Jump to content

VW Golf MK4 GTI (Bluetrooper)

mirceateodor

Postare recomandată

Chiar nu stiu cate kg in plus ; prefer un pic de extra confort . Nu cred ca se vor simti 10 - 20 kg la 180 cp. Masina nu o tin de circuit. 😁( descrierea din prima pagina e gresita [acolo apare 150cp] dar masina e AUQ , Euro 4, 180 cp de fabrica) 

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

Cred ca in specificatiile materialului spune ce greutate are pe mp, poti sa-ti faci un calcul destul de exact avand in vedere cantitatea consumata, de valoare eram curios.

Daca iti influenteaza sau nu tinuta de drum, asta o sa observi tu daca este cazul.

Link către comentariu
mirceateodor

Acelasi setup il am si pe Passat (o masina mai grea si mai putini cai). Tinuta de drum nu e afectata si nu are cum sa fie afectata. 

E ca si cum as merge cu sau fara roata de rezerva.

Am folosit cam 8 coli de isonorizant. Nu stiu greutatea.

Link către comentariu
marius1982.11

Plusul de comfort simtit e mult mai mare decat greutatea adaugata. De la zgomotul alb produs de rulaj, sunetul ala de tinichea goala in contact cu stropii de ploaie, inchiderea usilor(care suna mai plin ca la audi) pana la calitatera sitemului audio care nu mai are rezonanta si suna mai "plin". As putea rezolva si asta cu greutatea cu o dieta, ca ar mere 10kg in minus :)). Eu am facut asta la CHR care era chel chel de insonorizare, nu la golf. La golf am adaugat doar burete insonorizant pe fetele de usi si pe la bord, sa mai atenueze din vibratiile dintre elementele de plastic in contact una cu alta, acei greierasi provocati de trecerea timpului.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Foarte fain ca ai pus vibro, dar eu in locul tau puneam si niste fono termo, mai ales in portbagaj si la pasajele rotilor

Link către comentariu
mirceateodor

Termo am pus doar pe haion si plafon(completare la cel existent de carton).

20241028_103347_copy_1209x1612.jpg

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

Multumesc pentru gandurile bune.

Vreau o masina "sanatoasa" care sa imi puna un mare zambet pe fata.

Poate in final reusesc sa montez si asta

E doar un preview. Nu dezvalui mai multe. 😁

287047055_WhatsAppImage2024-09-10at10_44.19_bc6230fb.thumb.jpg.4d029d9cd8322279b05b2cd8d48a97c3.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!