Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

Master_Blaster

Eu zic ca se potriveste.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ar trebui sa se potriveasca.

Diferenta sunt insa la capac, cel de Golf V e mai scurt, si la culoare - s-ar putea ca cea de Golf V sa fie un negru mai deschis, verifica ce cod de culoare are plasticul de pe masina ta si ce cod de culoare area cea pe care o cumperi.

Link către comentariu

Multumesc de reply, inca nu am gasit una sa ma duc sa o vad, dar sunt mai comune decat cele de golf6 si ceva mai ieftine.

Tapatalked

Link către comentariu

Poti sa iei noua, pentru ca nu e chiar de speriat pretul. Nu e mic, dar merita...

Vezi aici cea de Golf VI (negru titan):

0f38f966f8c2714202d2a205b88988c2_5.jpg

Sau aici cea de Golf V (negru antracit):

757d81327e511b553170aa6f87f7f5bc_5.jpg

O sa mai ai nevoie si de tubulatura pentru a face gurile de ventilatie spate functionale.

1ae1f8178840e80679bfc3b38db506b6_5.jpg

Modificat de Rave
Link către comentariu

Multumesc Rave , si eu tot pe asta de pe ahw shop pusesem ochii.Oricum pretul e mult mai bun decat la pbn unde mi-au cerut 1400 lei fara tubulatura de aer.

Tapatalked

Link către comentariu

In idee de a ajuta si alti colegi, postez aici tot ce trebuie pentru a face un retrofit la bara de Golf 6 GTI / GTD:

pe langa piesele din poza mai trebuie schimbat vasul de lichid de parbriz (cod :5K0 955 453 B) si mufele pentru proiectoarele de ceata (cod: 3D0 941  165 A).

Modificat de mede
Link către comentariu

frumoase poze :))

btw, preturile nu trebuie luate in calcul, iar unele coduri nu se potrivesc complet, cel putin in cazul meu au trebuit schimbate unele terminatii.

bafta!

Link către comentariu

frumoase poze :))

btw, preturile nu trebuie luate in calcul, iar unele coduri nu se potrivesc complet, cel putin in cazul meu au trebuit schimbate unele terminatii.

bafta!

da, sa nu uit, pozele sunt de la colegul nostru @prunaionutz, in legatura cu codurile, la un singur cod ultima litera s-a schimbat (nu tin minte la care), dar in rest la mine s-au potrivit perfect.

Modificat de mede
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare...revin cu poze referitoare la praguri de golf 5 GTI pe golf 6 ....am comandat la reprezentanta vw si in mai putin de o saptamana le-am montat pe masina....ce parere aveti cum arata ????

Fotografie0308

Fotografie0309

Fotografie0310

Modificat de adiGAF
Link către comentariu

Ar trebui sa le vopsesti :)

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

ar trebui dar eu zic ca da bine si asa nevopsite.... ;)

Modificat de adiGAF
Link către comentariu

+1 ca trebuie vopsite.

Pe 5 pragurile negre aratau bine pt ca erau o continuare a buzei fata nevopsite si se continuau cu bara spate.

L-Volkswagen-Golf-Mk5-GTI-Rear-Side.jpg

La 6 arata urat nevopsite pt ca nu au nicio treaba cu linia masinii.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

ar trebui dar eu zic ca da bine si asa nevopsite.... ;)

poti sa ne spui cum le-ai prins?

Link către comentariu

de montat e foarte simplu pentru ca au o banda dubla adeziva ,asa vin din fabrica iar sub masina au  doua cleme de prindere

Link către comentariu

Se poate monta volanul fara comenzi si piele de la golf 7 pe golf 6? Merge folosit airbagul de golf 6 pe volan de 7?

As avea aceasi intrebare si pentru nuca de la schimbator.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Link către comentariu

Volanul cred ca da, airbag-ul nu merge. Ai nevoie de unul de Golf 7. Schimbatorul trebuie bricolat pitin.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Aveti idee daca la G6 AFS-ul se adapteaza si in functie de vreme?

Am vazut pe topicul de O3 ca ar scrie in manual. Din pacate eu momentan nu am acces la manual si masina nici nu a venit cu xenon din fabrica.

Link către comentariu

PArca nu. E la fel ca la O2 FL.

Link către comentariu

Vreau sa instalez la sora mea pe golf 5 modulul de bluetooth, ea avand RCD 300. Am cumparat modulul 1K8 035 730 B si imi mai trebuie cablajul. Ma poate ajuta cineva cu codul la acel cablaj? Multumesc frumos.

Modificat de mede
Link către comentariu

ai cautat la kufatec pe site ? http://www.kufatec.de/shop/

Am aruncat o privire la ei pe site, la fel si pe carsystems.pl si nu au cod la cablaj. Singurul cod pe care am reusit sa il gasesc este cel de la microfon...

Link către comentariu

Cablajul se poate confectiona. Mufele ar trebui sa aiba cod. Oricum mai bine iei de la carsystems sau de pe ebay pt ca tot pe acolo te duce ca pret si te scuteste de cautat.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!