Jump to content

Audi RS4 4.2 Fsi 420 cp Daytona Grey - My Beast!

superalfi

Postare recomandată

Niste poze superbe ! Spor la "vanatoare" andrei rs-4. :) :))

Link către comentariu
  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

104

• CT-87-ADY

20

• di0

18

• zGb

13

Top Posters In This Topic

Felicitari Andrei,

Asta e masina la care aspir si eu. Poate cine stie in 3-4 anisori.....

Apropos, sunetul pe care-l scoate motorul cand o urci peste 5000rpm e nebunie curata!!!

Link către comentariu

mda... prea putin mai conteaza care e mai tare pe circuit sau in parcare ...M3-ul sau RS4... ideea topicului fiind alta mie mi-e clar.... de aici incep masinile adevarate... Andrei sa o stapanesti sanatos si sa te faca fericit ca asta-i important!

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

A mai trecut inca o saptamana si iata ca am trecut si de prima 1000 de km :D - este super pentru ca acuma se poate dezlantui si ea pana la 7000 rpm si mama-mia ce k-lumea este!! :P

I-am pus si folie si arata si mai bine (parerea mea) - iata si poze:

dsc00547uc0.th.jpg dsc00546wm5.th.jpg dsc00543qq7.th.jpg dsc00540ra2.th.jpg dsc00538yl2.th.jpg dsc00535ul6.th.jpg dsc00534rx1.th.jpg dsc00530nk0.th.jpg dsc00527tt0.th.jpg dsc00522vs7.th.jpg dsc00551qm4.th.jpg

Link către comentariu

Cea mai tare masina. Visul meu :D

Sa o stapanesti sanatos si mii de km fara prob/incidente. Numai bine.

ps: fetele ce zic??? :P :P

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Unde ai pus folia ca mi se pare ca au pus-o f. bine? Ai dat jos geamurile sau e din bucati, ca nu vad din poze?

Link către comentariu

ii deschide evacuarea complet, se muleaza scaunele pe om (asa sunt cele scoica), se intareste servo (cred gen M) si parca intareste si suspensia

Link către comentariu

folia este intr-adevar pusa super meserias in dimitrie pompei la carafolie - lucreaza super bine - si din cate stiu se dau geamurile jos - in afara de luneta normal

"S" - modifica managementul motorului, deschide si traseele suplimentare de la evacuare si la scaunele scoica face ce a zis zGB - servodirectia sincer sa fiu nu stiu sa se intareasca si nici suspensia

Link către comentariu
o sa filmez si eu un A4 mers la ralanti,si o dacia berlina in forja....titlu mare....BERLINA beats A4...si il uploadez pe site....mare branza

hai ca bine zice Bogdan....sa lasam discutia asta in pace...eu ma retrag,am argumentat tot ce am spus.

mai oameni buni...ce dracu ,am gasit emisiunea Fifth Gear in care tot ziceti voi ca in drag race Rs4 e castigator...asa este ,aveti dreptate,dar...PISTA E UDA...E APA PE JOS,E UMEDA.Audi e Quattro,si clar aderenta la tractiune e mult mai buna.Intrecerea Top Gear s-a facut cu pista USCATA si M3 castiga...Ufff.....vai de zilele noastre.

nu imi vine sa cred ce vad aici :vaidecapulmeu:

eu am toate emisiunile top gear/fifth gear, numai la fifth gear a fost comparat m3 E46 cu RS4 B7, in care a cistigat detasat RS4

este o emisune mult mai veche top gear unde compara M3 cu S4 B6, in care cistiga S4 pe circuit,

doar la drag a cistigat m3 cu jumate de masina in fata

aici este topul oficial top gear (power laps)

http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps.shtml

Audi S4 1.30.9

BMW M3 1.31.8

iti dai seama ca S4 B6 nu are nici o legatura cu RS4 B7

iar cind a prezentat RS4 la top gear, a fost ceva de genul RS4 vs niste alpinisti :D

