Jump to content

Golf 6/Jetta - Retrofit

kadettro
 Share

Postare recomandată

si se poate gasi doar eleronul din acel pachet?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai in link-ul de mai sus ce este?

Link către comentariu

Da este diferit. In poza este eleronul de la pachetul aerodinamic. Eleronul de GTi inlocuieste pe cel actual, fiind mai lung, cel pe care l-ai prezentat se lipeste doar peste.

Eleronul de GTI nu inlocuieste nimic, se aplica peste cel existent ca cel de la Votex(pachet aerodinamic OEM)

Link către comentariu

My bad...aveam aceasta impresie pt ca arata mult mai fluid comparativ cu cel Votex.

Un cod pt bara spate de gti/gtd + fusta de gtd ?

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut, niste coduri pentru pragurile de R20? Am inteles ca vin gata vopsite din fabrica.

Multumesc

Link către comentariu

salut! a mai incercat cineva sa faca retrofit xenon+LED cu tot tacamul?

stiti cumva cam la ce preturi se ajunge si eventual care e lista completa pt componente necesare? mentionez ca masinuta e din 45/2009, ca am pus pe ea deja fara probleme stopurile LED de pe R (lista de componente am pus-o in topic-ul de accesorii la momentu respectiv daca e cineva interesat). am faruri stock halogen si suspensie normala, ca parca vazusem ca sunt componente diferite necesare pt cea adaptiva.

momentan ma aflu in state si aici farurile, presupun ca fara alte componente care mai sunt necesare, sunt 1525$. asta e mai mult decat gasise kadettro tot la accesorii originale, cu 1000eur.

Link către comentariu

Pentru eleronul de GTI sau R :

in jur de 1200 de lei doar piesele

• eleronul - 1000 lei
  • suportul de plastic de sub el
  • stopul de frana - 160 lei
  • duza de stropitoare - 50 lei

pe langa astea iti mai trebuie vopsitorie si monataj, am sa dau detalii si poze saptamana viitoare cand il montez.

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Praguri R20

5K0 853 855 C GRU - stanga

5K0 853 856 C GRU - dreapta

1K0 853 543 B - suport praguri stanga

1K0 853 544 B - suport praguri dreapta

1K0853 493 - adaptor prindere 2buc

Sper sa nu fii gresit :scratch: le-am luat fara serie de sasiu.

Link către comentariu

Multumesc Cornel dar au niste preturi... 600 de euro doar pragurile. Prag R20 = bara spate de GTI = toba GTI :blink:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pana la urma ai montat eleronul? Dc da cat a costat final cu tot cu vopsit si montaj?

Link către comentariu

1700 ron, poze cu el montat aici

Modificat de kadettro
Link către comentariu

Unde l-ai vopsit?

Link către comentariu

Vopsit si montat la PBA.

Link către comentariu

Aveti idee in ce consta retrofit RNS 510 de la RCD 510? Magazia de cd-uri e plug'n'play? Stiu ca trebuie montata si antena pentru GPS.

Sper doar ca daca o montez la dealer nu imi afecteaza garantia...or does it? :vaidecapulmeu:

Cheers!

Link către comentariu

La RNS nu mai ai magazie ci HDD.Antena gps se poate monta in bord peste carcasa unitatii.

Modificat de TDR
Link către comentariu

• 1 month later...

Suna interesant. Poate gasim si in Europa pe cineva care le vinde.

Link către comentariu

Grila fagure pentru Golf, in stilul GTi. Asta e mai degraba pentru cine cumpara si grila de sus GTi/GTD.
Link către comentariu

• 5 weeks later...

Interesanta grila, daca se hotaraste cineva sa comande asa ceva, sa ma luati si pe mine in calcul cu o bucata

Link către comentariu

La asta ma gandeam si eu, daca e sa faceti o lista, cu siguranta ma inscriu, daca o sa reusesc sa iau din alta partea, anunt, bineinteles, ma consider serios :D

Link către comentariu

Am primit oferta de 1350lei bara GTi look, zice omu ca "bara este din ABS, este completa, are proiectoarele de ceata".

Link către comentariu

Cred ca e smtg like that. Ce nu-mi place mie este ca musai trebuie si cu grila de sus badgeless de la ei. Eu vreau sa pastrez grila de sus, ii da un aer mai original.

Cu bara spate nu-i asa mare problema. Cea de g6 difera doar prin plasarea+forma catadioptrilor si decupajul pentru numar de bara spate GTD. Conversie la GTi pur e prea mult. Adica un prea wanna-be pentru mine.

L.E.: Am tot prezentat lucruri pentru retrofit ce nu sunt originale, iata si ceva OEM si nou. Daca aveau incluse si becurile cu xenon+balast erau vis la pretul asta.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

• GabiB77 changed the title to Golf 6/Jetta - Retrofit

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!