Jump to content

VW Passat B8 2018 android auto/carplay indetificare MIB

ctl01
 Share

Postare recomandată

Bigboy1967
2 hours ago, Xman_ghio said:

Atunci logic ai nevoie de Android Auto, nu? Daca ai telefon Android (Samsung) nu ai nevoie de Carplay care este de la Apple.

Sincer , spre rusinea mea nu stiu. Credeam ca trebuie ambele activate. Stiu ca imi doresc sa pot rula pe navigatia originala Android-ul , sa am acces la Google maps , Waze si altele similare daca se poate. Scuze daca nu am cunostintele necesare , sper sa gasesc intelegere. Am gasit mai nou pe e-mag posibilitate de achizitie a unui SD card pe care in eventualitatea achizitionarii  , il voi primi pentru update care sa asigure aceste activari , SD card care am inteles ca il voi primi personalizat pentru upgrade-ul corespunzator versiunii mele de soft. A mai incercat cineva asa ceva ? Ati avut rezultatele scontate  si sunteti multumiti ? Multumesc anticipat !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

adrian_mm89

Ti-am scris in privat, aia de pe emag is foarte seriosi. Am activat la 2 masini cu ei.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut, sper ca scriu unde trebuie, am intrat de curand in posesia a doua display-uri MIB, VW, posibil defecte, habar nu am despre ele caci au venit din dezmembrari.

Am doar display-urile (touch) si nu stiu daca sunt MIB2 sau MIB3, pentru a gasi unitatea adaptoare pentru ele.

Pe eticheta scrie 5NN 919 605B

ABT_Std-2_Nav

Ideea este ca vreau sa le testez "pe masa", nu pe masina. Mersi!

Link către comentariu

Ca sa le testezi pe masa, iti trebuie si unitatea media (cea situata in topedou) cablul video, cablu de alimentare, can.

Link către comentariu

Ok, dar ceunitate media am nevoie? MIB2 sau 3 (eventual o poza)? O schema de conectare are cineva? ma refer intre unitate si display.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• catalin004
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!