Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

RE:AROMA - gel can, pe cutie scrie made in France insa producatorul e Polonia, dupa 10 zile abia ii simt mirosul desi cantitatea de gel a ramas la acelasi nivel, caut mai departe odorizantul potrivit =)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bradutii Mon Areon tin mult peste 3-4 zile,chiar 3 sapt,cu conditia sa il scoti din folie treptat...daca il scoti tot o data te intoxica 3 zile si gata.

Link către comentariu

CWS..guma cu surprize baieti,turbo baietiii..ia bibibu baieti :lol: .Imi pare o alegere buna si cu 2 flacoane pe an ai terminat cu mirositoarele in masina.Partea proasta e ca trebuie avut grija de el unde se pune.Daca se varsa pe plastic il cam ataca.

Link către comentariu

Cum pot sa votez ca nu folosesc odorizante auto? Nu este rubrica la pool. Nu suport, imi este greata de la toate. Nu sunt singurul. Daca prind o masina intoxicata cu asa ceva cat stau in acea masina odorizantele stau in cutia de acte in cel mai bun caz.

Link către comentariu

• Administrator

Acum este optiunea.

Link către comentariu

Adaug la preferintle personale Areon Bubble Gum, sticluta cu lemn. Absolut delicioasa esenta. Pacat ca lemnul nu se asorteaza cu interiorul masinii si ca... trebuie sa dau explicatii tuturor cum ca nu e CWS Frutto. Ce bataie de cap e si cu odorizantele astea, tot timpul sunt pb! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

si Paloma bubble gum mirose frumos.

e vreo 4-5 lei prin magazine. fiola cu lichid si cartonul care se imbiba.

Link către comentariu

• 2 months later...

pt reclama exista aria de vanzari.

pt cws exista optiunea de a cumpara direct de la firma,cu factura si tot ce trebuie. si pretul este de multe ori mai mic decat la "baetii" care vand asa ceva pe net.

de ce va complicati atat si nu mergeti direct la firma?!

Link către comentariu

Dupa MyShaldar de lamaie si portocala care au fost bune atat la miros cat si la durata am Cws lamaie si-mi place, sa vad cat persista! :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut baieti si fetite:D incercati odorizantul ce se gaseste la petrom cu aroma menta ( petrom mint) nu o sa va para rau .( miros puternic placut rezista mult si o sa va amintiti de ceaiul de menta de gradina)

Link către comentariu

Am primit si eu odata un asemenea odorizant cand am fost sa spal masina la Petrom. Am fost placut surprins ce miros placut si de durata a avut acel odorizant. Era cu aroma de ciocolata si capsuni, cu recipiente separate pt fiecare si cand apasai pe ele se amestecau in acel carton sugativ. Am mai cautat dupa aceea dar nu am mai gasit, cica se dadeau doar la spalarea masinii si stocul s-a epuizat. In orice caz miroseau mult mai bine decat cele 2 conserve california scents.

Acum 2 zile am luat tot un odorizant de masina de la rompetrol si e f bun.

Incep sa cred ca mai bine dau cate 5 lei odata la 2 saptamani decat 25 lei pt 2 conserve care miros aprox 3 saptamani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Eu de ceva timp folosesc braduti Areon.Am gasit la un magazin de piese auto cu 2 lei bucata,orice aroma.Un bradut ma tine cam doua saptamani si sunt foarte multumit de ele pentru ca au o gama variata de arome pentru toate gusturile(dulci,fresh,puternice,slabe etc.).

Link către comentariu

• 1 month later...

cel mai bun parfum pentru masina ramane dupa parerea mea CWS guma turbo....il am de 2 luni si mai are putin cred ca ma mai tine cam vreo 2 3 zile...pe urma dau fuga la magazin....e mai scumpisor dar odata la 2 luni sa dai 35 de lei mi se pare ok....

Link către comentariu

Salut baieti si fetite:D incercati odorizantul ce se gaseste la petrom cu aroma menta ( petrom mint) nu o sa va para rau .( miros puternic placut rezista mult si o sa va amintiti de ceaiul de menta de gradina)

acelasi odorizant am primit si eu cand am cumparat ulei de la ei...miroase foarte bine si dureaza de ceva timp..mai erau si de portocala lamaie si inca ceva...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

+1 pentru cws frutto, il folosesc de 4 luni si am pus cam 3 sticlute dinalea mici. Mirosul imi place foarte mult, il recomand tuturor!

