Jump to content

Probleme si rezolvari

Cristian
 Share

Postare recomandată

Mulțumesc de raspuns , da masina este fix 05/2020 🤦🏻.

M-au bucurat km mai mult decat anul.....

Asta e ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Am rezolvat si eu problema cu fisura de la banda led . Am gasit un service care respecta clientul care au inlocuit pe garantie piesa defecta si au montat cleme noi pentru banda led desprinsa . 

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna ziua!

Dupa schimbarea in garantie a benzii luminoase dntre stopuri, ieri am observat fisuri si in stopuri.

Dupa ce "m-am ars cu ciorba...." verific toate lampile dupa fiecare spalare... Oricum masina e spalata de mine si cu mare grija in zona lampilor.

Fisura e mai evidenta pe dreapta.

A mai avut cineva?  

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (2).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (3).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14.jpeg

Link către comentariu

Calitatea slabă, în mod normal, trebuie înlocuite în garanție.

Link către comentariu

• 3 months later...

Astăzi am fost la service pentru o verificare. Am sesizat că mașina se închide singură chiar dacă cheia sau cineva este în mașină. A făcut de mai multe ori asta. Defect broască ușă șofer. Se comandă piesa, apoi reprogramare și înlocuire broască.

Link către comentariu

• 7 months later...

Buna ziua, 

Detin un tarraco din 2022 2.0 diesel 200 cai 4x4 

Mi s-a aprins chek-ul in bord dar masina nu isi schimba atitudinea adica merge normal doar ca sta aprin in bord .

Am pus testerul si imi da senzor nox nr.1 defect p23d 00 parca e codul . A mai patit cineva asa ceva daxa schimn senzorul ala oare isi revine ? Ca senzorul costa vreo 3000 lei si daca iar se aprinde . Multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Masina nu e in garantie, fiind 2022?

Chiar daca nu mai e in garantie, tot recomand un service autorizat, chiar daca pare mai ieftin sa te ocupi tu sau sa mergi la un service generalist, in final o sa ajungi sa te coste mai mult.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

O întrebare pentru posesorii de Tarraco, motorizarea TDI 200 CP 4x4. Motorul ăsta consumă ulei? La vechiul Tarraco TDI 150 CP am completat doar o dată, până la primul schimb de ulei, cam 1 l. De atunci, până am vândut-o la aproape 100 de mii de km, nu a mai consumat nimic. Acum am făcut 1600 de km și de la trei sferturi pe jojă, acum arată puțin sub jumătate nivelul.

Link către comentariu

On 1/6/2026 at 4:51 PM, clau1993. said:

Buna ziua, 

Detin un tarraco din 2022 2.0 diesel 200 cai 4x4 

Mi s-a aprins chek-ul in bord dar masina nu isi schimba atitudinea adica merge normal doar ca sta aprin in bord .

Am pus testerul si imi da senzor nox nr.1 defect p23d 00 parca e codul . A mai patit cineva asa ceva daxa schimn senzorul ala oare isi revine ? Ca senzorul costa vreo 3000 lei si daca iar se aprinde . Multumesc

Buna ziua, am patit si eu, dar mi l-au schimbat pe garantie si totul a fost in regula dupa aceea.

16 hours ago, Teodoreanu said:

O întrebare pentru posesorii de Tarraco, motorizarea TDI 200 CP 4x4. Motorul ăsta consumă ulei? La vechiul Tarraco TDI 150 CP am completat doar o dată, până la primul schimb de ulei, cam 1 l. De atunci, până am vândut-o la aproape 100 de mii de km, nu a mai consumat nimic. Acum am făcut 1600 de km și de la trei sferturi pe jojă, acum arată puțin sub jumătate nivelul.

Salut. Depinde de stilul de mers, la stilul meu de mers, mai sportiv, consuma, dar dupa 10.000-12.000 km apare consumul de ulei, nu dupa 1600 km. Eu ii fac schimbul intre 13.000-15000 km maxim.

Modificat de Irinel Tincea
Link către comentariu

Mulțumesc de răspuns. Eu zic că nu conduc sportiv, nu stau la aspirație, să zic așa. Pe autostradă nu prea trec de 140 km/h. Am să văd după ce schimb uleiul. Acum am cu el 11 mii de km și am să îl înlocuiesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!