Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

Da dar mi se pare ca rama cromata cu gauri se monteaza peste rama originala ?!?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

MIP azi ti-am vazut Fabiuta la Cora si toba de esapament arata mult mai bine in realitate :)

Link către comentariu

asa arata cu gauri...alta nu stiu sa fie aftermarket. asa am vazut si eu la passat fara gauri, super da cine stie cat costa :)

Link către comentariu

MIP azi ti-am vazut Fabiuta la Cora si toba de esapament arata mult mai bine in realitate :(

Multumesc frumos :) .

Am fost la Cora si am gasit un "Fluieras pentru esapament" . Nu am inteles ce scria pe prospect dar erau cateva poze de montaj, se baga in interiorul esapamentului, in finala. Oricum sunt curios daca a mai vazut cineva asa ceva, si cum suna ?

Link către comentariu

Sa mai revenim si on-topic:

stie cineva unde as putea gasi o rama cromata pentru schimbatorul de viteza ??? Ceva in genul acesta , ... dar de crom si fara scrumiera.

hihi, aia este rama mea, cu autocolant :rolleyes:

Link către comentariu

Intrebare pentru cei care au cumparat de la Milotec : ca sa fiu in regula cu RAR-ul , trebuie sa platesc 50 euro la dealerul Milotec ( care este omologat RAR ). El imi da o hartie cum ca tot ce se monteaza pe masina de la el este ok. E normal asa ceva ?

P.S. M-ar interesa de la Milotec pleoape faruri + ornament teava esapament.

Link către comentariu

Mi se pare strigator la cer. Adica trebuie sa platesti 50 eur dupa ce ai platit produsele pentru acea hartie? Poate nu am intzeles eu bine. Acea hartie nu schimba calitatea/conformitatea produselor. Pentru ca ei sa faca un business adevarat ar trebui sa insoteasca fiecare produs cu o hartie de RAR/TUV/etc, nu sa o vanda.

Link către comentariu

Ai inteles bine : pentru a nu avea probleme ulterioare cu ceea ce pun pe masina , trebuie sa le platesc lor 50 euro ca sa-mi dea acea hartie prin care sunt autorizat de RAR sa umblu cu acele produse pe masina. Sper ca m-am facut inteles :)

Link către comentariu

Mi se pare o aberatie ca tu sa cumperi o dovada ca produsele lor sunt omologate!

:)

Cred ca doar in Romania se poate asa ceva!

Link către comentariu

Nu numai ca este aberant si ca nu as platii sub nicio forma. Mai mult, le-as face o plangere penala (inselaciune, frauda, etc.).

Link către comentariu

Din ce am vazut pe site la Milotec .. de multe ori dau nr certificarii TUV si e f posibil sa aiba in pachet/cutie o hartiutza, pe langa cea de garantie cu aceasta certificare a omologarii, chiar mi se pare aberant sa mai dai bani .. mai ales 50 EUR (cu care iti mai poti lua ceva accesorii)

OT - Cand se pune folie si iti dau stickerul cu omologarea RAR cere cineva bani in +, eu cred ca nu .. so, fa si tu paralela si cauta alt distribuitor !

Link către comentariu

Deja am platit piesele si urmeaza sa le monteze saptamana viitoare. Dar, acum ca stiu nu am de gand sa le mai platesc nici un euro in plus ! Ma gandeam eu ca nu prea e in regula ceea ce zice tipul acolo. Dar daca este obligat sa-mi prezinte acele hartii ... nu o sa vada el nici un euroi :rolleyes:

Link către comentariu

Pana la urma m-am hotarat la modelul asta de ornament toba , bineinteles de la Milotec :P

Link către comentariu

bun, imi place, vreau sa vad totusi rezultatul pe masina. succes.

Link către comentariu

Nu sunt sigur de protectia aceea de plastic de deasupra tobei, care se prinde cu 7 suruburi inox ( bineintele vopsit la culoarea bare ). Dar parca nici doar taiata bara nu cred ca ar arata foarte bine, iar doar prinsa sub bara nu prea merge pt ca e prea mare :lol:

Link către comentariu

Gata, am reusit sa-mi " tunez " fabiuta ( multumiri lui Dan Podoaba de la Dxx Blue Line - Cluj ) : pleoape faruri, inele cromate ceasuri de bord si ornament toba esapament RS look. Poze pe maine , pe ziua :(

Modificat de bebeko
Link către comentariu

• 3 weeks later...

vreau sa schimb si eu jantele de tabla ambutisata cu unele din aliaj,tot pe 14 inci.nu ma pricep asa ca raman dator pentru ceva sfaturi,model janta,pret etcmultumesc

Link către comentariu

@luus: Exista o arie unde se vorbeste despre jante si anvelope... Acolo este un topic lamuritor: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=1403

Tot in aceeasi arie poti gasi un topic cu link-uri catre site-uri unde poti vedea si configura modele de jante: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=23135

Spor la studiat ! ;)

Link către comentariu

multumes DRAPAR ,am gasit lucruri interesante,mam hotarat ce vreau acum trebuie doar sa le gasesc.in timisoara stiu un singur loc cu jante de vanzare doar ca nu prea au ce dores eu.mai caut.multumesc mult

Link către comentariu

Pe malul Begheului, spre printzu turcesc, langa pod? Aia is un pic cam scumpi as zice, au multe modele dar pretul....

Link către comentariu

Daca iti cumperi jante, scrie aici ce model ti-ai luat si la ce pret. Nu e mai bine sa-ti comanzi online? Am vazut jante frumoase pana in 350 RON bucata.

Link către comentariu

bebeko te asteptam cu niste poze sa vedem bijuteria :rolleyes:

Link către comentariu

Chiar azi ma si pregateam sa pun cateva poze cu micile modificari facute la masinuta :Driver:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

hei a iesit chiar bine. a durat mult sa iti decupeze? cand i-ai pus inelele cromate ai scos bordul fara sa scoti mufele din spate? stiu ca iti da eroare de airbag cand scoti mufele. te-ai chinuit un pic.

Link către comentariu

Montajul pieselor + vopsire le-am facut la ei si nu a durat foarte mult. Adica dimineata am lasat masina in service iar pe la ora 17.00 am mers dupa ea. Pentru montarea inelelor cromate a fost necesara scoaterea bordului si a mufelor , dar in prealabil sau scos bornele de la baterie si nu a fost nici o problema :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!