Jump to content

Golf IV 1.9 TDI Generation

Bestie

Postare recomandată

BST Reloaded by Santos

post-5890-1182121302_thumb.jpg

post-5890-1182121345_thumb.jpg

post-5890-1182121382_thumb.jpg

post-5890-1182121405_thumb.jpg

post-5890-1182121410_thumb.jpg

post-5890-1182121422_thumb.jpg

post-5890-1182121445_thumb.jpg

post-5890-1182121465_thumb.jpg

post-5890-1182121482_thumb.jpg

post-5890-1182121501_thumb.jpg

post-5890-1182121517_thumb.jpg

post-5890-1182121530_thumb.jpg

post-5890-1182121545_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu
  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bestie

72

• Spankyro

7

• Auras

6

• Bogdan_wrc

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cumva ai jante pe 16 sau 17?

Numai asa se poate explica poza ...

Si ce relevanta are daca sunt jante pe 16 sau pe 17? Daca a pastrat diametrul actual al rotii cu cel initial (cel scris in talon) atunci nu are decat o eroare infima (max 1% care e insesizabila)

Modificat de radex
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa si sincer ref. la post-urile anterioare, este mai putin interesant viteza maxima atinsa, atata timp cat masina se misca perfect pana la 180 - 200 km/h...parerea mea :lol:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Astazi am schimbat si evacuarea la Pilot Pitesti. Fara catalizator, fara tobe, doar teava si ornamente.

Video:

Si poze:

post-5890-1188321352_thumb.jpg

post-5890-1188321397_thumb.jpg

post-5890-1188321435_thumb.jpg

post-5890-1188321465_thumb.jpg

post-5890-1188321500_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

hmmm... sunt curios cum afecteaza performantele evacuarea. din ce stiu eu nu trebuie mentinuta acea conttrapresiune pe evacuare???sa ma corecteze cineva daca gresesc

cat a costat operatia manopera si piesele

sa luat politia de tine pana acum?cu fumul cum e?da rau in mers?

Link către comentariu
hmmm... sunt curios cum afecteaza performantele evacuarea. din ce stiu eu nu trebuie mentinuta acea conttrapresiune pe evacuare???sa ma corecteze cineva daca gresesc

cat a costat operatia manopera si piesele

sa luat politia de tine pana acum?cu fumul cum e?da rau in mers?

performantele nu s-au modificat intr-un fel. Cel putin nu vizibil. Despre contra presiune... se poate sa fie adevarat, dar ea exista. Nu exista deloc daca de la iesirea din galerie nu mai puteam nimic, dar am pus traseu de inox. Pretul defalcat nu-l stiu, decat totalul, care a fost de 9 mil. Cu fumul, ce sa zic, la mine dadea cu fum si inainte datorita injectoarelor schimbate, deci evacuarea nu mi se pare ca a influentat cumva treaba asta. Poate doar un pic, deoarece ne mai existand catalizator, nu mai exista nici un fel de filtrare .. Oricum, nu e mare diferenta. Probleme cu politia inca nu au existat si sper nici sa nu existe. Nici eu nu fortez nota, adica nu merg prea turat cu ea, iar in dreptul echipajelor de politie o las oricum mai usor, uneori o si scot din viteza.

Link către comentariu

vreau si eu sa pun injectoare mari,o turbina poate cea de 150 sau cea v6 ca la zgb si soft nou,oricum tre sa ma mai gandesc si la ambreiaj

stiu ca sonyscorpion facuse alh-ul lui de vreo 160 cp

eu as vrea mai mult

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Desi pe moment nu am observat, mi-am dat seama ca am castigat si putin in demaraj. Parca urca un pic mai repede in ture masina. O parte negativa pot spune este cresterea consumului, nu atat din cauza evacuarii in sine (care este mai mare acum - traseu de 57) ci din cauza faptului ca sound-ul te imbie parca s-o calci mai tare :lol:

Link către comentariu

ai vreo poza cum e realizat traseul de la evacuare sunt foarte curios... finala nu ai ? tu pur si simplu ai teava inox? atat?sunetul ala de la turbo tot acuma s-a accentuat? as vrea sa imi fac si eu si de asta de intreb.

Mersi.

Link către comentariu

poza cu traseul nu am, din pacate. Adica facuta pe dedesubt. Nu am finala, doar teava de 57 ca diametru. Si, da, sunetul de turbo acum s-a accentuat. mai exact dupa ce am eliminat catalizatorul. Initial am vrut sa-l pastrez dar nu se auzea la fel de bine.

Link către comentariu

bestie, tacho rings urile de unde le ai? si cat ai dat p ele?..cotiera aia , chiar daca nu i originala, sta calumea, adica s sprijina in scaune sau cum sta?

