Jump to content

Achizitie, configurare si timpi de asteptare (Golf VIII)

Doomy
 Share

Postare recomandată

Update: Ieri am fost informat ca masina este deja in tara la Curtici-Lagermax si urmeaza ca maxim saptamana viitoare sa ajunga la dealer in Constnta.

Deci dupa 8 saptamani au reusit sa livreze o masina cu echipare Advance si cateva extra optiuni

REGULAMENTUL VW FORUM INTERZICE CITAREA MESAJULUI ANTERIOR!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

22 septembrie 2024 a sosit in Constanta Golful comandat in data de 31 iulie 2024. 

S-au scurtat mult timpii de livrare a comenzilor

Link către comentariu

Nu, nu s-au scurtat la toate comenzile. Tu ai comandat masina cu cutie manuala si acestea vin mai repede. Si dieselurile  vin mai repede ptr ca nu se ma buluceste lumea la diesel. In schimb, la motorizarile mild-hybrid si DSG se sta bine la coada. Din  ce am inteles de la colegii care si-au comandat Octavia cu DSG in contract se trece termenul de 5 luni cu posibilitati de prelungire pana la 8 luni. Deci doar la manuale termenul a ramas 3 luni.

Modificat de vizitator
Link către comentariu

Din discutiile avute cu consilierul de vanzari. o comanda de (1.5 eTSI DSG) facuta in acceasi zi cu mine avea termen de livrare cu doua saptamani mai mare.

Dar nu te contazic. 

Si in cazul meu se mirau, cei din reprezentanta cand numai dupa 10 zile de la plasarea comenzii aveam statusul "Confirmat in productie"

Link către comentariu

Da, dar nu stim daca baiatului cu 1.5 eTSI DSG i-a si venit masina 😀. Azi, daca dai comanda de cutie automata si mild-hybrid, atat este termenul: 5 luni. 

Link către comentariu

Si la mine tot 5-6 luni mi-a dat dealerul, mai exact 24 sapt, dar dupa 10 zile fabrica a dat alt termen saptamana 40/24, adica 8-9 sapt.

Chiar ma voi interesa la dealer de acel eTSI cand ajung sa-mi iau masina

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, 

Aș dori să achiziționez un golf 8 automat, cu motorul 1.5 tsi mild hybrid. Linia de echipare este high line și prețul este 16500 euro. Am verificat și VIN ul mașina e luat din Ro și apare o daună fix când a fost cumpărată de 2000 lei dar bănuiesc ca e ceva vopsire, în urma transportului.

Ar trebuie să fiu atent la ceva în particular? 
Mașina are aproape 100k km. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!