// a nu se intelege ca ii fac reclama lui bogorinoo .

Modificat de sobv9
Link către comentariu

salut! am incercat si eu ambipur, braduleti wunderbaum si cam toate optiunile de mai sus. Cea mai buna varianta mi s-a parut cu braduleti areon.Eu folosesc areon mov si unul tine cam 2 saptamani fara probleme isi mentine mirosul.de obicei cumpar 2 bucati pret 5 lei si n-am treaba o luna.sper k am ajutat cu ceva

p.s. cred k e de mentionat ca si fumez in masina si cu toate astea nu am probleme.

Link către comentariu

Cws frutto nu are nicio treaba cu mirosul cu care se face analogia. Adica cu cel al "gumei turbo". Este un miros sintetic, citric-intepator care, intr-o incinta relativ mica ca dimensiuni, cum este interiorul autoturismului, devine sufocant. Nu are nimic proaspat iar caldura il face insuportabil.

Nu stiam cum miroase, insa, citind cat de laudat este, in toamna am zis sa-l incerc la unul dintre colegii care il vindeau. Nu mi-a placut inca de la inceput. L-am cumprat din jena fata de colegul respectiv. Trei zile a rezistat in masina, dupa l-am donat cu tot cu "suportul" si "sugativa" promotionale. Doar nu sunt masochist! :)

Suplimentar, faptul ca trebuie sa imaginezi artificii pt utilizare, ca, vrand-nevrand, pielea iti intra in contact cu lichidul, cand torni in diverse conserve/sticlute, recipientul cu sugativa fiind unsafe pt plastic, ca mirosul de odorizant ieftin se va impregna pe tine pana la urmatorul dus, peste colonia de buna calitate pe care o porti, il fac un No-No!

Evident, nu am ceva cu cei care il comercializează/cu cei care il cumpara, insa, cred ca nu este potrivit pentru auto. De altfel, daca preferi mirosurile cat de cat proaspete, nu este potrivit nici pentru acasa/servici, etc.

Link către comentariu

in spatii mari e ok,in masina trebuie pusa o sugativa mai mica,altfel te doare capul de la el.

Link către comentariu

Eu am california delight in masina de 1 luna, eu nu ii mai simt mirosul dar persoanele care se urca mai rar ,, dar ce frumos miroase in masina"

Link către comentariu

Cea mai buna pana acum a fost conserva Areon Passion si parfumul ala Areon GOLD. Atentie sa nu luati Silver. Silver e foarte prost calitativ, degeaba dai cu el si miroase si putin aiurea. In schimb Gold m-a tinut o gramada si a scos total mirosul de tabac din masina, ceea ce nu credeam daca nu vedeam. Recomand sa le cumparati de la omul care vinde chestii de intretinere auto de la parcarea cu plata de la Aleea Castanilor pe Vacaresti. Dati 3 lei in plus fata de supermarket, insa sunt originale.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Azi am cumparat si eu de la Petrom un bradut de vanilie, are o fiola cu lichid in el si torni lichidul pe carton, prima oara cand lam desfacut am simitit mirosul, dar dupa 3-4 ore nu se mai simtea asa rau, poate este si din cauza ca eu il tin pe usa, nu imi place sa il tin la oglinda, am observat ca daca il ti la oglinda si bate aerul in el miroase mereu.

Link către comentariu

Cert este ca indiferent ce am folosi rezultatul este cam dezamagitor....m-am urcat acum cateva zile intr-un autocar pentru a ne duce la un meci de pregatire iar cand am dat sa intru in autocar un miros puternic foarte placut mi-a dat peste nas.Pe tot parcursul drumului acelasi miros puternic cu toate ca am stat la jumatatea autocarului iar cand soferul a deschis 2 secunde putin geamul tot vantul ala a venit parfumat.L-am intrebat pe nenea soferul domne ce folositi de miroase asa ca totusi aveti ditamai hardughia....mi-a aratat o sticluta de cateva sute de ml max 400 sa zic care avea un fel de banda de burete bagata il el si cu capac desurubabil care mirosea intr-o veselie...Soferul:zici ca miroase puternic???stai ca e doar putin desfacut dopul ca daca il desfac la jumatate nici nu poti sa respiri,era o chestie la 4 euro cumpara din Franta....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!