Jump to content

Pompa ABS, cod 1k0 614 517 bd

amicull
 Share

Postare recomandată

Salut am intampinat si eu aceeasi problema adica eroare ABS, si ESP aprins constant, eroarea din VCDS este 01130, se poate repara undeva pompa daca o dau jos? Pompa este model 1k0 614 517 bk f6+ ? Ce ma sfatuiti?

IMG_20260804_083833.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O schimb cu una cu acelasi cod, mai trebuie codat ceva, la ea?sh sau noua ce recomandati sau este varianta imbunatatita?

Link către comentariu

Am gasit sa o repar, pe cea de pe masina, ii schimba chip-urile, in cazul asta mai trebuie adaptata? Daca o dau jos trimit si o reface?

Una noua daca pun aceea nu trebuie adaptata?

Link către comentariu

depinde ce implica reparatia. daca o scoti din masina, oricum trebuie facute niste adaptari. 

oricum nu se strica chipuri in ea, ci doar niste lipituri ..... deja ridica semne de intrebare reparatorul gasit de tine.

in principiu, actiunea de remediere a fabricii Skoda este inca deschisa din ce stiu, poti verifica la repr Skoda . sau imi dai seria de sasiu in PM ca sa verific. Se inlocuieste gratuit daca masina se incadreaza in actiune.

01130: tip funcționare ABS; semnal neplauzibil;

•16352: unitate comandă; defectă; la condiții ambientale extinse, valoare 96 în rândul 4.

Argumentare tehnica

La autovehiculele cu unitate de comandă ABS/ ESP (MK-60) dintr-un interval de fabricație limitat există posibilitatea ca datorită unei suprasolicitări termomecanice să se producă întreruperea conexiunii la masă. Aceasta duce la defectarea sistemului ABS / ESP

Link către comentariu

Vei cheltui bani,timp si nervi.Am mai vazut pompe reparate,care nu erau chiar reparate. S-a tot plimbat cu ea pe curier,dute/vino...pina s-a saturat si a inlocuit-o.

Link către comentariu

Cu o zi inainte dadea doar eroarea  01130, aseara si cea hidraulica, in concluzie mai bine pun una noua? Sau sh?

@andrei_221 ti-am scris in PM seria

Modificat de negraruovidiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!