Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

1.daca nu ai gaurile ca in prima poza cum ai spus ca ai doar doua pe lateral la nivelul proiectoarelor nu merge buza

2.in poza cu golful alb e bara de jetta cu fusta de ed30 cred.la prinderi e la fel. insa diferenta dintre fusta de jetta si fusta de GTI e acea buza de pe centru de sub fusta, pe care tu nu o poti pune tocmai din motivul mentionat mai sus - nu ai gaurile necesare.

ptr vin ai pm

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Apelez la acest forum ca ultima solutie la problema mea.

Am nevoie URGENT sa fac un proiect si trebuie sa stiu,pentru un golf V, toate dimensiunile la toate subansamblurile principale cat si greutatile acestora.

Nu ma astept sa le stie cineva pe de rost,ci doar sa imi spuneti daca exista vre-un soft in care pot gasi asa ceva.De exemplu greutatea scaunelor sau greutatea unei aripi,dimensiunile rezervorului sau dimensiunile motorului.Eu am incercat cu Etka,TecDoc si Autodata.Tot ce gasesc este codul si pretul piesei respective dar niciunde greutate sau dimenisuni.Va multumesc anticipat.

Modificat de Hifonics
Link către comentariu

Multumesc de informatie , insa esti sigur ca se potriveste si pe bara de Jetta?Sunt putin in ceata si nu vreau sa dau banii degeaba pe ea.250 lei sau euro?

Link către comentariu

e 250 lei si ti-am explicat eu mai sus de ce nu o poti pune pe fusta de jetta.

ce nu ai inteles din "daca nu ai gaurile ca in prima poza cum ai spus ca ai doar doua pe lateral la nivelul proiectoarelor nu merge buza" ?

Link către comentariu

NU inteleg , sunt total bulversat.Ce e buza, ce e fusta, ce e spoilerul.

De ce trebuie sa am gauri in "fusta" sau cum s-o numi ea.Nu se schimba cu totul si atunci fusta se prinde de bara.

Daca arata ca in poza , pentru ce-mi trebuie cele trei gauri.

post-21205-1256940868_thumb.jpg

post-21205-1256940887_thumb.jpg

Link către comentariu

Bara de GTI este aproape la fel cu cea de Jetta, difera doar la partea superioara a grilelor de proiectoare(unde tu ai orn vopsit+crom).

Eu am bara de GTI si spoiler inferior(fusta) de Jetta. "Buza" este bucata de plastic atasata de spoilerul inferior si se vede la tine in poza ca fiind aplicata dupa, pe spoiler si prinsa in acele gauri despre care vb colegu Kalu.

Eu nu stiu daca am gauri sau nu, dar daca nu le am, ma gandesc ca se pot da. Asta ramane de vazut maine.

Poze tot maine, ca buza este in masina.

Link către comentariu

photos0014.th.jpg deuce2op8.th.jpg mk5frontbumperjettalrg.th.jpg

la poza cu golful negru ai "buza" pe care o vrei ... iar la a 2-a poza ai fusta pe care o ai pe masina .

ptr ca buza din prima poza sa mearga pe fusta de pe masina ta trebuie sa existe niste gauri ( buza se clipseaza ) ,pe care ai spus ca nu le ai, ceea ce este si normal daca e fusta originala de jetta.

la poza cu golful alb cu bara de jetta pusa de tine fusta impreuna cu buza formeaza un complet - este dintr-o bucata - nu sunt separate ca in primele 2 poza si este o fusta de individual sau de ed30( nu fac exact diferenta - greseala mea ;) ) care costa aprox 1800 lei daca nu ma insel.

sper ca acum ai inteles.

Link către comentariu

Acum m-am luminat.Multumesc kalu.

Acum stiu care e fusta si care e buza, si ca sunt doua lucruri separate.

Nu pot schimba si fusta cu una de GTI, costa asa mult?

Link către comentariu

fusta in sine fara "buza" :icon_thumright: e in jur de 180-200 lei si se potriveste perfect pe bara ta.

in schimb daca te tine buzunarul te sfatuiesc la una ca in poza cu golful alb - de individual sau...de ed 30 :(

Link către comentariu

Nu , in nici un caz nu-mi permit.Si chiar nu vad de ce acest pret fabulos.

Stii cumva codul fustei de GTI?

Link către comentariu

Cea de Ed 30 sau RLine e diferita de cea din poza cu golf-ul alb. Ca pret e undeva pe la 1200 RON fara vopsit.

florin r. Uita-te pe prima pagina:

1K0805903D este codul pt spoiler-ul fata de la GTI.
Modificat de rex
Link către comentariu

rex specifica omului ca "spoiler-ul fata de la GTI" este de fapt fusta pe care el vrea sa o schimbe.

si da acesta este codul,cel pus de rex...

si daca o sa citesti topicul de la inceput o sa gasesti multe alte coduri de piese pe care le-ai vrea sau ai avea nevoie de ele...

