Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Adica pot sa schimb unul normal cu unul cu CB+ sau chiar Premium fara sa platesc diferenta la piese? Unde trebuie sa ma interesez?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gabi77, mie asta mi s-a spus, asta v-am spus si eu.

De ce crezi ca v-as minti?

Rave, eu am discutat la Autoworld Cluj cu D-na consilier piese de schimb Dana Mic.

Modificat de Hayate
Link către comentariu

N-a zis nimeni ca minti... dar sa gandim logic... asa si-ar toti TL si ar schimba clusterul ulterior... astia nu schimba piesele care au un defect evident, dar sa le schimbe degeaba, mai mult, cu ceva mai bun ;)

Link către comentariu

Cel mai probabil sunt cateva conditii care duc la lucrul asta si s-ar putea sa nu se aplice la toate piesele... Trebuie sa vedem care sunt acele conditii si la ce piese se aplica.

Link către comentariu

Un print screen din ETKA. se vede ca se aplica la clustere.

post-104992-0-69264500-1380032419_thumb.

Pana una alta sa asteptam sa dea Rave un telefon. :winter:

Link către comentariu

Da, lei...sperai sa fie tigrii? :winter:

Tu, pentru ca vad ca oamenii au incredere maxima in tine:

Daniela Nora Mic
Consilier vanzari piese si accesorii

Tel.: 0264-207.451

Link către comentariu

Am dat mail la un consilier de piese de schimb de la PBN. Daca nu imi raspunde pana maine la pranz, sun sa ma lamuresc.

Trag nadejde ca fiind cluster de HL poate merge :D. Ar fi un retrofit nesperat.

Link către comentariu

Speram sa nu fie euro...

Asa-mi trebuie daca ma bag ca musca-n... :(

I-am dat un mail doamnei respective, vedem ce zice

LE: adresa de mail de pe site e gresita... Am trimis un mail si la pbn. Poate eu sau Ego primim un raspuns...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Se schimba doar daca este defect si in garantie, nu cred ca altfel...

Link către comentariu

Am trecut si eu prin faza asta (ma rog nu era vorba de cluster, insa speta e similara).

Piesele "la schimb" trebuie sa fie de pe VIN-ul masinii. Piesele trebuie sa aiba acelasi PN (sau in cazul piesei noi sa fie un substituent sau o revizie ulterioara) iar piesa veche (de pe masina) trebuie sa fie defecta (prin constatare directa). Nu toate piesele de pe masina sunt eligibile pt. "schimb", exista marcaje in ETKA pt. piesele ce se pot schimba.

De asemenea, piesa noua trebuie sa corespunda codurilor PR de pe masina. Mai pe scurt, daca masina nu a avut cluster color din fabrica, nu se poate face "schimbul". Daca se solicita chestia asta, piesa noua va fi identica cu cea de pe masina.

Asta in teorie, ca in practica la reprezentantele din Romania e posibil orice.

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Acelasi lucru se spune si daca vrei sa schimbi parbrizul, ca se aduce doar cel care este in echiparea de fabrica a masinii, sub nicio forma nu se poate aduce cel cu loc de senzor daca masina nu a venit cu el din fabrica. Si totusi in unele locuri se poate.

Partea proasta ramane constatarea clusterului ca fiind defectuos!

Link către comentariu

Ma refeream la situatia cand dai piesa veche la schimb (caseta de directie, ceasuri de bord etc. - in general chestii pe care ei le "refac" si le re-vand drept piese noi).. Trebuie sa "se pupe" codurile..

La tranzactiile in care nu se ia piesa veche la schimb, merge sa comanzi orice. Pe banii tai sau pe banii asiguratorului.

Insa cum zicea Florin, incercati. Orice e posibil. 

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Am si eu inca o nelamurire in legatura cu centrala electrica Highline de GOLF 6 . Tot analizez piata si vad ca sunt centrale electrice de golf 6 care incep cu 1k si 5k iar terminatiile 087 incep de la A , AG pana la Q , R , D si asa mai departe . 

Ideea este ca am gasit in doua locuri aceste centrale la niste preturi accesibile insa nu stiu daca sunt compatibile cu masina mea , daca aveti idee si imi puteti da cateva informatii concrete , aveti codurile mai jos:

1K0 937 087 AG

-  5K0 937 087 D

Sau daca nu este buna nici una din astea doua as vrea un cod exact pe care sa ma axez la cautari . Multumesc 

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

Pe phaeton nu merg.

care e codul centralei de pe amsina ta si de ce vrei sa os chimbi ?

Link către comentariu

Are dreptate Rave , centrala electrica vreau sa o schimb la Golf pentru ca am montat farurile cu xenon si nu pot folosi faza lunga . Codul la centrala veche este  1k0 937 086 M , vreau sa stiu daca ar merge vreuna din cele postate mai sus pentru ca sunt multe terminatii la 087 si nu vreau sa fac o prostie . Multumesc 

Link către comentariu

De obicei toate care se termina in 87 sunt pt xenon, iar faptul ca nu ai drl led iti largeste optiunile. Cu cat e mai nou cu atat e mai departe in alfabet si/ sau suporta mai multe functii. Eu am luat centrala terminata in Q care nu da eroare pt led-uri la numar spre exemplu.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

1K0-937-084 (Basic - Supports NO Fogs or Xenons)
1K0-937-085 (Low - Supports NO Fogs or Xenons)
1K0-937-086 (Medium - Supports Fogs but NO Xenons)
1K0-937-087 (High - Supports Fogs and/or Xenons)

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri , cred ca am sa ma orientez la 087 cu terminatia AG pentru ca alte update-uri la masina in afara de stopuri cu led nu va mai suferi pe partea electrica si cred ca este suficient . 

Multumesc inca o data pentru lamuriri  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Vezi ca aia cu AG(1k0) s-ar putea sa fie de Golf 5 si sa o cumperi degeaba..

Modificat de TDR
Link către comentariu

Si pe 6 au fost montate cu 1K0 cativa ani, vezi ce coduri anume, cauta pe ross-tech

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!