Jump to content

Scanarea cu VCDS - coduri de eroare

suzu
 Share

Postare recomandată

Nu,nu ai ce coda acolo. Ce bujie ai pus?

Cauta si fa o diagnoza cu o alta interfata. Un Vcds de exemplu..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

6 hours ago, Razvan Matei said:

Salutare! 

Am avut aceaste erori la un Tiguan 2.0 190cp / 2020. Mergand la service am inteles ca era vorba de bujia nr 3 cu senzor. Am schimbat bujia, insa acum a reaparut martorul de "check engine", insa acum din ce am inteles de la service eroare este legata de semnal/valori de la acea bujie si m-au indrumat catre reprezentanta pt un update. 

Este nevoie de o codare sau ceva pentru noua bujie?

Multumesc!

IMG_2953.JPG

Nu. Cablaj defect sau problema software. Trebuie verificat. Pt cablaj exista kit reparatie original 

Link către comentariu

• 1 month later...

In ultimii 4 ani mi s-a mai intamplat sa am martor EPC/check engine intermitent, insa doar la relanti! Prima data a fost dupa o revizie la Avia, la scanare a iesit misfire intermitent. Apoi mi-a facut in Grecia dupa un drum mai lung, cand am ajuns la un semafor am inceput sa palpaie. Cum acceleram, cum diaparea martorul. Si in sarcina totul ok, putere motor in parametri. Tot misfire era.

Iar anul asta iar in Grecia, cand am plecat de acolo dimineata, oprit sa iau ceva si a inceput sa palpaie check engine galben. Piscam acceleratia, disparea. Am plecat de la magazin, ltotul ok pe drum, nicio problema de functionare motor.

Am venit de 1 luna, n-am mai mers cu masina decat putin prin oras, insa nicio problema inclusiv la relanti. 

Ma apropii de 120k, o sa schimb iar bujiile, dar ma gandesc daca o fi vreun senzor de la egr ceva. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!