Link către comentariu

Saluatre,

Azi am incercat sa pun "buza" de GTI. Cum zice si Kalu - tre gaurile din spoiler, pe care eu nu le am. Este vorba de cateva fante, cam de 1,5 cm, in care se clipseaza buza in partea din fata. Restul gaurilor sunt pe spoiler sau se pot da pentru a prinde buza cu bumbi sau chiplinguri.

Sunt doua variante pentru a rezolva aceasta problema (fara a cumpara spoilerul de GTI care costa cat buza).

Varianta 1: sa gauresti spileru si sa-i faci acele fante pentru prinderea buzei pe spoiler in partea din fata.

Varianta 2: sa tai acele urechi cu cuterul si sa-l lipesti cu mastic de parbriz (ca la pragurile de GTI)

Eu cred ca am sa optez pentru varianta 2, care implica mai putina migaleala.

Cateva poze facute azi.

Astept pareri.

post-40954-1257016803_thumb.jpg

post-40954-1257016812_thumb.jpg

post-40954-1257016823_thumb.jpg

post-40954-1257016844_thumb.jpg

post-40954-1257016888_thumb.jpg

Modificat de popilam
Link către comentariu

As vrea sa adaug ceva referitor la fusta asta. Fusta de GT/GTI (nu stiu sigur daca e acelasi cod si la Jetta, dar par la fel) - fara gauri pentru buza, au fost schimbate dupa o anumita luna din 2008 cu fusta cu gauri pentru buza.

Informatia o am de la dealer, dupa lungi cercetari a motivului pentru care nu mai exista ca piesa de schimb fusta fara gauri.

Link către comentariu

Am si eu o nelamurire si sper sa o rezolv cu ajutorul vostru,am vazut pe alte masini (golf 5) un suport de telefon care vine prins de bord si sunt sigur ca este o piesa OEM dar pe cine am mai intrebat nu a stiut sa-mi raspunda asa ca sper sa o rezolv aceasta problema cu ajutorul vostru ( un cod daca se poate ^_^ ). Va multumesc !

Modificat de l.marian
Link către comentariu

imi cer scuze dar am gresit si am scris suport de telefon, de fapt e vorba de consola care se fixeaza pe bord si pe care se monteaza supotul de telefon in functie de modelul telefonului.

Link către comentariu

As vrea sa adaug ceva referitor la fusta asta. Fusta de GT/GTI (nu stiu sigur daca e acelasi cod si la Jetta, dar par la fel) - fara gauri pentru buza, au fost schimbate dupa o anumita luna din 2008 cu fusta cu gauri pentru buza.

Informatia o am de la dealer, dupa lungi cercetari a motivului pentru care nu mai exista ca piesa de schimb fusta fara gauri.

Astazi am vazut un spoiler, nou, (QUOTE (WNS @ Jan 10 2008, 21:49)

1K0805903D este codul pt spoiler-ul fata de la GTI), cu data fabricatiei 09/2009 s nu avea nici o gaura pentru buza,asa ca informatia este falsa.

Link către comentariu

florin_r, mi s-a garantat ca Porsche in Romania nu mai aduce piesa fara gauri pentru extensie (buza).

Iar codul este 1k0 805 903 H (GT/GTI, model 2008). Cea de care spui tu NU este de GT/GTI.

Link către comentariu

Dupa ce am vazut codul pus de tine, imi retrag afirmatia, cu precizarea ca pe prima pagina a topicului este dat un cod ca fiind de GTI(http://vwforum.ro/index.php?showtopic=39964&view=findpost&p=620977), de unde si eroarea.

Mea culpa ca nu am verificat in ETKA.

Link către comentariu

Salut,

Ma ajutati si pe mine cu un cod pentru plafoniera W8 pentru Golf V.

Am gasit tot pe acest topic codul 1K0947105, dar ma intreaba Wolksman si de terminatia codului care reprezinta culoarea.

Pe mine ma intereseaza culoarea gri. Am mai gasit tot pe acest topic o discutie despre suportul de ochelari care avea codul cu terminatie Y20 care inseamna gri. Si la plafoniera e tot asa?

Multumesc.

Modificat de Sande
Link către comentariu

salut, ajutati-ma va rog si pe mine cu coduri pentru trimuri de lemn la masina mea din semnatura a6 2006, e vorba de benzile de pe cele 4 usi, de pe torpedou unde scrie quattro si de pe consola centrala unde e schimbatorul de viteze sau cum s-o numi el pe automata.

eu am de aluminiu si vreau sa imi iau lemn

multumiri

Link către comentariu

4F 853 190 S 1WV - ornament torpedou dreapta lemn nuc

4F 853 189 A 1WV - ornament torpedou stanga lemn nuc

4F 867 409 B 1WV - ornament usa stanga fata lemn nuc

4F 867 410 B 1WV - ornament usa dreapta fata lemn nuc

4F 867 419 A 1WV - ornament usa stanga spate lemn nuc

4F 867 420 A 1WV - ornament usa dreapta spate lemn nuc

4F 864 260 A 1WV - ornamentul de la schimbator.

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

Ai cerut codurile de la Audi si pe alea le-ai primit si daca te uiti mai bine este si cel de la schimbator.

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!