Jump to content

VW Golf MK4 GTI (Bluetrooper)

mirceateodor

Postare recomandată

Asta cu ocd e o treaba care consuma timp si nervi. Eu dau muzica mai tare🤣

Am avut si eu rupta o piesa ft mica pe suportul pe care culizeaza scaunul asta rezultând într-un troncanit ca de bucse uzate la fiecare denivelare. Pana mi-am dat seama ca defapt scaunul era, a curs ceva apa pe bega. Ala chiar te scoatea din minți. Tronc, tronc...si bucsaraia era noua sau ca noua. 

Cele electrice au un joc cam enervant si cand franezi, accelerezi, dar nu se aude doar simt eu. Mno. Csf, din ce am vazut pare sa fie de la angrenajul motorasului de reglare.

Link către comentariu
mirceateodor

Da. OCD e mare si greu pot scapa de el.

Am scapat de el cu un interior fain de Golf 7. :))

Link către comentariu

Cam asta e progresul. Montat si bancheta spate. 

20260828_075040.jpg

20260828_075033.jpg

Spatarul de Golf 7 e mai ingust. Din acest motiv ramane spatiu acesta :

20260828_075020.jpg

Link către comentariu
1 hour ago, mirceateodor said:

ramane spatiu acesta

Nu-i rău, dar sunt sigur ca un tapițer bun ar putea sa facă niște elemente din spuma care sa completeze golul si sa duca retrofitul la 100%:icon_thumright:

Link către comentariu

Sigur iese perfect cu 2 elemente de completare acolo :) Si probabil ca nici nu vor fi scumpe. DOAr sa vezi cum le faci prinderea incat sa ramana fixe acolo

On 26.08.2026 at 10:24, mad_kat a scris:

@Emy D sa ajung pe la Sibiu cu Golful sa te asezi in Recaro-urile de G4... Fara a fi subiectiv, sunt unele din cele mai faine scaune in care am stat vreodata, fara a fi excesiv de butucanoase. Problema este ca sunt imposibil de gasit in stare buna, iar reconditionarea este cu dus si intors.

Asta ma face sa imi aduc aminte cum a gasit Golful... Aveam Bora si cautam interior Recaro pentru ea, si in cautare a aparut Golful pe care il am acum ...:D

Vii curand pe aici ? Ar fi fain sa ne vedem :)

Link către comentariu

Avem lateralele originale. Le desfac complet si folosesc pielea pentru a acoperii niste elemente din spuma/polistiren plus 4 elemente oem de Golf 4 proaspat spalate.

Combinate ar trebui sa iasa ce trebuie.

20260828_124151.jpg

20260828_122351.jpg

Sigur iese perfect cu 2 elemente de completare acolo  Si probabil ca nici nu vor fi scumpe. DOAr sa vezi cum le faci prinderea incat sa ramana fixe acolo

On 8/26/2026 at 10:24 AM, mad_kat said:

@Emy D sa ajung pe la Sibiu cu Golful sa te asezi in Recaro-urile de G4... Fara a fi subiectiv, sunt unele din cele mai faine scaune in care am stat vreodata, fara a fi excesiv de butucanoase. Problema este ca sunt imposibil de gasit in stare buna, iar reconditionarea este cu dus si intors.

Asta ma face sa imi aduc aminte cum a gasit Golful... Aveam Bora si cautam interior Recaro pentru ea, si in cautare a aparut Golful pe care il am acum ...:D

Vii curand pe aici ? Ar fi fain sa ne vedem 

Nu am momentan planuri de vizita Sibiul.. .nu inca.

Te anunt daca e cazul.

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• mad_kat
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!