Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

Iti vor retrage contravaloarea unei nopti de cazare daca nu anulezi rezervarea cu o saptamana inainte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ti se vor retrage sau nu bani de pe card corespunzator unei nopti de cazare depinde de politica hotelului, sunt hoteluri care fac asta si sunt hoteluri care nu fac asta. De exemplu, unele hoteluri iti retrag chiar toata suma daca nu onorezi rezervarea.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Stie cineva ceva de Hotel Mimosa de la Nisipuri?

Link către comentariu

amfostacolo.ro -intra si vezi parerile pro si contra celor care au fost acolo. :)

Link către comentariu

Mersi clau, vazusem deja, inclusiv pe tripadvisor...mai vroiam detalii desi cred ca ne indreptam spre Riu Evrika

Link către comentariu

are cineva idee unde gasesc harta bulgariei pentru igo 8 ? as vrea totusi sa car gps-ul cu mine si am constatat ca bulgaria nu o stie :icon_thumright:

Link către comentariu

... harta bulgariei pentru igo 8

Trimite-mi pe PM adresa ta de e-mail si te ajut eu.

Link către comentariu

am facut si eu o rezervare pt 2 nopti la un hotel din nessebar.am si eu 2 intrebari: cat timp fac pana in nessebar si care e cea mai buna ruta?

Link către comentariu

@crazymih: Viamichelin.com zice asa

Costs 37.38 EUR

Toll 6.00 EUR | Petrol 20.38 EUR | Road tax 11 EUR

Time 05h29 which 00h50 on motorways

Distance 369 kmwhich 84 kmon motorways

Harta simulata o poti vedea aici

Eu ma duc la Sunny Beach pe ruta Buc-Giurgiu-Ruse-Varna-Sunny Beach pentru ca e drum european si autostrada...asa cum e ea. Alte trasee includ drumuri mai secundare tranzitate de tirurile din Turcia, din ce mi-au spus unii si altii.

Link către comentariu

o sa plec si eu in concediu in mirifica Bulgaria as dorii sa intreb pe cei ce au fost anu asta acolo daca au patit sau daca au auzit pe la ce apropiati daca mai sunt probleme cu masini furate nu ca as avea eu cine stie ce masina da totusi e cumparat cu bani munciti si nu am casco pe ea. salutari si astept opinii.

Link către comentariu

Cel mai simplu, fa-ti CASCO!

Eu am CASCO si ma duc sa ma simt bine, sa ma relaxez, sa ma prajesc la soare, sa ma umflu de bere, sa ma ciondanesc cu nevasta'mea pe plaja :), NU sa pazesc masina.

Si daca stai cu ochii pe ea de la balcon, tot poti avea surprize. In general, in parcarile hotelurilor sau cele cu plata, cu paza/bariera, masina e protejata.

P.S. Masini se fura in aceeasi masura si in RO ....

Link către comentariu

CASCO= banii de vacanta :))

Link către comentariu

NU cred! Faci casco cu plata in RATE :) sau du-te cu autocarul care te-ar costa ceva mai mult decat prima rata la CASCO

Link către comentariu

Parerea mea ca un pic acest "furt in Bulgaria" este umflat. La fel se fura si la noi, si in Ungaria, etc. Eu acum recent (luna iulie 2010) am fost in Bulgaria (Nisipurile de Aur) dar sa va zic ca atunci cand ieseam la mare, puneam portmoneul cu telefon (cu bani cu tot) in masina! Era o parcare pazita, unde 2 oameni vegheau asupra masinii contra unui cost "minim" de ~3EUR/zi!

Bafta, si totodata ... daca sunt 200.000 de turisti in Bulgaria, dintre care sa zicem 40.000 cu masina, credeti ca se va fura in procentaj de 100% la toti masinile? Daca NU :( atunci aveti o sansa de 1:40.000 sa va fie furata masina :P

Link către comentariu

maine seara in jurul orei 0:00 - 0:30 plec spre sunny beach ... plecarea din Bv din fatza blocului :)) ... ma intrebam daca mai este cineva maine prezent pe traseul buc-giurgiu - ruse - ......

Link către comentariu

De ce ai pleca asa de devreme/tarziu ? Pana la Bucuresti faci 2 ore si de la Bucuresti pana la Sunny Beach 4 ore. Mers batraneste cat se poate de legal.

Link către comentariu

Si o sa ajungi la hotel mult mai devreme de ora 14 si o sa astepti(check-in e deobicei dupa ora 14).Eu zic ca pe la 5-6 dimineata(faci 3 ore cu tot cu travesatul Bucurestiului si inca maxim 5 pana in Sunny Beach) e perfect de a pleca din Brasov. :Driver:

Link către comentariu

pai clima nu-mi mai functioneaza si prefer sa merg noapte ca e racoare ... daca ajung devreme nu este o problema ca se gaseste ceva de facut pana la ora 14 ... important e sa gasesc unde sa las masina ca am tot auzit ca se cam ridica masini

Link către comentariu

Important e sa stiti ca au parcari.

Link către comentariu

ce inseamna mai exact pe booking.com "free parking is possible on the site"?

Link către comentariu

Adica au parcarea lor in limita locurilor disponibile. Daca parcarea lor e plina atunci te vor trimite la parcarea publica la 3-5 euro pe zi.

Link către comentariu

Plec pe 3 Septembrie in Antalya (Side) cu masina. Pe 3 seara opresc in Turcia. Pe 4 o sa ajung la Side.

Mai sunt masini care merg pe data de 3 septembrie 2010?

Link către comentariu

Pe 14 august plec in Bulgaria la Ozbor, Hotel Ozbor Beach Resort

Sunt colegi care merg in acesta directie? Putem forma o coloana din Bucuresti

Modificat de bogdan.cocea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!