Jump to content

Vopsit maner metalic


MOTANUL
 Share

Postare recomandată

Am vopsit anul trecut masina si mânerele de la uși. Cu masina nu au fost probleme - dar la manere deja s-a luat vopseaua neagra in unele portiuni. (vezi imagini).

Manerele originale nu mai au vopsea deloc (a ramas negru doar sub trim - plasticul decorativ). Adica nici cele originale nu au rezistat foarte bine.

 

Am inteles ca materialul din care sunt facute (un soi de metal) e foarte pacatos si nu prea sta vopseaua pe el. A reusit cineva sa gaseasca o solutie sa stea vopseaua mai mult? Macar vreo 5 ani acolo....

(Golf 1 si 2 au manere foarte asemanatoare - Audi pe unele modele chiar identice cu ale mele).

 

WhatsApp Image 2019-12-18 at 20.06.19.jpeg

WhatsApp Image 2019-12-18 at 20.15.00.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti intreba pe cei care se ocupa cu acoperire cu pulbere metalica, prin electrodepunere, daca prinde pe acel material. Ar fi o varianta rezistenta, se foloseste la materiale unde aderenta vopselelpr normale e slaba si la piese cu regim de functionare in conditii aspre (jante, suspensie etc.)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am gandit si eu la vopsitul electrostatic - dar acolo stiu ca de obicei este problema cu izolatul (mecanismul din spate cu parghia este nituit, clapeta pe care apesi e si ea nituita si are un arculet deci nu sunt usor demontabile). Doar butucul si trimul se pot scoate usor.

Un atelier care se ocupa cu pulbere metalica prin electrodepunere poti sa-mi recomanzi? In Bucuresti de preferat.

Eu ma gandeam la un primer care sa tina pe asa ceva. La mine s-au si vopsit prost (doar cu vopsea neagra - fara primer, fara lac).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!