Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Am uitat sa specific,vezi ce iei sh pt ca multe sunt nefunctionale si vandute de proprietar pt ca au avut belele cu ele.Deci atentie marei si vezi daca poti sa obtii garantie ferma k panoul este functional.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am uitat sa specific,vezi ce iei sh pt ca multe sunt nefunctionale si vandute de proprietar pt ca au avut belele cu ele.Deci atentie marei si vezi daca poti sa obtii garantie ferma k panoul este functional.

Eu am gasit multe pe ebay.de o sa intreb direct acolo la vanzator ce si cum... Sper sa fie nemtii seriosi

Link către comentariu

Eu am gasit multe pe ebay.de o sa intreb direct acolo la vanzator ce si cum... Sper sa fie nemtii seriosi

Pana la urma asta am luat, astept sa vina.

http://www.ebay.at/itm/1x-Original-VW-1K-1T-Klimabedienteil-Klima-Heizung-1K0907044BJ-1K0-907-044-BJ-/251188690077?pt=DE_Autoteile&hash=item3a7c033c9d

Daca ma poti ajuta cu o serie si ceva preturi pt manson+nuca schimbator vw golf 5 pt seria de sasiu care ti-am trimis prin pm. Un pret estimativ ar fi bun.

Multumesc

Link către comentariu

bucsele de la brate fata ce cod au m-ar mai interesa bucsele mari din suporti de aluminiu

bkd 4motion

mersi

Link către comentariu

Bucsa mica 1K0407182,suporti aluminiu bucsa bascula 1K0199231J si 1K0199231J,bucsele mari din suporti nu nu o sa reuseasca nimeni sa le monteze corect,asa ca iei suporti cu totul.

Link către comentariu

Nici macar cu sculele adecvate (presa hidraulica si vaselina de montaj) nu e posibila montarea corecta?

Link către comentariu

Se pot monta,dar cu atentie mare pt ca exteriorul bucsei de cauciuc este facuta din plastic/teflon care la presare are sanse mari sa se sparga/deformeze.Trebuie o presa buna si un mecanic bun sa iti bage bucsele pe suporti.

Link către comentariu

Mersi Gabi

1k0199231j ai trecut codu si la bucsele mari din suportu de aluminiu

Modificat de Zabin
Link către comentariu

Salutare,

Daca ma puteti ajuta, cu codurile de piese pentru pozitiile 20 si 22 din poza de mai jos.

Eu am un Golf 1 cabrio, motor JH 1.8, an fabricatia 87, VIN WVWZZZ15ZHK019755. Am cautat pe vagcat dar nu am gasit codurile, iar eu am mac si nu gasesc nicaieri etka pentru mac, si nici un windows nu am la dispozitie. Este editie pentru US, iar la pbn mi-au spus ca nu e buna seria, ceea ce e imposibil. Acum ceva timp, stiu ca se putea schimba in etka undeva europa/us, sper sa imi aduc aminte corect, sau era ceva optiune in sensul acesta

Multumesc,

geee

post-13173-0-41114200-1356897622_thumb.j

Link către comentariu

Piesele de care pomenesti tu,nu au fost montate niciodata pe G1.100% bordul tau de pe masina este de G2,pt ca este vorba de o masina fabricata in 1987.

Cauta la G2 si acolo gasesti piesele respactive.

Pozitia 22=113142257 gasket 17,9X12,2X3 in jur de 15 lei.

post-64586-0-77203200-1356944308_thumb.j

Link către comentariu

Piesele de care pomenesti tu,nu au fost montate niciodata pe G1.100% bordul tau de pe masina este de G2,pt ca este vorba de o masina fabricata in 1987.

Cauta la G2 si acolo gasesti piesele respactive.

Pozitia 22=113142257 gasket 17,9X12,2X3 in jur de 15 lei.

Multumesc pentru cod. Un an nou fericit!

geee

Link către comentariu

antena pentru acoperis, ca vad ca cea actuala a plesnit cauciucul si trebuie schimbata. Ma intereseaza daca se schimba baza pentru cele shark. un cod pls. Am radio cd

wvwzzz1kz8w121428

Link către comentariu

Ai avut antena shark din fabrica?

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

Doar garnitura de cauciuc de la baza antenei se gaseste separat,in rest nimic altceva.1K0035349 sau 3C0035349A in junctie de modelul antenei.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

@GABIVVX: imi poti spune te rog codul cutiei de viteze pentru: WVWZZZ1KZ5P018814. Multumesc!

Link către comentariu

garnitura e intacta, vad ca a plesnit cauciucul de la antena (bat)

Intrebare: daca vreau acum antena shark trebuie sa schimb si baza?

ms

Link către comentariu

@sebip,cod cutie viteze GRF .

@Cib_B,stai k m-ai bagat in ceata.Tu pe masina ce antena ai in momentul de fata,shark sau bat clasica?

La antena shark nu gasesti piese componente separate(decat garnitura de la baza),la antena clasica bat se mai gaseste cate ceva.

Link către comentariu

danny_boy242001

Ce cod are o astfel de prelungire si oare la ce pret este?

Salutare. Ma puteti ajuta cu un cod pentru spoiler(buza) fata design individual(Golf Young)?

Atasez o poza. Multam'

img1290e.jpgw2816.pngCe pret si ce cod are prelungirea asta de golf young?

Link către comentariu

Spoilerul respectiv este considerat ca mare fitza si are un pret nebunesc 1K0805903E GRU Spoiler inf.bara fata model sport,grunduit ,lei 2500.In U.S.A bate in 900 dolari si in Europa aproape de 500 euro.

Link către comentariu

danny_boy242001

Cred ca nu sunt normali cu preturile astea.Mai bine pun bara de gti si mai raman si bani.

Link către comentariu

as dori sa aflu si eu un pret, eventual diferite modele la protectii praguri pentru jetta. Masina a venit din fabrica fara aceste protectii iar pragurile se zgarie foarte usor de la incaltaminte. O sa le vopsesc dar vreau sa pun protectii pentru a nu ajunge in aceiasi situatie. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie

Modificat de pixmas
Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!