Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Vali, Cherry e cel mai puternic, din tot ce am avut în 4 ani. Sunt curios de Verri Berry cum e?

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Astept si eu feedback referitor la cherry.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Verri Berry am avut eu(de la Ionut). Nu e la fel de puternic ca si Cherry, insa are un miros mai... comestibil, sa zic asa. :)) Adica miroase a ceva bun, gen fructe de padure cu frisca. smiley-eatdrink026.gif

Cherry are un miros pregnant, chiar prea puternic in primele zile, desi reglezi capacul pe minim. Dupa cateva zile e ok, se simte cand intri in masina si rezista o perioada destul de mare de timp.

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

revin...new car nu imi place deloc. nici nu miroase a new car (gen wunder baum) si este cam slabut...abia se simte.

e un miros fresh, de rufe spalate.

la inceput am lasat capacul la minim (precut, din experienta cu Golden State Delight) dar a trebuit sa il deschid sa simt ceva.

in concluzie nu il recomand

Link către comentariu

mie new car mi se parea ca miroase a plastic si atat..

Link către comentariu

confirm treaba de mai sus, nu are nici o treaba cu mirosul New, așa că am rămas la delight pt moment :-(

s1 cm10 jellybean

Link către comentariu

Astept si eu feedback referitor la cherry.

Cirese: samburi de migdale , de tinut tine pana la 4-5-6 luni depinde .

Miros: puternic , intens , daca e prea puternic il reglezi din capacel:)

Legat de New Car: dragilor , aromele nu sunt asemnatoare cu cele de la alte firme gen Wunderbaum, Ambi Pur etc.

Link către comentariu

Eu vorbeam de california scents.. ala miroase a plastic. Am frecat pe capac si mirosea mai bine dar in masina parca luase foc bordu ca mirosea a plastic incins :). Trec acum pe Cherry sa vedem ce si cum desi la temperaturi scazute nu miros deloc :(

Link către comentariu

e normal ca la caldura sa miroasa mai puternic pt ca se evapora mai mult.

cel cu guma turbo nu il recomand pe canicula :)

new car nu mi se pare ca miroase chiar a plastic...are o aroma dar cam slabuta. poate pt cei sensibili e perfect

Link către comentariu

Off-topic: Super reclama de mai sus m-a convins sa imi pun si sub perna Ambicar :)) Pacat ca apar colegi pusi pe reclama si cam atat.

On-topic: Am trecut pe CWS, dar mare atentie ca unele sticlute incep sa pice de nebune daca se balangane prea tare. Am pus solutia intr-o cutie mai veche de odorizant de la Areon, tot de guma turbo si s-a rezolvat problema.

Modificat de Mishutz
Link către comentariu

te referi la cws in sticluta la oglinda (adica umplute cu serinca si cine stie cat de originale?

am vazut lume cu sticla originala de cws, sugativa taiata putin si pusa in scrumiera, suport de pahare sau in buzunarul usii. doar sa nu atinga ceva si sa stea fixa

Link către comentariu

CWS merge pus in sticluta de Ambipur, foloseste cineva asa ?

Link către comentariu

Cred ca e prea puternic daca bate ventilatia in sticluta, tot timpul. Eu aveam o cutie cu brichete de rumegus imbibate, de la Areon. Am pus cantitatea de la o sticluta peste brichetele alea si nu ma doare capul ca ating ceva sau ca se rastoarna.

Link către comentariu

CWS in sticluta la ventilatie nu prea se simte.

Link către comentariu

Eu am crezut ca in sticluta de Ambipur, cea care se prinde pe ventilatie, nu cea cu siret, pt oglinda. :)

Link către comentariu

La aia de la gura de ventilatie ma refeream... si cred ca si muale se referea tot la ea...

