Jump to content

Probleme si rezolvari

Cristian
 Share

Postare recomandată

Mulțumesc de raspuns , da masina este fix 05/2020 🤦🏻.

M-au bucurat km mai mult decat anul.....

Asta e ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Am rezolvat si eu problema cu fisura de la banda led . Am gasit un service care respecta clientul care au inlocuit pe garantie piesa defecta si au montat cleme noi pentru banda led desprinsa . 

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna ziua!

Dupa schimbarea in garantie a benzii luminoase dntre stopuri, ieri am observat fisuri si in stopuri.

Dupa ce "m-am ars cu ciorba...." verific toate lampile dupa fiecare spalare... Oricum masina e spalata de mine si cu mare grija in zona lampilor.

Fisura e mai evidenta pe dreapta.

A mai avut cineva?  

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (1).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (2).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14 (3).jpeg

WhatsApp Image 2025-01-25 at 09.53.14.jpeg

Link către comentariu

Calitatea slabă, în mod normal, trebuie înlocuite în garanție.

Link către comentariu

• 3 months later...

Astăzi am fost la service pentru o verificare. Am sesizat că mașina se închide singură chiar dacă cheia sau cineva este în mașină. A făcut de mai multe ori asta. Defect broască ușă șofer. Se comandă piesa, apoi reprogramare și înlocuire broască.

Link către comentariu

• 7 months later...

Buna ziua, 

Detin un tarraco din 2022 2.0 diesel 200 cai 4x4 

Mi s-a aprins chek-ul in bord dar masina nu isi schimba atitudinea adica merge normal doar ca sta aprin in bord .

Am pus testerul si imi da senzor nox nr.1 defect p23d 00 parca e codul . A mai patit cineva asa ceva daxa schimn senzorul ala oare isi revine ? Ca senzorul costa vreo 3000 lei si daca iar se aprinde . Multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Masina nu e in garantie, fiind 2022?

Chiar daca nu mai e in garantie, tot recomand un service autorizat, chiar daca pare mai ieftin sa te ocupi tu sau sa mergi la un service generalist, in final o sa ajungi sa te coste mai mult.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

O întrebare pentru posesorii de Tarraco, motorizarea TDI 200 CP 4x4. Motorul ăsta consumă ulei? La vechiul Tarraco TDI 150 CP am completat doar o dată, până la primul schimb de ulei, cam 1 l. De atunci, până am vândut-o la aproape 100 de mii de km, nu a mai consumat nimic. Acum am făcut 1600 de km și de la trei sferturi pe jojă, acum arată puțin sub jumătate nivelul.

Link către comentariu

Irinel Tincea
On 1/6/2026 at 4:51 PM, clau1993. said:

Buna ziua, 

Detin un tarraco din 2022 2.0 diesel 200 cai 4x4 

Mi s-a aprins chek-ul in bord dar masina nu isi schimba atitudinea adica merge normal doar ca sta aprin in bord .

Am pus testerul si imi da senzor nox nr.1 defect p23d 00 parca e codul . A mai patit cineva asa ceva daxa schimn senzorul ala oare isi revine ? Ca senzorul costa vreo 3000 lei si daca iar se aprinde . Multumesc

Buna ziua, am patit si eu, dar mi l-au schimbat pe garantie si totul a fost in regula dupa aceea.

16 hours ago, Teodoreanu said:

O întrebare pentru posesorii de Tarraco, motorizarea TDI 200 CP 4x4. Motorul ăsta consumă ulei? La vechiul Tarraco TDI 150 CP am completat doar o dată, până la primul schimb de ulei, cam 1 l. De atunci, până am vândut-o la aproape 100 de mii de km, nu a mai consumat nimic. Acum am făcut 1600 de km și de la trei sferturi pe jojă, acum arată puțin sub jumătate nivelul.

Salut. Depinde de stilul de mers, la stilul meu de mers, mai sportiv, consuma, dar dupa 10.000-12.000 km apare consumul de ulei, nu dupa 1600 km. Eu ii fac schimbul intre 13.000-15000 km maxim.

Modificat de Irinel Tincea
Link către comentariu

Mulțumesc de răspuns. Eu zic că nu conduc sportiv, nu stau la aspirație, să zic așa. Pe autostradă nu prea trec de 140 km/h. Am să văd după ce schimb uleiul. Acum am cu el 11 mii de km și am să îl înlocuiesc.

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna seara!

De vreo luna am cumparat un Seat Tarraco Experience, 1.5 TSI, an 2022 (nu stiu daca am facut cea mai buna alegere insa am tinut mai mult la dotari decat la "firma", si cum Tiguan sau Karoq/Kodiaq nu aveau fix toate dotarile...am ales mai putin celebrul Tarraco).

