Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

fiecare cu gusturile si cu posibilitatile sale, facem un exercitiu de imaginatie , pertinent , din punctul meu de vedere , eu daca maine imi schimb masina , imi iau un Range Rover spre exemplu sau orice alta masina de lux sa zicem , daca eu am o fixatie cu bradulet sau cu orice alt odorizant , pai pe ala il pun in prima zi de cand am masina , nu e o regula ca valoarea odorizantului sa fie direct proportionala cu valoarea masinii , sau poate e , si o sti doar tu  :icon_geek:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am specificat "fara suparare". am avut si eu conserve California si nu tine 5-6 luni. Era o parere personala pt. ca am vazut multe masini de "top" peste 10.000 euro si folosesc braduti, mi se pare ciudat, asta e tot, fiecare pune ce vrea in masina. personal am incercat toate tipurile de odorizante si m-am oprit la Ambicar, pacat ca nu l-am "descoperit" mai devreme. Cu cele lichide am cam "ars" componentele la 2 masini: bordul si spatiul de depozitare de langa schimbator.

In speranta ca nu am suparat asa de tare va cer scuze celor care au fost deranjati de remarcile mele putin acide..

Link către comentariu

• Administrator

Ambicar, asa cum ti-au recomandat si colegii, esti pe vwForum, forum care nu tolereaza in niciun fel userii care incearca sa "ocoleasca" regulamentul.

In cele 4 zile de suspendare sper sa-ti revizuiesti atitudinea.

Multumesc.

Link către comentariu

Cherry asta de la California Scents este intr-un mare fel , il am de sambata in masina si este foarte placut .

Link către comentariu

• 2 months later...

Scriu un "jurnal odorizante", care inseamna ca dupa aproape 2 ani, la un mic inventar au rezultat vreo 50 braduti Wunderbaumx3ron =150ron, 10-12 Ambipurx20ron=200ron, 2 sticlute Areon cu betisoarex25ron=50 ron, California 5buc x 20 ron=100ron.

La un calcul sumar rezulta circa 500ron, eu cred ca mult mai mult :sly: :grrrrrr: Si tot nu miroase ...In ritmul asta mai cumpar o masina...

Daca e cald afara, cum e acum, nu mai miroase nici un odorizant...

Pe chimicale nu mai vreau sa dau bani, caut ceva naturist, insemnand o planta ceva...care sa se usuce si sa emane ceva miros.Aveti ceva idei? Tutun de exemplu...

Link către comentariu

cred ca dai prea mult...250 lei/an? depinde cat de puternic vrei sa miroasa...

natural nu ai sanse, decat sa stai cu sacul de menta sau levantica.

6 conserve california ar trebui sa ajunga 1 an. asta inseamna 100lei/ an (tu le iei mai scump cu 20 lei, sunt 12-15 lei)

sau ia-ti CWS (35 lei sticla de 80 ml, ajunge cateva luni) si un aparat electric care e 150-300 lei. (doar sa ii gasesti locin masina). aparatul face fata unui volum de aer mult mai mare decat cel al masinii.

Link către comentariu

cws-ul tine mult. mai ales pe timp de vara. dar tin sa va atentionez ce am patit eu dupa doua flacoane. adica aproximativ un an de zile schimbat cam la 5-6 luni.

ca sa fie pe "mirosul' meu adica sa ma multumeasca l-am lasat in aer liber <in portbagaj, adica fara dozator> si era ok. primele 2-3 luni pana cand nu mai simteam nimic. aveam orice simt olfactiv omorat. identificam ca miroase in masina doar ce imi ziceau altii sau dupa lucrurile depozitate in masina o perioada de cateva ore, cand le mutam simteam mirosul din masina in locul respectiv.

dupa un drum mai lung facut de altcineva a declarat ca masina mea este "teroarea nasului' . i s-a imbacsit mirosul in haine ca nici dupa 2 spalari nu a iesit mirosul de cws.

concluzia: a omorat simturile.

facand o pauza de cateva luni, am trecut la california, care e un miros mai usor, dar mai neintepator si cica nu e asa de nociv, ca cws-ul are mult alcool care e daunator.

acum fiecare decide ce si cum pune eu doar am vrut sa va dau un exemplu.

Link către comentariu

cu orice odorizant se intampla asa: nu il simti dar cine se urca in masina il simte.

ca sa eviti asta, schimbi mereu aromele...eu am avut california cu "guma turbo" vreo 3-4 conserve si nu il simteam asa puternic dar cineva a zis ca il simte de la 2 m cand deschid usa.

Link către comentariu

Preturile au fost in medie. Spre exemplu am luat si braduti cu 1 leu de la Kaufland. Promotie si erau aproape de expirare , mai aveau cateva luni... Stiu ca poate am dat cam multisor, dar cateodata mirosea ciudat in masina si ...trebuia...

California Cherry, am luat, a mirosit pana s-a incalzit afara, dupa aia gata...

