Jump to content

Cruise Control (tempomat)

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

Ionutz_JON85

Da.in compartiment stergatoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut si imi cer scuze daca este scris undeva despre aceasta problema, dar cu siguranta am omis.

Am montat un tempomat din dezmembrari, din acela cu un singur buton Set(cred ca este de Skoda), am cumparat un cablaj "China", are toate cablurile perfecte, fara intreruperi, am montat-o personal, activata(apare acel "G" ), test de frana ok, test de maneta ok(la actionarea butonului ON din 0.0 in 1.0) in vcds, nici o eroare pe Engine,am verificat cu un creion de tenisune daca s-a mufat cum trebuie in ECU, am reverificat daca am bagat cablaju corect in Ecu, dar cand ii dau ON(se aprinde martorul in turmoetru), si apas pe Set nu se activeaza.

La verificare tensiunii cand pun pe ON sunt 2 fire care au in permanenta tensiune.

Nu stiu ce sa ii mai fac, ce nu am facut cum trebuie?

Multumesc pentru ajutor

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Jetta_IV--TDI/ES2535071/  <--Acest model de maneta

Modificat de Dani101
Link către comentariu

Ce masina,ce tip motor?Pune print screen cu blocurile de masura cu fiecare comanda activa.Ccs se activeaza in mers dupa 30 km/h.La ce pini te-ai legat in ecu?

Modificat de spido
Link către comentariu

Salut si imi cer scuze daca este scris undeva despre aceasta problema, dar cu siguranta am omis.

Am montat un tempomat din dezmembrari, din acela cu un singur buton Set(cred ca este de Skoda), am cumparat un cablaj "China", are toate cablurile perfecte, fara intreruperi, am montat-o personal, activata(apare acel "G" ), test de frana ok, test de maneta ok(la actionarea butonului ON din 0.0 in 1.0) in vcds, nici o eroare pe Engine,am verificat cu un creion de tenisune daca s-a mufat cum trebuie in ECU, am reverificat daca am bagat cablaju corect in Ecu, dar cand ii dau ON(se aprinde martorul in turmoetru), si apas pe Set nu se activeaza.

La verificare tensiunii cand pun pe ON sunt 2 fire care au in permanenta tensiune.

Nu stiu ce sa ii mai fac, ce nu am facut cum trebuie?

Multumesc pentru ajutor

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Jetta_IV--TDI/ES2535071/  <--Acest model de maneta

ori maneta cu probleme, ori switch ambreiaj defect - daca te uiti un pic pe paginile anterioare, gasesti procedura de verificare cu VCDS-ul.....

Link către comentariu

Nu dispun de vcds, la Ecu(mufa de sub stergatoare) m-am conectat la pini 1,2,3 si 9. Am incercat in toate "pozitiile" sa-l activez.

@ Florin, pot apela la tine pentru a ii da de cap?

Mersi

P.S. Este vorba de un TDI, AXR.

Modificat de Dani101
Link către comentariu

Problema rezolvata!!! Switch-ul de la ambreiaj, nu ajungea la pedala, ciudat. el este functional.

Multumesc pt ajutor!!

Link către comentariu

Doresc un sfat. Pentru montarea tempomatului este necesar deconectarea acumulatorului sau/si dezactivarea airbagurilor?

Link către comentariu

Deconectezi acumulatorul si e totul ok.

Link către comentariu

Se depreseaza greu stergatoarele?

Link către comentariu

Cam...daca nu ai presa te vei chinui ceva.

Link către comentariu

Eu am folosit o cheie franceza cu piulitele slabite pe ax, trebuie avut grija sa nu atingi parbrizul, se mai poate lovi cu mana in incheietura bratelor si daca nu sunt lipite tare sar de pe nuturi repede.

Link către comentariu

salutari ma poate ajuta s pe mine cineva din craiova pt montarea unui tempomat la un golf 4 ??

am gasit la cineva modelul asta , atasez oza

este bun

a zis ca are doar mufa de la temomat celalta nu o mai are

se poate face ??

post-140126-0-26800900-1434104227_thumb.

