Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Pentru Dreadfull si pentru altii care au avut magazie in cotiera:

Si niste preturi ,relative:

post-21205-1247253187_thumb.jpg

post-21205-1247253207_thumb.jpg

post-21205-1247253463_thumb.jpg

post-21205-1247253478_thumb.jpg

Modificat de florin r.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dudu are dreptate, desi eu nu vazusem cotiera fara racire si fara alte gadgeturi.

Exista in ETKA capacelul interior si fara duza de racire.

:icon_thumright:

Link către comentariu

La mine nu exista capacul ,pur si simplu interiorul cotierei e dintr-o singura bucata.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mai incerc odata...O mare rugaminte! Va rog codurile pentru: volant, disc ambreiaj, placa de presiune si rulment de presiune pentru un G5 2.0 TDI 103 KW, , motor BKD, cutie DSG. Multumiri anticipate.

Link către comentariu

Salut, ce pot sa-ti spun este ca la DSG nu este disc,placa si rulment, vine un kit de reparatie care costa vreo 3500 ron, iar volant este tot cam atat.

Am sa incerc sa-ti fac rost si de coduri.

Link către comentariu

Iti multumesc...daca o sa reusesti cu acele coduri, raman dator!

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu

03G105266BD volant transmisie ambr. dublu 6 trepte + bkd.Pret 2845,85 ron.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am un golf 5 2000 tdi,si mi sa defectat clapeta de aer(19558,servomotor clapeta aer),si as vrea sa stiu daca are cineva aceasta piesa ,sau unde o pot gasi, eu sunt din cluj. multumesc

Link către comentariu

Salutare,

Sper sa ma puteti ajuta.. niste oameni "de treaba" mi-au furat capacul de la stergatorul din spate.

stiti cumva cod ca sa-l pot comanda? multumesc.

post-13765-1250494856_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

Codul pentru capac 6Q6955435B - 10 Ron

Link către comentariu

• 1 month later...

Rog ajutor cu cod pentru grile proiectoare Golf V GTI,dar vreau pentru modelul "open vent " (parca asa se numesc,sunt acelea unde fagurii sunt ca si grila centrala,nu sunt "plini" ca la majoritatea GTI-urilor)

Sper sa fi inteles cineva despre ce vb :D

Link către comentariu

ajutati-ma si pe mine cu un cod de piesa

la golf V 1,9 tdi din 2004 am problema cu rulmentul dreapta spate din cate am inteles in val de 640 ron

un cod daca se poate sa ma interesez si in alta parte.

Link către comentariu

Salut,

Ma intereseaza si pe mine codul(daca stiti si pretul v-as fi recunoscator) pentru "ventilatorul mic", asa mi-a zis mecanicul. Ventilatorul de la aerul conditionat.

Link către comentariu

drilling engineer
ajutati-ma si pe mine cu un cod de piesa

la golf V 1,9 tdi din 2004 am problema cu rulmentul dreapta spate din cate am inteles in val de 640 ron

un cod daca se poate sa ma interesez si in alta parte.

Nu iti trebuie neaparat cod, poate doar daca il vrei nou, iar pretul este 830 lei. Eu l-am schimbat acum 3 saptamani si l-am cumparat de la dezmembrari din bucuresti . Pretul lui 250 lei + taxe de curier 70lei si merge f f f f bine.

Apropo nu conteaza daca e dreapta sau stanga fiindca sunt identici :icon_thumright:

Link către comentariu

Bogdan@Coasta de Est

salutare. am si eu o nelamurire ... vreau sa stiu daca presurile de golf V normal (hatch) si cele de golf V break sunt identice ... pe nici un site nu am gasit de golf V break speciale ... deci cred ca sunt aceleasi 90% ... separate erau de Golf V Plus ... dar de break nu ... va rog raspundeti-mi cei care stiti sigur ce ziceti ... ca urmeaza ziua cuiva si trebuie sa-i fac un cadou :)

Link către comentariu

In primul rand depinde de sistemul de prindere pe care il are masina.

Etka da coduri diferite pentru presurile de la Golf fata de cele de Golf Variant.

De exemplu: pentru Golf presurile fata cu prindere rotunda au codul: 1k1 061 501 in timp ce aceleasi presuri la Variant au codul 1k1 061 501A.

Link către comentariu

Sal,

As dori un cod pentru suportul de pahare din spate de la cotiera (golf v 1.9 tdi) si unde as putea gasi

Link către comentariu

Bogdan@Coasta de Est

WVWZZZ - merci ca ai mutat postul, dar era o urgenta sa aflu pana luni raspunsul 100% la intrebarea mea ... si in modul asta nu o sa primesc nici un raspuns ... credeam ca forumul e ca sa ne putem ajuta unii pe altii nu sa ne punem bete-n roate ...

Link către comentariu

Coltz,

Codul pentru suport este: 1K0862532F9B9

Codurile pentru capacul suportului (in functie de culoarea cotierei) sunt: - 1K0862543B3U6 - artgrey

- 1K0862543B31X - latte machiato

- 1K0862543B71N - anthracite

Separat cred ca le gasesti numai la reprezentanta.

Spor la treaba.

Link către comentariu

va salut.

am si eu nevoie de ajutorul vostru

am un golf 5 fara cotiera si as vrea sa-mi comand o cotiera.. nu ma intereseaza ventilatia cu tubulatura etc , vreau doar cotiera cu capac si spatiu de depozitare. interiorul este gri deschis. am gasit cu cateva pagini in urma o poza

imi puteti spune si mie va rog ce repere sa cer in momentu in care fac comanda? multumesc

post-53164-1256310342_thumb.jpg

Modificat de c0a
Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine cineva cu doua coduri, unul pentru proiectoare ceata cu lupa pentru bara de Jetta sau GTI (cred ca sunt identice) si un cod pentru buza fata GTI, care iarasi am inteles ca se potriveste la Jetta.Multumesc.

Link către comentariu

ptr proiectoare cu lupa nu te pot ajuta decat cu seria de sasiu .si iti scoti dupa ea - sau scoate cineva de pe forum codul.

iar cu buza ,uita-te sub bara si vezi daca ai niste gauri in fusta - ca daca nu le ai, nu se potriveste buza.

Link către comentariu

M-am uitat sub bara si nu am vazut nici o gaura.De fapt sunt doua, foarte mici(5 mm diametru), lateral , cam in dreptul proiectoarelor.

Totusi , fusta de pe masina este identica la prinderi cu cea de GTI,daca cea din poza atasata de mine este de gti,mai putin cele trei gauri mari.

Am mai pus o poza cu o bara de Jetta , cred eu,cu fusta de GTI

Daca ai un VIN de gti care are proiectoare cu lupa, da-mi-l,te rog si mie.

post-21205-1256482160_thumb.jpg

post-21205-1256482174_thumb.jpg

Modificat de florin r.
Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!