Link către comentariu

da nu poti sa imi dai un fel de schita ceva sa inteleg ca ai mers pe traseul vechi numai ca la final te-ai impartit in doua sau mai devreme?

Link către comentariu

@sagaris tacho rings-urile le-am luat de la user-ul Sorin Golf 3 cabrio de pe forum iar cotiera de la Codatel. Se prinde intre scaune ca cea originala. Sta foarte bine, dar sa nu te apesi pe ea pentru ca piciorul de prindere este din aluminiu si cedeaza usor :D Eu am patit asa si l-am lipit cu poxipol

@Al3X_G4 nu am schita sa-ti dau, dar s-a mers pe traseul initial pana inainte de roata de rezerva, unde s-a facut impartirea.

Link către comentariu

si la rar... ce o sa fie de ex eu l-am facut acuma... dar totusi ? poti sa mai bagi ceva filmari in mers sau pe loc ca sunt curios rau :D te deranjeaza pe la 130-160?

Link către comentariu

LA RAR...or sa fie probleme probabil, pentru ca legal masina nu mai respecta nivelul de emisie de noxe admis. Filmari momentan nu am mai facut pentru ca nu am mai avut cu ce. De deranjat intre 130-160 nu ma deranjeaza (probabil ca te refereai la zgomotul la interior). Se aude ceva pe fundal, dar nu deranjeaza.

Link către comentariu

Foarte tare evacuarea,mi-ar placea si mie la passat,

Referitor la Rar la-s ca se rezolva,gasesti vreun prieten tot cu aceeasi motorizare si cand faci testul de noxe bagi golful lui sa-i ia noxele si gata,oricum rar-ul se face o data la doi ani(P.s.ai grija dupa de baietii de la RaR sa le dai de-o friptana) :)

Link către comentariu

pai rarul l-am facut si cred ca as putea sa ii fac ceva :lol: am gasit tevi de inox da acuma imi trebuie ceva tipsuri sa vad pe unde gasesc. MMersi fain pentru detalii poate bagi ceva filmari sa auzim mai bine sunetu` :lol:

Link către comentariu

Salut sunt nou pe forumul acesta si as dori sa iti spun ca si eu am un golf 4 tot din 2000 si in cateva luni tu l-ai schimbat complet chiar imi place eu as spune ca varianta 14 ar fi mai indicata... :salut:

Link către comentariu

salut :::AL3X:::. Ma bucur ca iti plac modificarile care le-am facut.. dar explica-mi si mie ce ai vrut sa zici cu "varianta 14 ar fi mai indicata"

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut.

am si eu o intrebare:bad boy-ul unde l-ai facut si cam la cat a ajuns ?

m-ar interesa si pe mine asa ceva.

cat despre golf ... cuvintele se gasesc mai greu...nu pot sa spun decat ca este super ok si modificari realizate cu bun gust.

inca ceva...era sa uit:plasa de aluminiu de pe partea centrala a spoielr fata cum te-ai descurcat cu ea? -ma fefer la montaj-ul ei.

in rest numai bine...

multumesc anticipat pt. informatii.

Link către comentariu

Bad-boy-ul l-am facut in Bucuresti, la un atelier de tinichigerie si vopsitorie recomandat de Michael_9N. Daca te intereseaza, imi spui, si iti dau numarul de acolo. Pretul exact nu-l stiu pentru ca eu am facut mai multe chestii la ei atunci si mi-au zis pretul per total, nu defalcat... Oricum, cateva milioane. Plasa de aluminiu mi-au montat-o tot cei de acolo. A fost decupata bucata de plastic care desparte bara fata de prelungirea de jos, si s-a pus plasa in locul ramas gol acolo. Este prinsa cu silicon transparent.Si, nu in ultimul rand, multumesc pentru cuvintele de lauda la adresa masinii si spre ca ti-am fost de folos cu raspunsurile de mai sus.

Ca ultima noutate, am cumparat si montat o prelungire de bara spate, marca Kerscher.

PS: Scuzati murdaria de pe masina, n-am avut cand sa o duc la spalatorie

post-5890-1190797243_thumb.jpg

post-5890-1190797277_thumb.jpg

post-5890-1190797296_thumb.jpg

Modificat de Bestie
Link către comentariu

oare cum ar arata cu tevile puse pe mijloc?

am facut asa ceva brut:P

ce ziceti?

post-4364-1190799087_thumb.jpg

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

Mi se pare ca e un pic cam agresiv. :) Parerea mea. Initial vroiam sa-mi pun bara spate de R32, dar cum mi-a "picat" prelungirea asta, am zis ca e mai potrivit asa cum am facut acum, cu 2 si 2. Asa a avut cel de la care am luat-o inainte si mi-a placut cum se vedea la el. (coleg de-al nostru de pe forum, Nicu - nick:Golf IV TDI)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!