Jump to content

Masina mea: Golf IV GTI, R32 Spoiler, Xenon, LED, 18",...

DerED

Postare recomandată

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DerED

75

• Bogdan_wrc

14

• TIR

9

• rudolf.s

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ba da, exista si aicea numar de telefon, dar nu o sa il postes in Forum! :)

Sorry...

Daca sint nistre intrebari, atuncea pot sa raspund la ele cit pot de bine. Numai ca am probleme cu cuvintele technice. Pe germana nu este nici o problema sa explic ceva, dar pe romaneste imi lipseste din pacate vocabularul ca sa ma pot exprima corect.

Edy

Link către comentariu

Foarte frumos Golful .

Lam mai vazut si pe un forum din germania si am ramas surprins .

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci mult... :D

In ultimul timp nu am mai facut nici o poza noua. Deocamdata imi sta masina in garaj si asteapta sa mai fac citeva schimbari si reparatii...

Edy

Modificat de DerED
Link către comentariu

Hai Edy, ca citesc de o ora topicul asta!

Hai ca a dat caldura!

Poze, ceva... orice!

Un proiect de nota 10!

Link către comentariu

Eine zehr schone auto. Ist traumhaft. E beton, super. Sa o porti sanatos si daca o vinzi sa dai anuntul aici pe forum ca sigur o sa ai vizitatori. Mare lucru daca nu o sa trebuiasca sa faci licitatie:).

Link către comentariu

Inca nu am prea mai facut poze. Intai trebuie sa montez frina noua (de la Audi S3/Audi TT)! :) :icon_thumright:

O sa incerc sa fac pe curind citeva poze.

Cind o sa o vind o pun si aici pe forum, dar o sa mai dureze ceva timp. Numai ca nu stiu daca o sa vrea cineva sa dea asa de multi bani cit vreau eu! ;)

Pesemne ca o sa ies mei bine daca o dezmembrez complet si o vind pe bucatele.

Link către comentariu

Sal,

In primul rand esti invitat sa vi in Brasov (cand ai fost ultima oara?)

Feliciari pentru tenacitatea cu care lucrezi la acest proiect.

Rares

Link către comentariu

Salut,

ultima oara am fost in Noiembrie in Brasov. Dar cu masinuta mea nu o sa vin. In primul rind imi este frica ca nu ajung cu ea intreaga la BV... Si sa vin un drum asa de lung (1500 km), asta imi este prea mult. Este mult prea sportiva sau mai bine spus, suspensia este mult prea tare.

Dar in Vara (August) vin iarasi cu masina parintilor pina la BV si dupa 2 sau 3 zile merg mai departe la Neptun! :icon_thumright:

Edy

Link către comentariu

eu zic ca daca ai putina atentie totul va fi OK. e si pe forum un GTI cu roti pe 19, suspensie sport si nu are probleme.

Link către comentariu

Parerea mea e ca va fi un mare calvar sa vii cu masina in Ro. Eu cu jante pe 15' (momentan am pe 16') eram pe autobanda in DE si pe la 140km/h cand treceam peste un pod si la acele imbinari credeam ca se rupe masina in doua..nu mai zic ca prin oras treapta a2a e sfanta, rar vede treapta a3a..asa ca trebuie foarte mare atentie daca te incumeti sa vii cu masina in RO :)

good luck :)

Link către comentariu

am mai spus-o si o repet. cu putina atentie se poate. normal, daca ai mila de masina si mergi usor si atent atunci nu cred sa fie asa problema. sunt foarte multe masini cu suspensie sport in RO care nu au probleme.

Link către comentariu

Daca am atentie, sigur as reusi sa ajung pina la Brasov. Dar cred ca atuncea m-ar dapasi chiar si o Dacia (cel putin intre Sibiu si Brasov). :vaidecapulmeu:

Dar cu 2 persoane plus bagaj nu este foarte comod de mers. In primul rind ar atinge rotile din spate caroseria la fiecare denivelare, oricum nu prea mai am portbagaj (din cauza instalatie de muzica), si ce am mai spus mai repet inca o data... Sa merc 1500KM cu suspensia asta este foarte greu. Daca mergi citeva sute de KM nu este problema, dar dupa un anumit timp te doare spatele, capul...

Link către comentariu

Bv-SB e de evitat pana si cu suspensii normale.

dar daca vii pe Cluj-Mures-Sighisoara, atunci cu exceptia a doua treceri la nivel cu calea ferata, care sunt mai "iesite din comun"pt un neamt, atunci crede-ma ca nu ai de ce sa iti faci griji.

da, legat de portbagaj si suspensie, te cred... dar e pacat sa crezi ca nu poti veni din cauza drumului. pt ca noi eram curiosi sa o vedem live.

Link către comentariu

Numai din cauza drumului nu imi este neaparat frica. Sint in fiecare an cel putin o data in BV si drumurile s-au imbunatatit.

Drumul AR, SB BV il cunosc foarte bine. Prin Cluj am fost numai o data...

Sa vedem, daca v-a fi o intilnire mai mare pe la Arad, Cluj sau pe acolo, atuncea poate vin si eu odata cu masina mea! ;) :)

Si din 2010, cind o sa fie aeroportul in BV gata, atuncea o sa vin oricum numai cu avionul. :)

Link către comentariu
@all

Merci pentru complimente! Am facut azi inca niste poze si le pun mai tarziu online! Mi-am schimbar volanul! Am avul originalul volan de la GTI din piele, si acuma il am pe acela de la JUBI GTI tot din piele, dar cu piele cu gauri mici!

De curiozitate: Cat costat un volan in 3 spite SH in germania (cu tot cu airbag)? (Golf 4 sau Golf 5)

Felicitari pentru modificari.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Un volan de Golf 4 cu 3 spite costa cam 200 pina 300 Euro inclusive Airbag.

