Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

Am cumparat un bradut cu lichid, miroase 2-3 ore dupa care iar trebuie sa mai torn lichid pe cartonasul ala, daca il tin la oglinda miroase mult timp dar mie nu imi place sa il tin la oglinda, ma gandeam sa il bag cumva pe gaurile de ventilatie, are ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@florin03. bradut de care ti-ai cumparat tu mi-am cumparat si eu , l-am pus la oglina prima data dar ma deranja mirosu ( si mi-era frica sa nu-mi picure pe bord).asa ca l-am agatat in spate de maneru de sus . si nu stiu cum naiba mi-a picurat pe bancheta, mi-a ramas o pata cam de 2 cm patrati,inca n-am incercat sa scot pata (sper sa pot), dar cica petele de la lichidu asta nu mai iese.apoi mi-am cumparat din cora bradut cu aroma tot de vanilie, simplu, fara lichid, si parca persista mai mult si nici nu mai stau cu frica sa-mi picure pe undeva .

Link către comentariu

eu am cumparat un odorizant Dr.Marcus,l-am golit,lasat cartusul sa se usuce sa nu aiba miros si l-am umplut cu cws frutto.cea mai buna solutie dupa parerea mea.rezista 3 luni lejer si miroase...incredibil fara sa fie prea puternic sau sa nu se simta deloc.it's just perfect.

Link către comentariu

Cred ca daca le tin la oglinda si ti ventilatia in sus cum o tin eu miroase mai mult, eu il tin in buzunarul de la usa soferului.

Link către comentariu

Buna ideea lui fiestax

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Salut.

Nu am citit cele 58 de pagini ale topicului, asa ca daca pun o intrebare la care s-a mai raspuns, imi cer scuze.

Este cineva pe forum care vinde odorizante California Scents? Si daca da, la ce pret?

Multumesc.

Link către comentariu

Salut.

Nu am citit cele 58 de pagini ale topicului, asa ca daca pun o intrebare la care s-a mai raspuns, imi cer scuze.

Este cineva pe forum care vinde odorizante California Scents? Si daca da, la ce pret?

Multumesc.

Persoana de incredere este Ionut blv(din Iasi).il recomand

Link către comentariu

Recomand California Scents. Cel de cirese persista 2 luni.

Link către comentariu

Ok...multumesc frumos de informatii... Colin este in drumul meu spre casa de la munca... O sa trec pe la el.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am luat un spray Air Wick si l-am pulverizat pe tot pe tapiserie si pe scaune mirosul persista si dupa 1 luna acum masina si-a facut un miros specific biggrin.gif

Nu mai da cu spray air wick pe tapiterie, nu este conceput pentru a fi pulverizat pe tapiterie, chiar daca la prima vedere se pare ca nu face nimic in timp va distruge tapiteria si poate sa pateze.

Am incercat de la Rompetrol braduti cu lichid pe mijloc, tine mirosul cam 2-3 saptamani cel de vanilie.Prietena mea este alergica la mirosurile acestea puternice, ii vine rau, am incercat cel de la rompetrol si tot i-a venit rau, am incercat california delight si nu i-a venit rau deloc, s-a mirat si ea, este primul odorizant auto la care nu ii vine rau, si miroasea foarte puternic in masina.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

personal folosesc areon silver. sunt foarte multumit de el, mirosul persista in timp. :)

post-91769-0-01930800-1335036484_thumb.j

Link către comentariu

Salut. Eu folosesc cws cu mirosul "de guma turbo" cum este cunoscut tuturor... Il cumpar direct de la firma din pipera nediluat pentru vanzare de catre "restul vanzatorilor" si sincer sunt extrem de multumit. Rezista foarte mult (mi-am cumparat un recipient de spray si am introdus in el) si cand tu te obisnuiesti cu el si ai impresia ca numai "miroase", altcineva o sa recunoasca mirosul placut. A doua chestie e ca ma tine lejer cei 80 ml cam 2 luni

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Unde gasesc in Cluj cws frutto (guma turbo)?

Link către comentariu

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Cluj

Str. Orastiei Nr. 10 Dep. 6

400398 Cluj

Mail: infocj@cws.ro

T +40 264 45 02 98

F +40 264 45 02 98

Link către comentariu

Salut. Eu folosesc cws cu mirosul "de guma turbo" cum este cunoscut tuturor... Il cumpar direct de la firma din pipera nediluat pentru vanzare de catre "restul vanzatorilor" si sincer sunt extrem de multumit. Rezista foarte mult (mi-am cumparat un recipient de spray si am introdus in el) si cand tu te obisnuiesti cu el si ai impresia ca numai "miroase", altcineva o sa recunoasca mirosul placut. A doua chestie e ca ma tine lejer cei 80 ml cam 2 luni

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

La ce pret il iei de la ei din Pipera? si cum se numeste firma?

Link către comentariu

Mersi. Cred ca o sa le fac si eu o vizita in perioada urmatoare, ca sunt curios ce e de capul odorizantelor astora. Tu fumezi in masina, acopera si mirosul de tigara?

Link către comentariu

eu folosesc areon Ken bubble gum, miroase super, seamana cu cws delight destul de mult si persista.

Link către comentariu

Persista cam 2 saptamani dupa care nu mai miroase deloc, am avut si eu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Guadalcanal

http://www.cws-boco....8564/index.html

33ron, dar daca voi cumpara vreodata aparatul ala de pus pe perete care foloseste practic rezerve de astea voi putea sa iau cu 22ron.. pb ar fi ca aparatul e 100 euro :)

La reprezentanta din Constanta mi-au cerut 44lei !!! si 22lei cu aparat. Dar daca le spuneam ca am aparat imi dadeau cu 22lei? verificau sau cum?

Link către comentariu

Stai putin ca eu cred ca la aparatul de 100 euro colegul se referea la cel alb si marisor de pe peretele reprezentantelor Nike etc.

Link către comentariu

eu am cumparat din dedeman california scents new car (cutie neagra)si nu miroase deloc,doar daca il tin aproape de nas se simte ceva .nu voi mai folosii asa ceva.

Link către comentariu

pana la urma ati elucidat misterul? 22 lei cu aparat doar cand iei aparatul sau si la refil? cum verifica daca ai aparat,dupa factura?

Link către comentariu

alexanderdj

Cred ca verifica mai degraba dupa nume. Ca asa oricine cand s-ar duce a doua oara dupa ce a prins schema ar spune ca are aparat de-ala...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!