RS4 nu este trecut in powerlaps , dar a zis in emisiunea respectiva ca a fost mai rapid cu o secunda decit Porsche Cayman (1.26.2 ) , de unde rezulta ca RS4 a scos 1,25.2

concurentul direct pentru M3 este S4 B6, RS4 este pur si simplu in alta liga :D

Modificat de alexxx
Link către comentariu

:D SUPER MASINA INCREDIBILA :D iti doresc numai bine sa nu ai niciodata parte de vreun accident ceva Doamne Fereste ai grija cu bestia aia :( ...si inca ceva.......faci parte din mafia siciliana sau esti ruda cu gigi :D ca nu cred ca e mai jos de 80 mi bestia aia mica :D

Link către comentariu

aseara am vazut si auzit si eu "avionul"..mi-a ramas gandul la cum se aude. inca o data felicitari , andrei (care este super om, ne-a lasat pe toti sa ne uitam, suim, auzim) si sa o stap santatos! :(

Link către comentariu

multumesc pentru urari! :(

Mi-a placut tare mult aseara la intalnire - asa ca o sa incerc sa particip la cat mai multe! Mi-a facut mare placere sa ne cunoastem!!!

Link către comentariu

Super masina. Sa o stapanesti sanatos, si voinic - cred ca la masina asta trebuie sa ai ceafa mare

:(

Link către comentariu

godoroja: saptamaniile viitoare la intalnire!

ady: nu am avut timp - m-am luat cu tare multa treaba pe aici prin Buc - saptamana viitoare cred ca dau o fuga de 1 zi pe la Cta

:(

Link către comentariu

cand ajungi sa ai o asa masina poti afirma cu mana pe inima ca ai murit si ai ajuns in rai ;) ;) :D .

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte tare masina am vazut-o la intalnirea de joi

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Merci!

In alta ordine de idei: masina este azi la montat car-kit pro (Nokia 616 pt cine il cunoaste), TV Tuner Digital (cu comanda de pe MMI)

Alte noutati: am fost ieri la un drum mai lung cca 400 km si a fost super - numai ca am descoperit o problemutza:

cand franez de la o viteza mai mare de 100 km/h - tremura volanul si masina are tendinta de a trage stanga sau dreapta - depinde - tremuratul este destul de pronuntat in volan si este inver proportional cu forta de apasare pe frana - adica la frana mai usoara tremura mai rau decat la frana mai brusca - numai ca si la frana brusca trebuie sa te tii bine de volan ca nu isi pastreaza directia de mers

singura explicatie pe care o vad sunt discurile de frana - care nu sunt perfect plane si astfel simptomele de mai sus

dar totusi mi se pare absurd ca in 2000 km sa se intample asa ceva - cam aiurea - sa vedem ce zic azi cei de la PoRo

Link către comentariu

Andrei...sa dea Dumnezeu sa nu ai dreptate. Asa am avut si eu pe masina de dinainte (da se manifesta de la franari peste 80 nu 100). Si au fost discurile. "Uzare neuniforma" au spus ei...la 25000 KM. Am avut noroc ca erau inca considerate piese si nu consumabile asa ca le-am schimbat in garantie. Am auzit insa ca unii producatori (printre care si grupul VW), considera acum discurile consumabile si nu le mai schimba gratis in garantie. Sper pentru tine ca nu e adevarat.

P.S. Si masina mea de dinainte era o "gioarsa" pe langa RS4... un Kalos :) La Audi sunt convins ca piesele au o calitate mult ridicata.

Bafta

Link către comentariu

Am avut exact aceeasi problema la doar 1500km cu noile jante si la sfatul unui prieten patit am echilibrat rotile chiar daca mi s-a parut absurd sa fie de la asta.... ei bine de acolo a fost. Acum am mai rulat 4000km si iar a inceput sa faca asa deci alta echilibrare. Cauciucurile sunt Pirelli p6000 parca cert e ca se uzeaza neuniform si incep sa vibreze. Anul viitor schimb porcariile cu altceva ca mi-a ajuns.

Link către comentariu

Si eu am avut problema asta cu niste Michelin, foarte scarboase :) Echilibrari peste echilibrari la Samaservice, ieftine ca braga :D intre 160 si 220 tremura, sau mai degraba vibreaza. incearca sa le inversezi in X, stanga spate in dreapta fata, puse invers pe roata, si reechilibrat toate.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!