygene si black ice . Am dus California de cirese din masina, in casa ...cu capacul inchis miroase pe hol si le-a imprimat unor obiecte(agenda, dosar) mirosul.

De unde deduc, ca, cel mai bine sa astept sa vina toamna respectiv primavara, cand vor fi circa 20 grade C , cum este in casa.

In masina nu mai mirosea deloc. Acum si-a revenit.

Ideea e , ca daca sunt  "80C" :tuktuk: :10[1]: in masina, nimic nu mai miroase, totul se usuca. Asa, cu astea cu fiola, le mai improspatezi si pana se usuca miroase.

A incercat  sau macar a mirosit cineva asa ceva ? http://chemicalguys.ro/45-parfumul-pina-colada-mirosul-relaxant-al-vacantei-.html

Sunt tare curios ...

Link către comentariu

@fox CVS-ul il folosesti intr-o masina noua. camera curata.. altfel nu o sa te bucuri niciodata de adevarata aroma :) 

Link către comentariu

fox spune de CS - california scent. intr-adevar miroase putin diferit cand e f cald in masina

Link către comentariu

Areon Silver Rulz ! :))

Link către comentariu

masina e destul de noua,nu se manaca in ea,nu se fumeaza etc,deci nu se pune problema asta.si sincer?nici in balconul in care fumez (deschis balconul)si am conserva tot nu suport mirosul!!!nevasta-mea m-a luat la rost ca am dat banii pe asa ceva dar....o mai ,,furi,,cateodata nu?!ma asteptam sa fie mai bun.repet e doar parerea mea!

Modificat de fox6200
Link către comentariu

la mine miroase frumos , probabil unde tin si masina la umbra tot timpul si nu se incinge in ea , am pus odata un california de new car si am tinut masina numai in soare mirosul s-a dus in 3 zile , pe urma nu mai mirosea deloc conserva in masina

Sent from my ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

avea cineva de pe forum pus in masina.

nenea Pop e f secretos cu preturile, chiar si pt potentialii clienti, nu am reusit sa smult de la el informatii despre produse comercializate.

Link către comentariu

Ez-Twist  40 lei

Rezerva  24 lei

Eu doresc un odorizant bun, deoarece am cumparat Dr. Marcus din Auchan Cj, si miroasea extraordinar de putin...

Modificat de flo1984
Link către comentariu

de unde se cumpara?

pe site rezerva are durata de viata 30 zile.

daca incerci, ne spui impresii.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

Eu am primit un email de la d-nul Pop in care mi-a afisat aceste preturi si comanda se face prin email la el. Transportul costa 16 lei. 

Is curios si eu cat e de bun. 

Link către comentariu

imi cer scuze dar nu m-am putut abtine sa nu postez :10[1]:
Link către comentariu

daca era ceva de capul lui cred ca era deja cunoscut pana acum... nu? am vazut in auchan unde se vinde California S un nou produs la fel cum sunt CS (conserve), miroase mai tare decat CS Coronado Cherry si persista foarte mult.. pretul este de 10 lei conserva daca nu ma insel. are vreo 3 arome sau 4 copiate dupa CS dar sunt apropiate la miros. ii fac o poza cand ajung acasa

Link către comentariu

Eu de cand am cumparat golful folosesc numai braduleti wunder-baum pina colada :icon_thumleft: cand alimentez cumpar si 1-2 braduleti,am devenit dependent de mirosul ala,sa nu mai zic ce mandru ma simt cand cineva se urca la mine in masina si primele cuvinte ale lui sunt "Ce frumos miroase"
Daca masina a fost noua,de fumat nu se fumeaza in ea,de mers cu geamurile deschise foarte rar,mirosul a intrat in tot ce este in interior + ca dupa un drum mai lung cand ajung acasa pana si hainele imi miros a "pina colada" :icon_thumleft:

Link către comentariu

Eu cel mai mult am folosit Areon.

areon-sport-lux~m_5129825.jpg

Link către comentariu

sport lux este foarte tare, pina colada miroase la fel super misto dar se duce mirosul mai repede.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!