Jump to content

BENTLEY "de saraki"

corad0

Postare recomandată

Ajung vara asta la Bogliasco (IT), sper sa gasesc timp sa dau o fuga pana in Monaco, sa-mi clatesc ochii cu ozn-urile de prin parcari.

Link către comentariu

Chiar ma gandeam ca s-a intrerupt brusc povestea, gen Dune: Prophecy, la mijlocul unui sezon normal.

Un fan F1 trebuie sa calce  intr-o viata pe pista a 3 circuite: Monza, Spa si Monaco. Asta e fain la Monaco,  ca poti sa  parcurgi "circuitul"  cu masina proprie, intr-o zi obisnuita.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu

@halamadrid

N-am mai avut starea necesara sincer, complicat cu selectatul si uploadatul pozelor in google photos, generate linkuri, copiate individual si puse aici, mananca foarte mult timp desi cred ca as avea material sa mai fac 10 postari! 😄

Asa e, "circuitul" stradal Monaco este deschis publicului, as adauga Silverstone si Nurburgring pe lista. 🙂

Modificat de corad0
Link către comentariu

Plus ca  trebuie redimensionate.  Faine poze.

Nu vezi in fiecare zi un pilot de F1 de aproape, doar la Monaco ai ocazia sa dai nas in nas cu unul, in timpul zilei.

Eu cu juniorul am fost/suntem fani  Kimi, pe Leclerc l-am vazut doar  pe podium, cand a castigat la Monza, in 2019. A fost nebunie printre macaronari, atunci dominau Hamilton si Mercedes si a fost prima victorie Ferrari la Monza dupa multi ani,

Apoi, in drum spre gara din Monza am trecut  pe langa un teren unde veneau pilotii sa ia elicopterul catre oras si i-am vazut cam pe toti, inclusiv pe Kimi, care se mutase la Alfa Romeo.

Am vazut supermasini parcate alandala, efectiv si printre "boscheti", in parcul ala imens in care se afla circuitul.

Dar "bijuteria"  a fost cea de  la Galleria Vittorio Emanuele II si de pe pista.

Scuze ca ti-am poluat topicul.

M1.jpg

M3.jpg

M4.jpg

M2.jpg

Modificat de halamadrid
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!