Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru senzorul de capota deschisa la masina din semnatura (ii ceva de genul 1K0 xxx 236 x - respectivele cifre sunt sterse). Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

micro switch: 1K0 953 236 B

Link către comentariu

Mersi de cod! Am si sunat la reprezentanta pentru pret: 94.44 lei! ;)

Link către comentariu

Off topic:

In prima faza incearca sa-l desfaci , curata contactele si pune-l inapoi. In multe cazuri merge figura.

Link către comentariu

OT: Am avut firele care intra in acel "micro contact" rupte. Pana la urma speriat de pret le-am lipit cu un pistol. Aparent ii un lucru minor, dar din cauza lui nu imi mergeau stropitoarele la parbriz si stergatoarele fata in stationare!

Link către comentariu

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie codul pentru sigla vw fata pentru golful din semnatura?

Link către comentariu

Salut, m-ar interesa si pe mine un cod pentru modulul de airbag din volan, pentru un Golf V Plus din 2007.

Mersi mult

Link către comentariu

Salut, m-ar interesa si pe mine un cod pentru modulul de airbag din volan, pentru un Golf V Plus din 2007.

Mersi mult

Cei de la Reprezentanta VW nu vor sa mi dea codul, doar sa cumpar de la iei modulul de aibag .... Ma poate ajuta cineva.

Mersi mult

Link către comentariu

Suna la alt dealer din Bucuresti, iti vor da codul piesei.

Link către comentariu

Salut,

M-a intereseaza si pe mine un cod pentru cap planetara dreapta la roata pentru ss: WVWZZZ1KZ4W060407

Link către comentariu

Salut,

Mi s-a rupt o siguranta de prindere, gen colier, nici nu stiu cum s-o numesc, de la furtunul pentru intercooler(un furtun localizat undeva aproape de scut, in parte din fata, langa radiatorul pt motor). Ma poate ajuta cineva cu un cod OEM poate reusesc s-o gasesc undeva dupa cod... Golf 5, 2007, 2.0TDI 103kW, BKD. Cei de la reprezentanta vor sa inlocuiesc tot ansamblul.

Multumesc!

Poate are cineva si vreo recomandare de magazin cu dezmembrari, poate dau de ea pe acolo.

Link către comentariu

daca ai patit aceeasi chestie ca si mine la fosta masina , si a crapat urechea din plastic ce tine siguranta aceea din sarma la furtunul dinaintea intercoolerului trebuie inlocuit cu ti s-a spus...

mai bine incearca sa pui o poza sa "stie" si noi despre ce e vorba exact.

Link către comentariu

Salutare !

Cod injector pentru Golf V 2.0 TDI BKD model 2005 103Kw ?

WVWZZZ1KZ5P064262

Din cate stiu este Bosch.

Multumesc

Link către comentariu

exista cod pt antena de navigatie? daca da,as dori sa ma ajutati cu unul.ms mult! :ceuameni:

Link către comentariu

Salut!

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un cod pentru scut motor (eventual si pret)?

Masina e MK5 TL 1.6

Multumesc!

Link către comentariu

Imi poate spune cineva ce filtru de motorina se potriveste pentru recipientul cu codul 1 K0 127 400 K ? Va multumesc

Cei de la magazin cu vin-ul in mana nu stiu ce sa comande, daca ati mai pomenit asa ceva

Link către comentariu

la revizia trecuta si eu mi-am luat un filtru de motorina care nu se potrivea dar era luat pe codul motorului.am fost si l-am schimbat cu unul potrivit.eu stiu ca se comanda/cumpara pe codul de motor.daca ma insel sa nu ma bateti sau sa-mi sariti in cap ;)

P.S cu antena pt gps? e pe cod sau ....?

ms anticipat ! :)

Modificat de alinm22
Link către comentariu

Tu ce ai comanda?

Eu as comanda 1K0127434B.

Justificarea o dau pe PM lui Al Bundy.

Modificat de TOOTH
Link către comentariu

Sper ca am postat unde trebuie . Am schimbat si eu azi discurile frana spate si placutele . Cand am desfacut etrierul de pe fuzeta (parca asa ii zice ) am desfacut unu din cele 2 suruburi , la care trebuie tinut contra cu o cheie de 14-15 si se desface cu una de 13 . Dupa desfacere din garnitura care este acolo am tras acel cui , tija de ghidaj care are niste tesituri banuiesc pentru a tine vasilina . Surpriza a fost ca acea tija este indoita .

M-am uitat in ETKA si nu stiu sigur care ar fi codul pentru a incerca sa-i fac comanda . De aceea atasez o poza cu ceva detalii poate cineva mai priceput ma poate ajuta .

Am pus poza cu piesa incercuita cu rosu .

Detalii Auto Golf V 2004 BKC 105Cp , WVWZZZ1KZ4P055045

Multumesc anticipat

Modificat de razy
Link către comentariu

Nu vine ca piesa separata.

Link către comentariu

Ai idee trebuie luat cu tot cu acel suport sau poti specifica cu ce anume vine impreuna (dn acea poza) .

Mersi de raspuns

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!