Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Woozie

pare sa fie asta... E corect?

post-3944-1265050712_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc mult dudu, dar zau daca pot sa-mi dau seama, imi pare rau ca nu am facut poza capacului scos. Sunt 2 garnituri de cauciuc in fata spre radiator si inca una mai mare(alt model) in spate spre volan pe mijlocul capacului

Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu ce poate aparatu' asta? 1k0 919 887 f . e navigatia de pe masina...

ma intereseaza ce intrari / iesiri are... daca poate fi folosita ca TV , aventual daca se poate un cod ptr o interfata multimedia ... un cod ptr un dvd cu nevi , cu romania - daca exista...daca are iesire ptr amplificator de fabrica...etc...

nimeni ? :cool:

am vazut ca are in setings "av in" - asta inseamna ca poate fi folosit ca TV ? - si "aux". . .

Link către comentariu

WooZie codurile pe care le cauti tu sunt:

-07C 133 588 C cauciucul de sustinere capac motor din fata.

-03C 103 776 A cauciucul de sustinere capac motor din spate.

Kalu detalii gasesti aici: http://www.kufatec.de/shop/index.php/cat/c...lus.html/page/1

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

interesant ce e pe kufatec ...dar cam inalte preturile...:Driver: mc.

Link către comentariu

Si inca din accesorii OEM, 1K0 071 609 9AX:

post-314-1206628632_thumb.jpg

fusta pt bara stock, se gaseste si pe la reprezentantele de la noi din tara? daca stie cineva care si-a pus pe masina.

Modificat de alinm22
Link către comentariu

in primul rand se gaseste pe la reprezentante ... si ai ocazia sa gasesti pret mai bun decat in unele magazine de piese auto...

Link către comentariu

Buna seara.As dori un cod pt o emblema aniversara de G5 GTI.Din cate am citit este originala...Sau macar doar scrisul cu rosu sau alte variante(originale) fata de cele simple GTI nichelate.Multumesc anticipat.

post-62975-1265216053_thumb.jpg

Link către comentariu

in primul rand se gaseste pe la reprezentante ... si ai ocazia sa gasesti pret mai bun decat in unele magazine de piese auto...

da,am inteles!insa m-ar interesa sa stiu daca o bara de gti se potriveste perfect pe un gti....

am gasit la 250 lei si vreau sa stiu daca se potriveste...ms mult!

P.S.exista pleoape g5 OEM?si daca da imi poate da cineva un cod,va rog mult de tot....si daca nu imi puteti da un pont unde as putea gasi aftermarket?

Multumesc mult!

Modificat de alinm22
Link către comentariu

daca se potrivesc si "aparatorile" de la tdi pe fusta de gti,aici am unele retineri.... :frigbaitata:

Link către comentariu

aparatorile se potrivesc perfect...dar pe fata.

pe spate ramane un loc gol de 4-5 cm lungime si 2-3 latime...datorita faptului ca cea de GTI e mai umflata pe laterale... dar daca nu esti perfectionist si nu te deranjeaza ca intra noroi sub bara, aruncat de la roti...se potrivesc si astea...:icon_cool:

Link către comentariu

as dori si eu codul pentru tweetere de pe un golf 5,am inteles ca ar fi un sistem mai bun decat cel normal pus pe toate(cred ca are 10 boxe) si nu stiu cum s-a intamplat de mi s-au ars toate 4 tweeterele.

golf 5 2.0 BKD 2006 daca astea conteaza

Link către comentariu

scuze pt chain...stie cineva daca se poate comanda si desfacatorul de bere si ce cod are?

Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu un cod ptr un adaptor multimedia sau audio-video (nu stiu exact care e diferenta intre ele ),si adaptor aux in ? ptr Navi RNS MFD2 DVD din 2006, model 2007...

codul la navi e 1K0 035 198 C si are verssiunea de soft 28...

Link către comentariu

1K0858230A desfacator bere

5N0035341B Media IN

post-25792-1265479745_thumb.jpg

post-25792-1265479924_thumb.jpg

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

merci domnu...

acum...stii si ce pot monta cu ajutorul lui ?:)are av ceva sau doar usb?

Link către comentariu

Poate cineva sa imi dea un cod pentru parbriz de golf 5 cu parasolar fara senzor de ploaie si lumina! :))

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

cine imi zice cat costa asta la noi ?? si daca se gaseste la magazinele de import pieese ?http://www.tmtuning.com/HOME/catalog/product_detail.php?default_product=1808

post-56154-1265663107_thumb.jpg

Modificat de abc1
Link către comentariu

Stiti cumva care e codul pentru mufa si cablajul aux-in pentru golf (plus in cazul meu).

Ma intereseaza cel cu jack simplu.

Merci

Link către comentariu

Poate cineva sa imi dea un cod pentru parbriz de golf 5 cu parasolar fara senzor de ploaie si lumina! :icon_thumright:

Multumesc anticipat!

post-21103-1265724099_thumb.jpg

Link către comentariu

imi poate da si mie cineva codul pentru blocul de lumini cu modul pentru proiectoare ? multumesc frumos

Link către comentariu

vad ca la numarul 2 care e incercuit nu zice nimic de fog lights zice doar de rear fog light

la cel de sub care are A la sfarsitul codului zice de fog lights. o fi acela?

Link către comentariu

Kalu am gasit ceva mai interesant pt rns.

download.pdf

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

vad ca la numarul 2 care e incercuit nu zice nimic de fog lights zice doar de rear fog light

la cel de sub care are A la sfarsitul codului zice de fog lights. o fi acela?

Nu, e cel cu C la coada.

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!