Jump to content

Codari diverse/Setări Vag-Com Octavia2

cutcutro
 Share

Postare recomandată

doar semnalizarile? nu cumva si oglinzile se regleaza invers? stanga in loc de dreapta si invers? 

vezi in setarile centralei electrice , gateway si calculatoare de usi ,. unde ai setat Right Hand Drive

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oglinzile se regleaza normal. Da, m-am jucat la chestia aia cu Right hand Drive de mai multe ori, dar nimic nu se intampla. Apropo, masina chiar are volan pe dreapta. 

Modificat de Jimmy N
Link către comentariu

pai atunci sa bifezi la loc in calculatoarele de usi RHD

Link către comentariu

Nu. Ca noi mai stim pe unde sa umblam. Uita-te in calc cu care ai facut codarile si de acolo revii la codarile initiale. 

Link către comentariu

De 2 ore ma joc pe laptop, nu merge. Am bifat in calculatoarele de usi RHD dar degeaba. Cand incerc sa bifez rhd merg geamurile aiurea, unul coboara si altul urca. Iar semnalizarile merg invers. Am dezactivat semnalizarile de pe oglinzi acum,  si cu greu am facut si geamurile la loc. Acolo unde scrie 0000512 cu albastru eu pun numerele ce apar in fereastra aia mica apoi dau Do it! ESte corect asa?

9931a1b9-8f07-459c-8dd1-949a3abbe312.jpg

f675a786-fc9b-4d56-b227-042bda05cc93.jpg

Modificat de Jimmy N
adaugare poze
Link către comentariu

Eu nu ti-am spus sa te "joci". Ci sa te uiti sa vezi care au fost codarile initiale de pe modulele la care ai umblat si sa revii la ele.

Link către comentariu

Am incercat dar nu stiu cum sa vad codarile initiale. Si prin joaca, ma refer ca am tot incercat dar fara succes. Singurele chestii care au ramas activate dupa asta sunt:

-Deschidere usi toate in acelasi timp, nu pe rand ca pana acum.

-Aprindere faruri si pozitii la deschidere masina

-Faza scurta automata cand pun contactul sau este pe off

-Pastreaza farurile aprinse 30 sec dupa ce inchid masina.

-Aprindere si al doilea bec pentru mansarier

-Inchidere geamuri fata din telecomanda dupa ce tin apasat doar 2 secunde pe buton telecomanda

-Stergator spate merge cand bag in mansarier

-Recalibrare aeroterma pentru ca pana acum mergea doar la maxim sau la minim (foarte cald sau foarte frig)

Toate chestiile astea erau dezactivate la mine, acum merg. Singura problema o reprezinta semnalizarile de pe oglinzi, inversate :(

Mentionez ca atunci cand am facut setarile nu stiam ca trebuie copiata codarea inainte sa fac alta...

Modificat de Jimmy N
Link către comentariu

In folderul DEBUG/codding gasesti toate codarile.

IAr daca doar atat ai facut, inseamna ca interfata ta CLONA face figuri.

Link către comentariu

Salut! Azi am cautat pe net si pana la urma am inteles cum se face codarea din pozele de mai sus. Numerele alea se adunau intre ele, eu doar le scriam pe fiecare pe rand. Din cauza asta imi mergeau semnalizarile invers, pentru ca masina nu stia ca este RHD. Intradevar in folderul Debug am gasit toate codarile, asa am descoperit prima codare 0000692 (dupa ce am codat ambele usi cu codul asta semnalizarile si geamurile au mers perfect din prima).

Multumesc frumos pentru sfaturile date! 

Link către comentariu

Salutare. Vreau sa activez cornering-ul si nu găsesc de unde.centrala este 3c0937046aj ce ar trebui bifat?este posibil sa nu aiba opțiunea?

Link către comentariu

Folosesti o interfata originala ?

Link către comentariu

Se poate dezactiva cu VAG-COM-ul alimentarea permanenta a brichetei la o skoda octavia 2 FL 2012 (sau eventual alta solutie pentru a avea bricheta alimentata doar cand e pus contactul)  ? 

( Am cautat in preralabil pe forum, dar n-am gasit nimic despre asta )

Link către comentariu

nu, nu merge.

Doar fizic, mutat circuitul pe care se alimenteaza bricheta, din panoul cu sigurante

Link către comentariu

Doar cu modificari in tabloul de sigurante. Eu la Golf am facut invers, sa am bricheta alimentata permanent.

Link către comentariu

Salut! La octavia mea 1.9 tdi din 2008 se  pot activa urmoatarele functii? Nu am senzor de lumina...

-Coming Home

-Leaving Home

-Cornering

-Al doilea stop ceata

Link către comentariu

da, da, daca ai centrala pe 30 byte, da

Link către comentariu

O2 2008 are centrala pe 30bytes, deci mergactivate toate cele de mai sus.

Link către comentariu

Link către comentariu

Ceea ce vrei tu se face cu senzor de lumina original.

Link către comentariu

RaduGabriel95

Salutare! Am și eu o Skoda Octavia 2 din 2007, cu centrala 3C0 937 049 E. Din ce am citit, am înțeles că centrala asta nu suportă cornering așa că mi-a ieșit din cap asta. Am reușit să activez cu vcds DRL pe faza scurtă la intensitate 50%, dar nu reușesc să îl fac să fie doar pe proiectoare. Am citit toate paginile topicului și nu am găsit efectiv o informație care m-ar putea ajuta în sensul ăsta. Am activat DRL North America, DRL via FRONT FOG LIGHTS dar se aprind și proiectoarele și faza scurtă. Îmi poate spune cineva ce e de făcut? Mulțumesc!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut , am si eu o octavia 2 , masina din semnatura , doresc ca accesez cu vcds(17.1.0) -> 09. Cent. Elect. -> Security Acces -16 / si nu stiu codul de acces , am incercat mai multe coduri dar nu a mers nici unul. 

Link către comentariu

nu ai nevoie. Ce vrei sa faci ?

Link către comentariu

Vreau luminiile de la plafoniera sa stea aprinse la o intensitate de 10 la suta permanent. Interior light dimming cred ca se numeste. Nu am gasit. Dar cred ca aici ar fi functia.

Link către comentariu

NU poti face asta la O2 din 2005.

Link către comentariu

Am un prieten tot cu o2 2005 . Cu motorul fsi. el s-a dus la un baiat si i-a facut setarea asta.. si luminile 2 de la plafoniera, cele mici din fata stau putin aprinse, 10% , in permanenta, indiferent daca e incuiata sau nu masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!