Jump to content

AC/Climatronic - probleme

Claudiu.Cristea
 Share

Postare recomandată

@Dolfin Nu cred că ozonificatoarele alea de la OMV pot să distrugă mizeria din evaporator. Omoară bacteriile și te scapă de mirosuri, e adevărat. Dar eu vroiam, pe cât posibil o curățare a evaporatorului. 

*a se observa că deja folosesc timpul trecut ;)

@Xman_ghio

Nasol momentul.

Ce să zic? Înseamnă că a dat cu mult-mult prea multă spumă. În mod normal nu avea cum să curgă pe panoul de siguranțe. Sau a avut bordul demontat la un moment dat și cine i l-a pus la loc, nu a refăcut ca lumea conexunile conductelor de aer și s-a scurs pe acolo. Altă explicție logică nu găsesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bordul nu fusese dat jos niciodata; masina avea 2-3 ani. Din pacate, probabil ca acele conducte, nu erau eranse si/sau nu au fost montate in fabrica 100% ok. Ideea e ca s-a scurs spuma pe la o imbinare a conductelor si exact pe panoul de siguranta.

Eu de aia zic: lasa spuma ca nu stii niciodata 100% unde ajunge si pe unde se prelinge. Daca ajungi direct la epurator e una, dar conductele alea au fost facute sa circule aer prin ele, nu spuma/lichide 😉 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!