Jump to content

Înlocuire motor Polo 9N 2004


Trippy
 Share

Postare recomandată

Salutare! Îmi puteti spune care sunt costurile și ce implica schimbarea de motor? Am motor de 1.2 benzina și as vrea un motor de 1.4 sau de 2.0 . Pentru ca nu știu, consumul de carburant e direct proporțional cu puterea/mărimea motorului? (adică dacă motorul e de 2.0 consuma mai mult? ) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru inlocuirea unui motor cu altul de putere mai mare, v-a trebui in primul rand o omologare la RAR. Ar mai trebui cred si ECU ptr noul motor, poate cutie viteze cu planetare si ambreiaj, sistem franare, poate chiar si suspensia fata. Este doar o parere personala.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atata timp cat nu esti mecanic, deci va trebui sa platesti si manopera, nu merita sa te bagi sa faci inlocuire motor. Mai degraba vinzi masina si cumperi alta cu motorizarea dorita

Pe Polo 2004 nici nu stiu sa fi fost motor de 2.0, deci chiar nu e la indemana oricui sa fata adaptarile necesare (daca sunt posibile)

Prin oras un 1.4 nu cred ca va consuma mai mult decat 1.2, care e totusi un motor un pic subdimensionat, insa cu un 2.0 nu prea ai cum sa vezi consumuri sub 10%, oricat de incet ai merge (in Cta cu un A3 cu 1.6 102CP cand scade consumul sub 10% e minune, dar iarna se duce si spre 12%)

Modificat de andrei0241
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

andreii_george

Vrei putere de la un POLO iti recomand un GTI ( gasesti in germania ce model vrei). 

2.0 din ce stiu eu nu exista in varianta fabricata pentru europa cel putin pe 9n sau 9n3.

De schimbat motor din 1.2 in 2.0 nu cred ca merita financiar si sincer nu cred ca incape sub capota ( 1.8 turbo e super inghesuit).

Daca totusi vrei swap cauta 1.8 turbo bjx este pus pe ibiza si polo de fabrica - fr respectiv gti.

Sincer decat sa schimbi motor ( sa zicem ca reusesti sa il omologhezi) desi pe langa motor ai nevoie si de restul agregatelor de la ecu pana la caseta de directie o sa ajungi la o suma mult prea mare fata de asteptari.

Modificat de andreii_george
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...
Wolf Eintelgänger

prietene...motor de 2l pe polo9n nu exista....si sincer nu vrei sa sti cat costa in  Germania manopera...daca vrei putere vide ce ai si ia un SR sau GTI...parerea mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

andreii_george

@Wolf Eintelgänger te contrazic, exista polo 9n3 cu motor de 2.0 benzina 8v.

wiki - A 9N3 model Polo with a 2.0L 8v petrol engine shared with the Mk4 Golf 2.0, was also available specific to the South African market from 2005-2007, badged under the 'Highline' trim.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!