Jump to content

BENTLEY "de saraki"

corad0

Postare recomandată

Volanul , schimbatorul , ceasurile , au absolut acelasi stil la Phaeton si 7L , nu am mai vazut acel design in alta parte 

Nu ca sunt la fel , dimensiuni , materiale , etc , dar e acelasi design

Credeam ca vorbim de design cand se compara aspectul cu alte masini , nu de calitate sau detalii

Asa am avut si eu o Sorento JC .. semana si cu CRV si cu ML prima varianta da nu era nici una nici alta 

Link către comentariu

@tavitaraCorect, "design-ul" e similar, pana la urma e grupul VAG! Acelasi stil, seamana! Chiar si butoanele (unele) sunt similare! 😁

Doar ca nivelul de calitate al Phaetonului este identic cu cel al "fratilor aristocrati", nu cu cel al "verisorilor de la tara!"  Pana la urma aici era diferenta pe care lumea nu o putea asimila la un logo VW! Da, semanau ceasurile si volanul cu cel de pe Touareg, dar nu erau la fel! 😉

Detalii si nuante importante pentru cei care au platit 240 000 euro pe un Bentley insa nu 80 000 euro pe un Phaeton, desi intre cele 2 variante nu erau diferente de calitate ca intre Touareg/Phaeton, era doar problema  logoului VW.  Ce sa faci? Bogatii vor sa arate ca sunt bogati! Intelegi? 

Eu am vazut asemanari si "in alta parte" inclusiv la Bentley si la Bugatti, ceasurile de exemplu si volanul Phaetonului  erau identice cu cele de pe Bentley FLYING SPUR, inclusiv gurile de ventilatie de pe usi, am atasat cate o sagetica alba, nu stiu cat se intelege din poze, dimensiunile sunt similare. 

Exact cum am mai spus, la fel cu cei care si-au luat Cayenne in loc de Touareg, mai ales cu motorizare V6 3.0 TDI! Porsche Cayenne Diesel a fost best seller desi costa la vremea aia cand a aparut cat 2 Touareg! Generatia a 2-a s-a vandut si mai bine! Clientii au rupt vanzarile! Scrie Porsche pe volan? Scrie! ❤️ 

Oricum, VW nu va mai face Touareg, asa cum am mai spus si pe pagina precedenta, cei care vor dori un SUV mare premium vor alege DOAR Cayenne/Q7/Q8/Bentayga/Urus la preturi mult peste Touareg, insa daca stai sa analizei, pe aceeasi platforma!

Deci cel mai "DE SARAKI" SUV va fi Audi Q7/Q8, brandul "cel mai de jos" in nisa asta de SUV mare va fi AUDI! Un Touareg mai fancy pana la urma! 🙄

BRANDUL PREMIUM VINDE! Desi VW le face pe toate! Portofelele la inaintare, baieti!  🤗

@tavitara"Nu am mai vazut acel design in alta parte"

Il regasesti aici si se regaseste si in TITLUL TOPICULUI: BENTLEY "DE SARAKI"  :salut:

416031581_24810584311873538_6297400599842736570_n.jpg

1.jpg

Bentley-Continental_Flying_Spur-2009-1600-14.jpg

Bentley-Continental_Flying_Spur_Series_51-2012-1600-04.jpg

jpeg-imagery-continental-gt-21my-continental-gt-mulliner-steering-wheel-IRyn9Ja9uo.jpg

614442db-6da3-4134-8570-f94275d4a54b.jpg

Au si chei la fel, folosesc materiale superioare similare, metal polisat, piele premium, lemn, piano black, aluminiu, sticla dublu galvanizata etc : 

292085367_10228978485066176_1191134701889722454_n.jpg

415989727_24810756401856329_5294181353272646000_n.jpg

415980647_24810708875194415_7295240242799047160_n.jpg

Modificat de corad0
Link către comentariu

Schimbatorul ala de avion e caracteristic la Phaeton si 7L , aia mi-a sarit mereu in ochi la ambele 

Mai exista la alta masina ?

Bentley e diferit vizual la tot , cel putin asa vad eu

Link către comentariu

"Toiagul lui Gandalf" 😄 cum zicea si Vlad Micsunescu probabil ca e specific si se regaseste doar la Phaeton si Touareg. Cred ca a vrut sa imite o mansa de avion. 🙂

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!