CWS pe unde as gasi in Galati?Am sa-l incerc si pe asta sa vedem ce iese.

De mirosit mirosea doar cand erau mai noi, dupa aia nimeni nu mai spunea ca miroase. Caut ceva care sa aiba aceeasi intensitate de la inceput pana la sfarsit.

Iar eu, am un simt olfactiv mai deosebit decat majoritatea.Asta e un fapt constatat. Da, sunt copoi, miros urma ... :lol: :biggrin: , mai rau e cu mirosurile urate...ca le depistez primul... :biggrin: :icon_cry:

Modificat de dpc
Link către comentariu

eu de la cws frutto adica miros de guma am trecut la california dar nu delight ci tot cerry, fiind alta aroma inca o simt. am tinut prima conserva aproape doua luni la mijloc deschisa si am considerat ca nu mai miroase si am mutat-o pe usa din spate si am deschis alta noua care e in fata langa schimbator si de aproximativ alte doua luni simt mirosul de "migdale" de la cerry. o sa fac o cura de dezintoxicare de "guma turbo" dupa care am pregatit un alt set de delight de la california.

avantajul care il vad eu la california (fara nici un fel de reclama) este ca de la bun inceput e vorba de niste pastile uscate care emana miros. pe cand cws-ul, umezeste sugativa si urmeaza sa o tina uda pana se consuma. cand se usuca sugativa, e un miros destul de urat. asa, cel de la california este constanta intensitatea mirosului, putand sa o reglezi din capac.

Link către comentariu

Cws,cauta pe google (cws boco) si vezi unde au sucursala.

Daca nu,e varianta sa cumperi de "la baieti" de pe net,putin mai scump.

Consider ca 1-2 conserve in masina satisfac cel mai mare nas...miros f puternic.

Cand e soare,cald intr-adevar nu fac treaba dar asta e doar 5 min ca dupa aia se raceste masina.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

cine vrea ceva 100% natural ii recomand levantica proaspata, uscata si pusa in saculeti speciali pe care ii agatati unde doriti ;)

Link către comentariu

salut, eu , de cateva zile am asta in masina e putin cam dulce dar merge este chiar puternic , ideea e ca gama asta e pe baza de gel din cate am vazut eu in cutie, sa vad cat de ok este pe viitor ,insa cherry ramane preferata mea.

post-99184-0-44482200-1370885158_thumb.j

Link către comentariu

Muale, nu-i vorba ca nu miroase, la inceput e ok, 1-2-3saptamani, ma refer la California, dar dupa aia e praf. Mai vine cand se mai raceste in masina, un damf asa subtil, ca sta intre scaune.

CWS am citit despre el ar fi interesant (uite asa se mai duce un ban), dar sa vad cum gasesc prin Galati.

Link către comentariu

Opinia mea e ca , si tapiseria [curata] imbunatateste sau nu mirosul dIN masina fiecaruia...

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

Am huse de la XXL Tg Mures, spalate, clatite cu lenor, date cu parfum etc. Miroase frumos o perioada...si iar o luam de la inceput.Masina aspirata, curatate presurile. Desi am 2 copii :ninja: :king:  o mentin curata.

Acum eu v-am intrebat, exista vreun odorizant care sa aiba aceeasi intensitate in a emana mirosul in masina de la inceput pana la consumarea lui?

A, ultima data mi-am luat la oferta Glade cu gel. In masina parca nici nu l-am pus. L-am luat in casa, unde temperatura e mai mica si e ok. Deci pe la 50C nimic nu mai miroase, totul se usuca.

De aici varianta cu flori uscate pe timpul verii.

Link către comentariu

Raspunsul este CWS in dispenser electric.

Miroase la fel de tare pana se consuma lichidul.

Link către comentariu

Si cum arata ala? E pentru masina? E vorba de acel ionizator aer, ce se pune in bricheta?

Link către comentariu

@dpc

raspunsul la intrebarea ta e Coronada Cherry .

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

Daca e vorba de California Cherry, iti dau eu vreo 4 cutii, din care una deschisa acum 3 saptamani.

Stii cum miroase totusi? Daca o iau si o pun la gura de ventilatie cu aer rece.

Link către comentariu

E mai greu de pus in masina. Aparatul e gandit pt casa. Dar...se poate gasi un loc in spate pe polita.

Nu e baga la bricheta,are bateriile lui si temporizator.

Mie California mi se pare ideal pt auto.

Link către comentariu

eu folosesc doar AMBICAR, l-am gasit pe net. are 7 arome, deci aveti de unde alege

Modificat de Ambicar
Link către comentariu

Da, ne-ai mai spus si am ramas profund impresionati (o mare parte din noi).

Poti sa ne reamintesti peste...o saptamana? Mai uita omu'

Link către comentariu

california si wunderbaum (aka bradutii ) sunt cei  mai buni din ce am folosit pana acum. cu bradutii e cu dus si intors ca se vestejesc repede .. 1-2 saptamanii / california.. tine mult peste bradut si arome diferite si unice

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!