Link către comentariu

felicitari ... intradevar frumos ... spor in continuare... imi place ca ceea ce pui pe ea e cat de cat original...

Link către comentariu

bullibutton .. e totusi neamt :icon_thumright: si vorbeste bine romaneste :icon_bounce:

Link către comentariu

:lol: Nu mai speriati omul. Eu am jante pe 18". suspensie sport H&R cu 35mm mai jos, bara, praguri, prelungire si toba sport si oricand fac un drum de Arad cu mers constant 120 km/h, fara sa am emotii. Si stau in Bucuresti, unde circul zilnic cu masina. Acum cateva luni am facut un drum de 5000km cu masina: Bucuresti - Arad - Germania - Austria - Vaduz (Lichtenstein) - Elvetia - Franta - Germania si inapoi in aceeasi ordine. Deci, nu e o tragedie. Din cate imi dau seama din posturi, se poate ca el sa aiba suspensia si mai tare, dar tot nu e atat de grav. Intr-adevar, e obositor sa conduci atatia km. Dar daca esti obisnuit cu masina si ai mai facut drumul de cateva ori, se rezolva. ;)

Deci, DerED, daca te hotaresti, poti sa pleci linistit. Pana la Szeged ai autostrada, iar de acolo ai sosele nationale, care sunt ok. O sa ai portiuni pe care va fi chiar distractiv sa conduci (valea Muresului, Sebes - Sibiu etc.) :lol:

Also, Grusse nach Deutschland!

P.S. Pe unde stai? In august mai dau o fuga pana prin Stuttgart. :lol:

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Masina mea este cam 65 pina 70mm lasata jos si distanza de la Achsa din faza pina la pamint este de cam 8 pina 9cm...

Chiar si aici in Germania am probleme sa pe unele strazi.

Si cu jantele astea ale mele de 19" nu vreau sa merg asa o distanta mare. 4000KM este mult prea mult. In mod normal trebuie sa le spal dupa fiecare drumulet mai lung de autostrada sau dupa orice ploaie. Si ocirum, im este mila cind ma gindesc ca m-au costat peste 2.700,- Euro. Si sa le stric numai pentru ca m-au luat pe mine pandaliile... Nu nu... Mai bine stau in bani mei si vin cu masina parintilor. Si aia este facuta un pic, este mai mare, mai comoda si consuma mai putin decit a mea! ;)

Edy

EDIT: Stau in Nuernberg, deci in Bavaria. Dar la mijlocul lui August o sa plec in Romania...

Modificat de DerED
Link către comentariu
  • 2 months later...

wow ce masina :D :D:D:D:D ... felicitari pt modificari si pt masina :vaidecapulmeu: cat mai multi km fara problema ( oriunde vrei sa faci, fie in RO, fie in DE :P )...

referitor la chestia cu drumurile, intre Sibiu si Brasov e chiar crima, cel putin eu m-am saturat de drumu ala ca l-am facut de cel putin 548945439593 de ori cand mergeam la strandu' din fagaras.... e crima drumu, ai tot ce-ti trebuie pt o "portie de draci"... semafoare, denivelari, cratere, etc.... tot tacamu' ... dar no intre timp in Brasov s-au mai schimbat lucrurile, Scripcaru' a mai amenjat drumurile, mai toate de prin oras, si e o placere sa circuli acum ;) ( si cel putin eu as vrea sa ramana si pe viitor tot o placere :) )

eu nu am alarma la masina ( sau daca am, ca inca nu-mi dau seama cum fuctioneaza exact, nu prea isi face treaba )... dar tin masina cu inchiderea centralizata si pana acum nu prea mi-a disparut nimik din ea ...si oricum nu am ceva de valoare prin ea, infara de o bluza de trening, un aspirator, cateva cd-uri si 2 spray-uri pt bord :)))

no ca acum am fost si un pic offtopic... sa revin la subiect cu o intrebare : "Cat de greu e sa demontez un volan in 3 spitze ( model ca al tau ) fara sa stric contactele sau sa declansez airbag-ul ?"

ca ma bate gandu' sa-mi schimb volanu' cu unu nou.... si no... dupa cum am auzit la multi, e simplu' de schimbat iti i-a maxim 30 de minute toata schimbarea ( in caz ca-i simplu, fara comezi :D )

Mersi anticipat pt eventualul raspuns :D

Inca o data iti urez sa o stapanesti sanatos ca-i o bijuterie :P

Regards,

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Saptamina trecuta am venit iarasi din RO. Am fost 2 saptamini pe acolo. Citeva zile prin Brasov si 8 zile la Neptun. In astea 2000 KM care le-am mers prin RO am stat de 3 ori in Stau. O data la Constanta pe autostrada, o data in Bucuresti pe centura si la intoarcere in Cluj...

Am fost cu masina lu tata. :)

Am mers pe la Oradea, TG Mures, Sighisoara, Brasov... Drumul a fost foarte bun, numai circulatia este cam nebunatica, dar m-am obisnuit repede. :)

Golf-ul nu o sa il mai tin mult timp! Vreau sa il vind, dar intai mai trebuie sa ii cumpar o baterie noua, pentru ca din Mai am mers max 10 KM cu el si acuma e dusa bateria.

Cu volanul... Trebuie sa desfaci contactele de la baterie, astepti 10 minute pina cind nu mai este nici un curent pe fire si dupa aceea poti sa dai volanul jos. Airbag-ul este numai prins si poti sa il scoti foarte usor. Bagi din spate o surubelnita... Este cam greu de explicat... Cind ai airbag-ul in brate, desprinzi cablul si dupa aceea iti dai sigur seama cum trebuie sa continui! :)

Mult succes!

Edy

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!