Problemele mele sunt:

1. Hayonul se deschide automat din butonul de pe usa, nu stiu cum trebuie sa functioneze corect, tii apasat butonul (de fapt parca e buton doar cu un sens, adica doar tragi in sus de el) timp de 2-3 secunde si se deschide complet? Cum este la inchidere, tragi de buton 2-3 secunde si se inchide complet? (la mine, la deschidere tin butonul tras 2-3 secunde si se deschide complet / la inchidere, se inchide doar cat timp tin tras de buton, asa trebuie sa functioneze corect? La fel este si din telecomanda/cheie)

2. Utilizator principal este fostul proprietar, iar eu sunt secundar si nu pot in ruptul capului sa devin principal.

Am ajuns la service de 4 ori si voi mai merge inca o data pentru aceasta problema:

- am resetat la setarile de fabrica infotaiment-ul ...degeaba

- am lasat masina in service (am luat-o inapoi cu zgarieturi, pe care nu le recunosc..in fine) au lasat-o peste noapte fara borna ...degeaba

- au facut si up-date de soft ...degeaba

- au resetat si OCU ...degeaba

- acum urmeaza sa reseteze unitatea de comanda 5F...daca nici asa nu merge vor sa schimbe infotaiment-ul

- am dezinstalat aplicatia si reinstalat-o..degeaba (telefonul este compatibil, cei din reprezentanta au cerut sa le spun modelul de telefon, versiunea de soft, etc., nu au obiectat nimic legat de telefon).

A mai avut cineva aceasta problema? (inteleg ca este ceva frecvent prin grupul VAG, aparent este o problema banala si personal incepe sa ma deranjeze, am fost rabdator, de 5 ori in service pentru asta...cred ca devine rusinos si pentru service ca nu rezolva problema asta, nu stiu ce sa cred, chiar nu pot sau s-au suparat pe mine si vor sa ma "plimbe"?)

(GPT stie problema, dar nu se ajunge la omul care are acces la server sa starga vechiul utilizator / fostul proprietar trebuia sa stearga masina din garajul lui, dar nu a facut asta ci pur si simplu a dezinstalat aplicatia, si asa masina a ramas "agatata" pe server si in garajul lui)

3. Masina este din 2022, si mai are si anul acesta garantie, eu stiam ca daca service-ul este facut numai in reprezentanta si la timp poti solicita prelungirea garantiei, am solicitat acest lucru dar raspunsul a fost ca nu se poate, mai este cineva in aceasta situatie si a prelungit garantia?

4. Este prima masina automata, nu am condus altele automate similare si nu am termen de comparatie, nu stiu daca este sau nu normal - la plecarea de pe loc, in monul Normal, are sau asa mi se pare mie uneori, un zgomot, ca si cum tractorul pleaca tare si apoi vine si remorca dupa el lovindu-l.

A condus-o cineva de la service si a zis ca e normal / alt prieten mi-a zis ca se poate regla din soft, ca este configurata pentru consum redus, schimba foarte repede vitezele 1 - 2, doar la modul Normal aud zgomotul acesta...mai are cineva problema/"problema" aceasta?  

(ma gandesc ca nu imi prelungesc garantia, acum spun ca nu este nici o problema, totul este normal...iar dupa ce iese din garantie ma tem sa nu spuna, "aaa..pai asta e problema serioasa, dar trebuie sa platesti reparatia...")

*ca tot am citit mai devreme pe aici, am fost si eu de 2 ori la spalatoria self, asa ca am sa verific stopurile si banda led dintre ele

Am de spus si de bine, mai sunt si altele, dar am remarcat ca la 140-150 km/h pe autostrada inteleg perfect ce spune pasagerul din spate si ma aude fara sa tip!

Multumesc anticipat

Modificat de Gabi GH
Link către comentariu

Te salut! Haionul: apeși pe buton și trebuie să se deschidă singur, la fel la închidere nu trebuie ținut apăsat. Dacă ești utilizator secundar nu ai să poți veci să devii principal. În mod normal dai resetare de fabrică și te poți loga tu ca utilizator principal. Dar se pare că este o problemă de soft la tine dacă nici cei din reprezentanță nu îi dau de cap. Faptul că cutia de viteze smucește poate fi de la uleiul din cutie. Câți km are mașina și când a fost făcut ultimul schimb? Nu se poate prelungi garanția, are 4 ani sau 120 de mii din start. Primii 2 ani sunt internaționali, ultimii doi doar pe teritoriul României.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• c_A_b
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!