Link către comentariu

Cauta in aria prestari servicii pe cineva din zona ta care te poate ajuta.DA se poate face.

Link către comentariu

salutare!

desi e vorba de un T4, am motorul de 1.9 Arl si instalatia electrica a motorului de golf puse pe dubita

vreau sa montez si eu CC pe duba asta dar nu vreau sa apelez la cineva, deoarece am foarte multe modificari in instalatia electrica

cele 5 mufe colorate au ramas pe instalatie, dar nu stiu care mufa si ce pini sa folosesc, ma pot conecta in mufele acestea? (n-as desface mufele de la calculator deoarece este amplasat intr-o pozitie cam incomoda)

Maneta de golf nu o pot prinde la coloana de t4, dar pana fac rost de maneta de T4 ca sa adaptez firele la ea,  vreau sa folosesc 2 butoane mici pt on/off, si set, imi ajunge atat

switch-urile de la ambreiaj si frana sunt functionale, iar cu vcds-ul ma descurc

imi trebuie doar pinii de pe mufa care trebuie, si eventual care perechi sunt pt on/off, si care pt set

multumesc!

Modificat de corvin_tdi
Link către comentariu

PAi nu ai gasit in acest topic pinii ?

Link către comentariu

Astazi cu ajutorul unui bun coleg si prieten am reusit sa montam tempomatul .A durat ceva timp, dar a meritat. Montajul a fost OK.

Problema mea sete urmatoarea : ce fac functiile res si set de pe bratul tempomatului ( modelul nou cu + si -)

Link către comentariu

Butonul SET, seteaza viteza de deplasare(mergi cu 60, apesi set, mentine 60),iar cel RES(resume nu reset) revine la viteza memorata anterior(mergi cu 60, pui frana,calci ambreiaju sau accelerezi se dezactiveaza ccs, apesi res si masina revine la viteza de 60)

sper ca ai inteles:)

Iar + si - maresc sau scad viteza

Link către comentariu

da al bundy , am gasit schema si pinii, dar daca eu nu am maneta de golf 4 (si chiar daca am, nu o pot monta pe coloana de T4) nu am de unde sa stiu care pin ce face..

vreau sa-mi Montez eu 2-3 intrerupatoare , incat sa-l pot activa, de asta am nevoie sa stiu care pin ce face, cu care se leaga pentru set, res, on, ca altfel nu am cum sa fac fara sa am maneta, iar atunci cand fac rost de maneta de T4 , o adaptez eu in loc la intrerupatoare, cam asta e situatia

Link către comentariu

perfect, multumesc!

Link către comentariu

undertacher2001

Va salut am gasit o maneta tempomat cod: 1JO 953 513 cu cablul aferent cod; 3bo 971 425 a.Imi puteti spune si mie daca o pot monta pe masina din semnatura?Motor AXR.Multumesc.

Modificat de undertacher2001
Link către comentariu

salutari ma poate ajuta s pe mine cineva din craiova pt montarea unui tempomat la un golf 4 ??

am gasit la cineva modelul asta , atasez oza

este bun

a zis ca are doar mufa de la temomat celalta nu o mai are

se poate face ??

Mihai, cealalta nu-ti trebuie, este pe masina.

tu iti confectionezi mai departe cablajul (lungesti cablurile cu 1m)  si mufa intermediara - cea neagra, este pe masina - acolo te conectezi tu.

Link către comentariu

Va salut am gasit o maneta tempomat cod: 1JO 953 513 cu cablul aferent cod; 3bo 971 425 a.Imi puteti spune si mie daca o pot monta pe masina din semnatura?Motor AXR.Multumesc.

Ai tot ce iti trebuie, cablul i-l legi la mufa neagra, restul e tras la AXR.

Link către comentariu

• Aerofan locked şi pinned this topic
  • Aerofan unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!