Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Inseamna ca sunt neseriosi ECS :D.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este vorba de protectiile de plastic de sub podea, serie sasiu WVWZZZ1KZ8P104679.

Link către comentariu

Sunt destui de buni,dar mai gresesc cu codurile,sau gresesc intentionat ca ala care se uita si vrea sa cumpere...sa nu gaseasca alta alternativa de pret.

Un exemplu concludent,mufa de plafoniera w8,pe care ei o au gata facuta si doar un singur fir trebuie sa mai legi la instalatia masinii.Pla...codul este aruncat la misto..sa nu gasesti alta alternativa.

1K0 825 201 M imbracatura podea stanga

1K0 825 202 AF imbracatura podea dreapta

1K0 825 235 AB amortizor pt. zgomote

1K0 825 271 A Capac stanga fata

1K0 825 272 A Capac dreapta fata

Link către comentariu

Toate acestea vin impreuna sau numai primele doua coduri sunt necesare? Un pret aprox. imi poti spune? Ms mult

Link către comentariu

Se comanda separat.Primele 2 coduri 220 lei bucata,ultimele 2 coduri sunt niste capace de 25 lei bucata,codul de mijloc este scutul de la motor cu care nu ai treaba.

Link către comentariu

Imi puteti spune va rog daca amortizoarele de la haion pe cele 2 serii de sasiu sunt la fel?

WVWZZZ1KZBP076554

WVWZZZ6RZCY262338

Multumesc

Link către comentariu

5K6 827 550 D gas filled strut Forta de ejectare: 550 N, Lungime: 438,5 mm, Cursa: 157 mm

6R6 827 550 A gas filled strut Forta de ejectare: 325 N, Lungime: 526 mm, Cursa: 204 mm

Codurile sunt date in ordinea seriilor de caroserie postate de tine.

Link către comentariu

5K0 858 069 Q 1QB

Ce este mai exact piesa asta si daca se poate o poza cu ea?

Link către comentariu

Multumesc mult de tot Gabi !

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

5K0858069Q 1QB este ceva de 73 lei,ce draq este habar nu am....Nici originalul nu o recunoaste si imi da decat pret.

Link către comentariu

Multumesc inca o data si mai profit de tine putin.

Aparent e o problema cu port fuzeta dreapta, te rog sa imi spui un cod pentru ea

WVWZZZ1KZBP076554

Link către comentariu

5K0858069Q 1QB este ceva de 73 lei,ce draq este habar nu am....Nici originalul nu o recunoaste si imi da decat pret.

E rama de la climatronic.

Link către comentariu

1K0 407 256 AA wheel bearing housing right(porfuzeta dreapta,ansamblul care iti tine toata articulatia si rulmentul)

1T0 498 621 wheel bearing with assembly(fuzeta fata,rulment fata,butuc fata)

Am postat ambele coduri pt ca multi confunda portfuzeta cu fuzeta.Sincer nush ce problema ai tu cu portfuzeta fata la un G6.Portfuzeta nu se schimba niciodata,numai in cazuri rare cand necesita schimbarea.

Link către comentariu

Care ma poate ajuta si pe mine cu un cod pentru o fusta spate R-Line cu/fara decupaj pentru evacuare? Stima.

Link către comentariu

1K0 407 256 AA wheel bearing housing right(porfuzeta dreapta,ansamblul care iti tine toata articulatia si rulmentul)

1T0 498 621 wheel bearing with assembly(fuzeta fata,rulment fata,butuc fata)

Am postat ambele coduri pt ca multi confunda portfuzeta cu fuzeta.Sincer nush ce problema ai tu cu portfuzeta fata la un G6.Portfuzeta nu se schimba niciodata,numai in cazuri rare cand necesita schimbarea.

Multumesc de coduri. Am fost sa refac geometria si mi s-a zis ca nu se poate reface pe roata din dreapta fata pt este portfuzeta strambata cu 2-3mm si s-a recomandat schimbarea. Mi-au fost reglate unghiurile si acum nu mai sunt depasite, cu exceptia camber-ului de pe fata dreapta care era in norme initial, dar dupa reglare e cu 0.09 grade peste. Masina tragea in dreapta cu volanul tinut drept inainte de geometrie, acum nu mi se mai pare sau daca e ceva este minim.

Ce alte simptome ar avea o portfuzeta strambata?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Gropi inevitabil, dar nu ceva foarte serios. Accident nu, anvelopa nu are probleme si janta era ok cand a aparut comportamentul de a trage spre dreapta.

Dupa ceva vreme am remarcat si o usoara ovalizare a jentii (bataie ritmica la 40-50kmh care nu era prezenta inainte), dar fara inrautatirea directiei. Asa ca ovalizarea jentii nu a avut loc in acelasi timp cu dereglarea directiei, sunt doua evenimente separate.

Link către comentariu

Bai nenicule...daooo in... de portfuzeta,cum draq sa se strice la o masina relativ noua?Portfuzeta nu se schimba niciodata de pe o masina.Doar in cazuri rare,accident serios,daca mergi cu rulmentul pana se duce draq portfuzeta(3 sa fi prea nesimtit sa ai astfel de performanta),daca strici filetul de la etrier sau de la pivoti.Ca sa strambi o portfuzeta de la gropi,trebuie sa dai cu masina prin Canal Dunare-Marea Neagra. :lol: O portfuzeta noua este in jur de 900 lei.Eu zic sa mai incerci si la alt service de geometrie.Unii chiar sunt atat de dobitoci de mai mult iti fac rau decat bine.

Link către comentariu

aurelian.paratu

codurile pentru lumini in oglinzi pt un golf v ? si un pret ? eu am gasit ceva dar nu stiu dc sunt ok 3C0 945 291(2)

Link către comentariu

Fonta, din ce stiu eu, se indoaie amortizorul si portfuzeta nu.. Cu toate ca stiu un caz cu opel astra de prin 2001 la care s-a indoit portfuzeta si a ramas amortizorul intreg.

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!