Jump to content

Compatibilitate Volan comenzi, calculator coloană, spiră volan

valysor
 Share

Postare recomandată

Gata, am reușit sa-l montez, pare totul funcțional, acum pot defila prin meniul din bord de pe volan și de pe maneta de ștergătoare. 

Am totuși o mica problema.. am un modul bt  de skoda, dacă ma suna cineva, îmi apare în bord și răspund de pe butonul OK, iar butonul telefon de pe volan nu face nimic. Modulul bt l-am codat cu comenzi pe volan. 

E corect asa?

Ce ar trebui sa facă butonul tel?

20230612_134133.jpg

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E ok

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut băieți, mă puteți ajuta cu un cod pentru spira de volan la un Passat b6 2009, da în talon e trecut 2010(deci nu stiu cum se considera), CBAB, 2.0 Euro 5, am rămas fără comenzi in volan și claxon și aș vrea sa cumpăr o piesa, doar ca nu stiu codul. Vă mulțumesc!

Link către comentariu

Seria sasiu a masinii, ca sa te putem ajuta 

Link către comentariu

• 3 months later...
On 28.05.2023 at 18:32, passat19tdi a scris:

Pe masina am airbag cu un igniter, pot pune airbag cu doua ignitere, ...sau pot folosi cablajul cu doua ighitere la airbag cu un igniter?

Salut, am și eu aceeași problema doar ca puțin diferita.

Am făcut retrofit la volan cu unul cu comenzi - 8 butoane, problema apare și la mine tot la Airbag, am airbag-ul vechi fără comenzi cu 2 ignitere iar cel nou cu comenzi cu un singur igniter, cum pot rezolva cablajul sa nu mi mai apară martorul de airbag?

Si încă o chestie care mi s a întâmplat a fost faptul ca a început sa trosneasca volanul la viraje, servodirectia merge doar ca se aude urat când virez.

P.s: Pe tester nu da nicio eroare.

Edit: își da semne de reveneala treaba cu trosnitul la viraje (se aude încet acum, aproape insesizabil).

Modificat de DSP
Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, întrucât m-am zgârcit să iau și calculatorul de coloană, am luat doar volanul cu comanzi și spira. Acasă aveam 3c0 953 549 AD care peste tot am citit ca suportă multifunction și ca e high line etc. 

Montat totul, dar la codare pe modulul 16 am eroare: Codare refuzata. Eroare 31: Solicitare incorecta.

Pot sa ii fac ceva?

Link către comentariu

F l o r i n

Sa comanzi și montezi, calc compatibil 

Link către comentariu

Am pus cu B si acum merge. Multumesc.

Mai am doua intrebari pentru un prieten. Pentru un Tiguan 5n Facelift din 2015.

Are 5k0953501CP acum pe masina si vrea tempomat. Nu am vazut nicaieri grup manete la pret decent. Inclusiv unde a, vazut cu 800 lei nu mai sunt in stoc. Si acum vin cele 2 intrebari:

1. Daca are comenzi pe volan, nu mai are nevoie si de spira?

2. Pot adapta un grup manete cu codul 1k5953521BM la ce are el?

Link către comentariu

F l o r i n

1. Da, trebuie inlocuita spira/calc coloana

1. Manete numai compatibile. Se găsesc la dezmembrari,  noi sunt mai scumpe.

Link către comentariu

ma ajuti te rog cu niste coduri? 

Link către comentariu

CE cod are calc de coloana de volan de pe masina ?

Link către comentariu

Inca nu am desfacut bordul sa vad fizic. Am pus doar repede zilele trecute vcds si am facut o poza1135409512_WhatsAppImage2024-08-13at19_22.03_ded7f502.thumb.jpg.e5a2b2ccc1e40292456de7bc08663944.jpg 

Link către comentariu

nu trebuie sa desfaci bordul, tot cu vcds vezi si versiunea.

Link către comentariu

nu stiu unde, dar maine ma duc sa pun pe masina vcds si mai caut.

Link către comentariu

F l o r i n

Pe modul 16 steering wheel, la Advanced ID, pune o poza, sa vedem ce cod are.

Link către comentariu

Am reusit sa ajung si la masina. Conform ross tech ar trebui sa mearga manete 8T2. Sa risc sa iau 5K0953513M ?

1.jpg

Link către comentariu

Din câte am mai citit la străinezi la AK nu ar merge decât comenzi pentru cruise direct pe volan și cablaj airbag cu 5 fire la mufa de butoane. Cum spira AL sau H nu am găsit decât de la 800 lei în sus și la care trebuie să adaug și costul manetelor, mai bine iau un volan cu airbag. Întrebarea acum este, ce volan ar merge pe AK? 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Chiar nimeni nu stie sa imi dea un indiciu?

Link către comentariu

Varianta sigura este grup de manete și spira AL.

Nu am montat în configurația de care vb tu, pe Tiguan 5N. Am montat pe Jetta, etc....

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. O intrebare am si eu, va rog. Se poate monta volan de passat b6 cu comenzi si padele si calculatorul lui de coloana la un golf 5? Golful are pulot si computer bord dar cutia este manuala, deci padelele sunt degeaba. Este compatibil? Multumesc.

Link către comentariu

Volanul da. Calculatorul de coloana nu se potrivește. Trebuie calculatorul coloana compatibil,  de Golf 5, Octavia 2, Leon 2, etc 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!