Modificat de MariusAP
Link către comentariu

la #1337 ma refeream la sticluta atarnata la oglinda, 10 lei se vinde. reumpluta cu CWS si cine stie ce mai baga pe langa. mai fac baietii un profit :)

la #1340 ma refer la cea pusa la grila, am si eu o sticla de la dr marcus umpluta cu CWS si nu se simte mare chestie (trebuie suprafata de evaporare mai mare)

Link către comentariu

eu folosesc braduti aceia din carton mari albastri new car  sunt deosebiti

Link către comentariu

si la cat timp ii schimbi?

5 lei/buc

Link către comentariu

salutare , cel de cherry l-am luat eu azi de la Salonul Auto 15 Ron , era un mic stand acolo de la California Scents cu toata gama pt cei interesati

Link către comentariu

AMBICAR la Cybernet VW e 120 lei aparatul + 2 rezerve iar la Skoda 115 lei

am incercat si, intr-adevar aromele sunt extraordinare, dar, mare atentie, trebuie sa intelegeti k nu au alcool si solventi iar mirosurile nu te dau jos din masina, dar sunt extraordinar de placute.

Plus k sunt niste combinatii de arome tip fresh care iti lasa o stare placuta de curat si racoros: Nature, Ocean, Elegance, Tropical si Limoncello combinate intre ele. Celelalte sunt arome fructate dulci. Passion + Ocean aduce undeva catre Givency dar nu stiu care :)

De pe net am gasit si eu si acum sunt fan, nu mai am alte parfumuri prin masina.

Modificat de Ambicar
Link către comentariu

Pe okazii sunt mai ieftine. Dar daca ai bricheta cu tensiune mereu trebuie sa scoti mereu aia.

L.E. intr-adevar e cam mult 120 lei pe un odorizant. iei 10 cutii de california scent si iti ajung 2 ani fara probleme.

sau 3 sticle a cate 85ml de CWS.

ideal ar fi un aparat gen cws dar adaptat masinii (12v , dimensiuni mai mici)

Modificat de Muale
Link către comentariu

120 ron e o suma importanta pentru un odorizant:) , pentru bricheta pui adaptor cu 3 prize:D

Link către comentariu

posibil sa aveti dreptate, dar pe net e 60 lei AMBICAR si, crederti-ma, odata incercati, mai mult de 70% dintrei voi veti deveni aproape dependeti de odorizantul asta, parerea mea. Prima data cand veti mirosi una din arome va veti da seama ca asta trebuie sa fie mirosul unui parfum, fara senzatii de dureri de cap, prea parfumate si ... fara alcool si solventi. Abia Dupa ce veti incerca veti intelege ce va spun. momentan nu stiu cum sa descriu sentimentele, dar veti intelege.

Nu vreau sa supar pe nimeni de pe forum, dar, conservele si bradutii sunt pentru cei care avem masini de 2-3 mii euro. cei care dau de la 5-6 mii in sus d c folosesc braduti? Nu au bani? IParerea mea e ca, daca tot dai 8.000 Euro pe o masina, de exemplu si pui braduti la 5 lei ce rezulta de aici? Smecherie? Masina luata in rate sa se laude vecinilor si o tine in parcare ca nu mai are bani? sau un cocalar obosit ce asculta manele si muzica populara pe masina lui FULL :)

Link către comentariu

Eu nu vad concordanta dintre valoarea masinii si odorizantul folosit. Mergand pe sistemul de care zici mai sus, cei cu S-Class, Maybach, A8, Seria 7 s.a.m.d. ar trebui sa aiba trandafiri naturali schimbati in fiecare dimineata, iar noi, plebea, sa ne vedem de braduleti, nu?

Eu am pus California Scents si in Dacie, nu numai in Golf si am fost multumit de rezultate. Acu' banuiesc ca ar trebui sa schimb conserva cu o bucata de sunca, sau cum? O mamaliga cu ceapa, ceva... :lol:

Inteleg ca esti fan Ambicar, dar nu e cazul sa te lansezi in astfel de afirmatii usor deplasate, parerea mea.

:offtopic: Nu vad care e legatura dintre muzica populara si cocalarism.  :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!